falco napisał(a): owszem masz rację z tragedią jaka go dotknęła ale to nie jedyny taki przypadek w grze wywiadów ...
mierzi mnie natomiast pisanina M21 a konkretnie to jak z jednego robi zdrajcę a z drugiego bohatera ...
dlaczego M21 powiela jeden i ten sam link o gazecie wrocławskiej ?
dlaczego jasno ,klarownie nie napisze jaką to ''mamonę '' zarobił Pawłowski?
dlaczego nie napisze z jakich funduszy byłopłacany Kuklinki ?
dlaczego pierdzieli bzdury że Pawłowski dobrowolnie podpisał papiery o współpracy ?
dlaczego nie napisze ani słowa o tym kim był ojciec Pawłowskiego?
jak podchodziły do niego tamte władze?
dlaczego pomimo możliwości pozostania na Zachodzie Pawłowski został w Polsce?
podobnych pytań zadałbym jeszcze kilka M21 ale on nic nie wie ponad to co podała mu ''gazeta wrocławska''
M21
wiesz co powiedział Pawłowski w chwili odmowy pozostania na Zachodzie?
unikasz trudnych pytań jak cała klika którą popierasz ...
i ty chcesz być tu wiarygodny?
twoje ''prawdy objawione'' mogą trafić tylko do ludzi tak zmanipulowany jak ty sam...
Dlaczego G.W .- jakbym cytował Gazetę Polską , napisałbyś że to kłamliwy szmatławiec - . Ani ty ani ja nie wiemy ile jaki szpieg zarabiał . - Pytanie z jakich funduszy był opłacany kierujesz do mnie ? , zabawny jesteś . - W 1964 roku, podczas dwóch zagranicznych wyjazdów, wystarczyły dwie rozmowy z agentem CIA, aby namówić Pawłowskiego do zostania amerykańskim szpiegiem , - Nie dyskutowaliśmy o ojcu , patriocie żołnierzu AK . - W Polsce został aresztowany - według Pawłowskiego sam zgłosił swoją działalność szpiegowską .- Nie wiem co powiedział , wiem natomiast że miał możliwość wyjechać na zachód wymieniony za Zacharskiego - odmówił wolał zostać w kraju . Żadne z tych pytań poza - mamoną - nie padło z Twojej strony , nie będę stawiał Tobie żadnych zarzutów o krętactwo i manipulowanie wielu przede mną już to zrobiło . Tu na forum jako specjalista od prawd objawionych jesteś niedoścignionym mistrzem , gratulacji nie składam .