Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Robert Relich burmistrzem Nowogrodźca
~~Pozłocisty Kiścień niezalogowany
25 października 2018r. o 19:47
~Ciemnogranatowy Bieluń napisał(a): Kandydatka ani super ani z nikąd tylko z celu. 4 lata rzucania kalumnie szukania punktu zaczepienia do awanturnickiej kampanii moim zdaniem miało prxyić gospodarcze sukcesu burmistrza.

Czy poza Nowogrodźcem vetowca gdzieś są.

Członek zarządu P. Zbyszek co będzie robił?

Będzie leżał na Hawajach i śmiał się z takich idiotów jak ty .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Bławatna Frezja niezalogowany
25 października 2018r. o 20:12
Jeden ryje na drugiego kto jak komentarz pisze i jeden mądry od drugiego i myśli jak mu dowalic co napisał a ja się pytam czy idąc do Pana burmistrza człowiek zachowuje się jak bydlak niestety tak gościu poszedł do burmistrza coś się spytać i nie dostał czego chciał i ten mu naplul na twarz i tak się zachowuje człowiek tak się zachowuje s...iel bez kultury

Zastosowana autokorekta

25 października 2018r. o 20:23
Pewien radny opowiedział mi jak przed kilku laty na integracyjnym spotkaniu wyjazdowym w góry jeden radny się nachlał i klęknął na śniegu, podniósł ręce do góry i wykrzyczał Robert całą moją wioskę rzucę ci do stóp .
~~Złotobrązowy Żylistek niezalogowany
25 października 2018r. o 20:32
~~Pozłocisty Kiścień napisał(a): Pewien radny opowiedział mi jak przed kilku laty na integracyjnym spotkaniu wyjazdowym w góry jeden radny się nachlał i klęknął na śniegu, podniósł ręce do góry i wykrzyczał Robert całą moją wioskę rzucę ci do stóp .
to stasiu byl z pustnini i puszczy.
25 października 2018r. o 20:41
~~Złotobrązowy Żylistek napisał(a):
~~Pozłocisty Kiścień napisał(a): Pewien radny opowiedział mi jak przed kilku laty na integracyjnym spotkaniu wyjazdowym w góry jeden radny się nachlał i klęknął na śniegu, podniósł ręce do góry i wykrzyczał Robert całą moją wioskę rzucę ci do stóp .
to stasiu byl z pustnini i puszczy.

Nie to był Okoń .
~~Białawoszary Jastrzębiec niezalogowany
25 października 2018r. o 20:46
Jakby wyglądała gmina po wygranych wyborach przez JŚ za 5 lat? Skoro po krótkiej kampanii przez nią prowadzonej nie wiele brakuje do wybuchu wojny domowej. Ludzie obrzucają się wagonami błota i g---na .To naprawdę rzadki dar ,kochana pani nie pozwól aby ten talent sie zmarnował , rozwijaj go dalej -byle nie w Polsce .
~~Pomarańczowoczerwona Pernecja niezalogowany
25 października 2018r. o 21:30

Zmoderowano 25.10.2018 godz.22:49 - powód: (kazimierz)

Zmoderowano 25.10.2018 godz.22:49 - powód: (kazimierz)
~Ochrowy Słoneczniczek niezalogowany
25 października 2018r. o 21:53
Nic, w każdej wiosce od radnego za inwestycje za 2 tysiące złotych, proste i juz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.