~~Pomarańczowoczerwona Pernecja napisał(a):~~Białawoszary Jastrzębiec napisał(a): Jakby wyglądała gmina po wygranych wyborach przez JŚ za 5 lat? Skoro po krótkiej kampanii przez nią prowadzonej nie wiele brakuje do wybuchu wojny domowej. Ludzie obrzucają się wagonami błota i g---na .To naprawdę rzadki dar ,kochana pani nie pozwól aby ten talent sie zmarnował , rozwijaj go dalej -byle nie w Polsce .
Wiejski przygłupie ,kto ma prymitywie większość w radzie .?
My miastowi wiemy,ale trzeba uświadamiać wieś ,rada rządzi Sygnalista wykonuje !.
Rada 1 uchwałą obniży Robertowi kasę do 2 na rękę .
I co wtedy ?
~~Szaroniebieska Szachownica napisał(a): ja mam radę dla przegranej kandydatki wiem że ma dużo czasu skoro przed wyborami po wsiach chodziła/myślę .że miasto opuściła ponieważ dobrze wie.że ludzie w mieście nie dadzą się otumanić/niech zajmie się nauczaniem ,może jakieś korepetycje dla uczniów z biedniejszych rodzin/róbmy to co umiemy tak będzie lepiej dla naszej gminy/pretensje do wszystkiego/boisko jest żle nie ma też żle.dajcie już spokoj niech każdy robi to co umie najlepiej/rada zła pokaż sam co potrafisz/przepraszam mieszkańców wsi ,którzy czują się urażeni ale kandydatka tak myślała /
~~Krasna Brodia napisał(a):~~Szaroniebieska Szachownica napisał(a): ja mam radę dla przegranej kandydatki wiem że ma dużo czasu skoro przed wyborami po wsiach chodziła/myślę .że miasto opuściła ponieważ dobrze wie.że ludzie w mieście nie dadzą się otumanić/niech zajmie się nauczaniem ,może jakieś korepetycje dla uczniów z biedniejszych rodzin/róbmy to co umiemy tak będzie lepiej dla naszej gminy/pretensje do wszystkiego/boisko jest żle nie ma też żle.dajcie już spokoj niech każdy robi to co umie najlepiej/rada zła pokaż sam co potrafisz/przepraszam mieszkańców wsi ,którzy czują się urażeni ale kandydatka tak myślała /
Piszesz takie głupoty że sama raczej pochodzisz z biedniejszej rodziny.
Niby taka nauczycielka a jaki wynik wyborczy R. miał pełne majty. Uuuuuu
~~Pozłocisty Kiścień napisał(a):O takich ludziach ''patrz wpis wiejski przygłupie''napisałem powyżej jeszcze na oślep wymachuje ''piórem'', ale daj mu narzedzie odpowiednie do jego intelektu np. młot czy cep a nieszczęście gotowe .~~Pomarańczowoczerwona Pernecja napisał(a):~~Białawoszary Jastrzębiec napisał(a): Jakby wyglądała gmina po wygranych wyborach przez JŚ za 5 lat? Skoro po krótkiej kampanii przez nią prowadzonej nie wiele brakuje do wybuchu wojny domowej. Ludzie obrzucają się wagonami błota i g---na .To naprawdę rzadki dar ,kochana pani nie pozwól aby ten talent sie zmarnował , rozwijaj go dalej -byle nie w Polsce .
Wiejski przygłupie ,kto ma prymitywie większość w radzie .?
My miastowi wiemy,ale trzeba uświadamiać wieś ,rada rządzi Sygnalista wykonuje !.
Rada 1 uchwałą obniży Robertowi kasę do 2 na rękę .
I co wtedy ?
Nie może mu obniżyć do 2 tys tylko o 20 % chociaż i tak za dużo będzie zarabiał .
~~Pozłocisty Kiścień napisał(a):Jakie Hawaje za co?~Ciemnogranatowy Bieluń napisał(a): Kandydatka ani super ani z nikąd tylko z celu. 4 lata rzucania kalumnie szukania punktu zaczepienia do awanturnickiej kampanii moim zdaniem miało prxyić gospodarcze sukcesu burmistrza.
Czy poza Nowogrodźcem vetowca gdzieś są.
Członek zarządu P. Zbyszek co będzie robił?
Będzie leżał na Hawajach i śmiał się z takich idiotów jak ty .
~~Miedzianoczerwony Oczar napisał(a):~~Pozłocisty Kiścień napisał(a):Jakie Hawaje za co?~Ciemnogranatowy Bieluń napisał(a): Kandydatka ani super ani z nikąd tylko z celu. 4 lata rzucania kalumnie szukania punktu zaczepienia do awanturnickiej kampanii moim zdaniem miało prxyić gospodarcze sukcesu burmistrza.
Czy poza Nowogrodźcem vetowca gdzieś są.
Członek zarządu P. Zbyszek co będzie robił?
Będzie leżał na Hawajach i śmiał się z takich idiotów jak ty .