Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Robert Relich burmistrzem Nowogrodźca
~~Srebrzystobiała Psianka niezalogowany
26 października 2018r. o 9:04
~~Izabelowa Skimia napisał(a): Wy się lepiej zajmijcie swoim burmistrzem bo już się kaja, wczoraj przyleciał do przyszłego przewodniczącego rady ,któremu 4 lata nie podawał ręki i serdecznie próbował mu uścisnąć dłoń, ale nic z tego ,Panie Arturze trzeba było jak Wałęsa podać mu nogę .

Panie Arturze ja na pana zagłosowałam to tym bardziej cie ciesze. Jak to było w Zagajniku tak do pana pyskował. Niech pan nie zapomina.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Miedzianoczerwony Oczar niezalogowany
26 października 2018r. o 9:22
~~Izabelowa Skimia napisał(a):
~~Miedzianoczerwony Oczar napisał(a):
~~Pozłocisty Kiścień napisał(a):
~Ciemnogranatowy Bieluń napisał(a): Kandydatka ani super ani z nikąd tylko z celu. 4 lata rzucania kalumnie szukania punktu zaczepienia do awanturnickiej kampanii moim zdaniem miało prxyić gospodarcze sukcesu burmistrza.

Czy poza Nowogrodźcem vetowca gdzieś są.

Członek zarządu P. Zbyszek co będzie robił?

Będzie leżał na Hawajach i śmiał się z takich idiotów jak ty .
Jakie Hawaje za co?

Za 16 lat bycia radnym na konto wpływało 2 tys miesięcznie więc sobie policz .
No tak w końcu wyborcy kurek zakręcili. Ty tylko umiesz ludziom ubliżać.
~Płoworudy Rdest niezalogowany
26 października 2018r. o 9:26
Gdzieś tam na górze
- no jak tam panie K. słyszałem, że
ten pan 2R dalej jest burmistrzem
- no nie wiem jakim cudem. Zrobiliśmy wszystko. Ogłupiliśmy wiochy, figuranta oczernialiśmy przez 4 lata, nawet z PiSem mieliśmy układ. Nasza była nieźle przygotowana. Teraz skłucimy przeciwników. Daj nam jeszcze czas szefie
~~Srebrzystobiała Psianka niezalogowany
26 października 2018r. o 9:29
~Płoworudy Rdest napisał(a): Gdzieś tam na górze
- no jak tam panie K. słyszałem, że
ten pan 2R dalej jest burmistrzem
- no nie wiem jakim cudem. Zrobiliśmy wszystko. Ogłupiliśmy wiochy, figuranta oczernialiśmy przez 4 lata, nawet z PiSem mieliśmy układ. Nasza była nieźle przygotowana. Teraz skłucimy przeciwników. Daj nam jeszcze czas szefie

nie masz szacunku dla ludzi. nie masz szacunku dla nikogo. O.s.r.ał.e.s majty bo niby wygrałes a niby nie
~~Płomiennoruda Goryczka niezalogowany
26 października 2018r. o 10:50
~Bladoniebieski Topinambur napisał(a): Zaorać milikow i po sprawie
wara od milikowa bo jeszcze w morde szczele jeszcze.
~Bursztynowa Szarotka niezalogowany
26 października 2018r. o 11:37
Baranka sobie jeszcze klepnij jeszcze
~Srebrzystoczarna Smagliczka niezalogowany
26 października 2018r. o 12:30
król pokonał królową ale jego armia zastała sromotnie pokonana jest w rozsypce, ale król ze swoim gieremkiem chce układ który był by dla niego zwycięstwem idą do księcia który pokonał wraz ze swoim orężem jego armię aby go wspomagal w odbudowie i był jego pacholkiem książę Artur nie jest w ciemie bity i takie numery nie przejdą i co królu trzeba się liczyć z przegraną i ustąpić tym którzy się na tym znają a nie udawaja
~~Płomiennoruda Goryczka niezalogowany
26 października 2018r. o 13:09
~Bursztynowa Szarotka napisał(a): Baranka sobie jeszcze klepnij jeszcze
W MOREDE DAĆ MOGE DAĆ
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza