Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PIS zwyciężył.

2900
#falco nieaktywny
16 grudnia 2018r. o 11:32
''Lech Wałęsa nagle znalazł się w szpitalu. Fani prezydenta bardzo martwią się o jego zdrowie, ponieważ ma już swoje lata. Musiano go naprawdę pilnie operować, by nie pogorszył się jego stan. Ludzie zamarli, kiedy się o tym dowiedzieli.

ja też ...

Więcej informacji: https://.......pl/lech-walesa-w-szpitalu/

ach ta ''wyborcza'' :]

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 grudnia 2018r. o 11:36
~~Miedziany Starzec napisał(a): No to Matołuszek wziął sobie do serca słowa Junkera i łże bez opamiętania.
Czyli sytuacja jest katastrofalna !!

Jest , z tego co ja wiem

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14240
M21W2
16 grudnia 2018r. o 12:26
Fobiak - zaczynasz używać używać epitetów to oznaka braku argumentów , z całym Twoim wywodem co do Górników jestem w stanie się zgodzić , zgłosili kierownictwu zakładu jakie są ich żądania i przystąpili do strajku zamiast rozmów brutalna pacyfikacja . Tak się składa że służyłem w wojsku w Ciechanowie w jednostce im. 1 -rwszej Dywizji im. Tadeusza Kościuszki , przekształconej później w Ludowe Wojsko Polskie , po wojnie przyjęto nazwę Wojsko Polskie . Szczytem twojej bezczelności jest nazwanie Kombatantów bandytami , w Związku są Powstańcy Warszawscy , są byli żołnierze innych formacji walczących z dwoma największymi zbrodniczymi systemami , niemieckim nacjonalistycznym faszyzmem i sowieckimi bolszewikami . Kim Ty jesteś , Twoje posty o Solidarności i ludziach z nią związanych przypominają mroczne lata 80-dziesiąte i wypowiedzi twardogłowych komunistycznych dygnitarzy PZPR . Ja wszystkie swoje posty mogę podpisywać Lucjan Złotkowski , Ty zostań Fobiakiem ..... ( Fobia (nowołac. phobia z stgr. φόβος phóbos „strach, lęk”) – zaburzenie nerwicowe, którego objawem osiowym jest uporczywy lęk przed określonymi sytuacjami, zjawiskami lub przedmiotami, związany z unikaniem przyczyn go wywołujących i utrudniający funkcjonowanie w społeczeństwie.) Miłego dnia .
2900
#falco nieaktywny
16 grudnia 2018r. o 12:35
falco napisał(a): no i jak widzę M21 zamilkł ...
a szkoda bo chciałbym by napisał ile za swoją zdradę otrzymał od CIA jego ''bohater''
może jutro to napisze ...
zawsze ciekawiło mnie jakimi kryteriami ocen kierują się ludzie danych epok...
dzisiaj obserwuję jak bardzo można w imię ''dopasowania'' do własnych - nazwijmy to ''idei''-zmieniać lub wręcz fałszować historię ...
tylko po co jak ostatnio w trybie ''awaryjnym'' trzeba było co nie co ''prostować ''

mam niewiele czasu ale dla przypomnienia...

14240
M21W2
16 grudnia 2018r. o 12:56
falco napisał(a): no i jak widzę M21 zamilkł ...
a szkoda bo chciałbym by napisał ile za swoją zdradę otrzymał od CIA jego ''bohater''
może jutro to napisze ...
zawsze ciekawiło mnie jakimi kryteriami ocen kierują się ludzie danych epok...
dzisiaj obserwuję jak bardzo można w imię ''dopasowania'' do własnych - nazwijmy to ''idei''-zmieniać lub wręcz fałszować historię ...
tylko po co jak ostatnio w trybie ''awaryjnym'' trzeba było co nie co ''prostować ''
Falko to Ty napisałeś że Kukliński sprzedał się za mamonę a ja poprosiłem abyś przedstawił na to dowody . Kukliński został przez komunistyczne sądy osądzony i skazany na karę śmierci którą w 1990 zamieniono na 25 lat więzienia . W 1995 w wyniku rewizji I prezesa Sądu Najwyższego Adama Strzembosza wyrok uchylono ,
po ponownym śledztwie sprawę umorzono , ostatecznie został uniewinniony i zrehabilitowany . Nie będę się rozpisywał o Kuklińskim co on zrobił jest to ogólnie dostępne , Ciebie przekonują Prokuratorzy i Sądy komunistyczne mnie nie i tym się różnimy .
2900
#falco nieaktywny
16 grudnia 2018r. o 13:23
po raz kolejny zmieniasz ''historię ''
poczytaj wcześniejsze posty ...
ja ci przypomnę tylko ten fragment twojego wpisu

''Tu poczytaj o Pawłowskim który nie wiadomo jakiemu panu służył , są dowody na to że robił to dla mamony ''

o jakiej to ''mamonie '' tu piszesz?
napisz ile i przez ile lat ...wtedy mogę pisać o tobie jako o obiektywnym ale w tej chwili nie ...

czy chcesz tu posłać na forum przekaz że Kukliński nie robił tego dla ''mamony''?

proszę bardzo-napisz tu że nie ,nie miał za to płacone ...

dzisiaj tak twoi ''związkowcy '' sprzedają tych dla których w sumie istnieją ...
dla nich ważne jest to że min. ty płacisz składki a oni się bawią ...
mnie to nie boli bo to twoja kasa...hahahaha

2161
#fobiak nieaktywny
16 grudnia 2018r. o 13:24
M21W2 napisał(a): Fobiak - zaczynasz używać używać epitetów to oznaka braku argumentów , z całym Twoim wywodem co do Górników jestem w stanie się zgodzić , zgłosili kierownictwu zakładu jakie są ich żądania i przystąpili do strajku zamiast rozmów brutalna pacyfikacja . Tak się składa że służyłem w wojsku w Ciechanowie w jednostce im. 1 -rwszej Dywizji im. Tadeusza Kościuszki , przekształconej później w Ludowe Wojsko Polskie , po wojnie przyjęto nazwę Wojsko Polskie . Szczytem twojej bezczelności jest nazwanie Kombatantów bandytami , w Związku są Powstańcy Warszawscy , są byli żołnierze innych formacji walczących z dwoma największymi zbrodniczymi systemami , niemieckim nacjonalistycznym faszyzmem i sowieckimi bolszewikami . Kim Ty jesteś , Twoje posty o Solidarności i ludziach z nią związanych przypominają mroczne lata 80-dziesiąte i wypowiedzi twardogłowych komunistycznych dygnitarzy PZPR . Ja wszystkie swoje posty mogę podpisywać Lucjan Złotkowski , Ty zostań Fobiakiem ..... ( Fobia (nowołac. phobia z stgr. φόβος phóbos „strach, lęk”) – zaburzenie nerwicowe, którego objawem osiowym jest uporczywy lęk przed określonymi sytuacjami, zjawiskami lub przedmiotami, związany z unikaniem przyczyn go wywołujących i utrudniający funkcjonowanie w społeczeństwie.) Miłego dnia .

sluzyles w wojsku ale jakos nie widac, o jakich rozmowach ty piszesz, w czasie stanu wojny nie prowadzi sie zadnych pertraktacji, nie strajkuje sie i nie stawia sie roszczen. gornicy sie uzbroili czyli stawili sie do walki, gdyby solidarnosci udalo sie wojsko przeciagnac na swoja strone to bylby zamach stanu i stan wojenny by padl. ale to jest gdybanie. tobie sie wydaje, ze solidarnosc byla na tyle silna aby stawic czola wojsku, po stronie wojska stalo w tym czasie wiekszosc polakow czyli rzucanie sie z kilofami na wojsko nie mialo szans na sukces a stan wojenny byl zlem koniecznym w celu przyprowadzenia porzadku bo zanosilo sie, ze moglo byc gorzej.
nie bronie ani partyjniakow z pzpr-u i jaruzelskiego ale tez nie pochwalam tego co wyprawiala solidarnosc, przypisuje jej nierobstwo i wywolanie kryzysu, ktorego nie udalo sie ugasic.

poszukaj jakiegos dokumetu potwierdzajacego te bzdety
"Tak się składa że służyłem w wojsku w Ciechanowie w jednostce im. 1 -rwszej Dywizji im. Tadeusza Kościuszki , przekształconej później w Ludowe Wojsko Polskie , po wojnie przyjęto nazwę Wojsko Polskie"

"Szczytem twojej bezczelności jest nazwanie Kombatantów bandytami , w Związku są Powstańcy Warszawscy , są byli żołnierze innych formacji walczących z dwoma największymi zbrodniczymi systemami , niemieckim nacjonalistycznym faszyzmem i sowieckimi bolszewikami ."
wiem kto nalezy i nie tak napisalem, napisalem, ze bandyci wstapili do zwiazku i przejeli go, pozostali nie maja nic do gadania i siedza cicho drzac o to co jeszcze maja.

mozesz sie nie tylko podpisac ale i pieczatka walnac ale nie pisz takich dyrdymalow
" są byli żołnierze innych formacji walczących z dwoma największymi zbrodniczymi systemami , niemieckim nacjonalistycznym faszyzmem i sowieckimi bolszewikami .
we wloszech slazacy z wehrmachtu wstapili do andersa i co z zolnierzami berlinaga'?
dobrze, ze napisales, ze walczyli "z" a nie przeciwko, latwiej to nie zrozumiec
14240
M21W2
16 grudnia 2018r. o 13:37
Witam Ciebie Piotrze i napiszę po raz któryś z kolei , widocznie zapomniałeś lub nie przeczytałeś że wyżej oceniam Rząd PiS-u jak PO-PSL i nie chcę ich powrotu do władzy . Nie wiem jaka jest różnica wieku między nami , moje pokolenie mimo wszystko doprowadziło do dużych zmian , nie wszystko wyszło to fakt , dużo rzeczy wielu z nas nie dostrzegło , ja osobiście coś co uznałem w 1989 r. za sukces opozycji dziś z perspektywy lat mam wiele wątpliwości , nie na tyle jednak abym nie mógł powiedzieć że warto było poświęcić parę lat swojego życia na walkę z niewydolnym systemem komunistycznym . Jestem realistą i nie oczekiwałem że w jedną kadencję PiS z koalicjantami jest w stanie podnieść w znaczący sposób poziom zamożności społeczeństwa .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza