Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PIS zwyciężył.

670
ramaj
16 grudnia 2018r. o 21:58
M21W2 napisał(a):
Odpowiedziałeś krótko i na temat jest to twoja opinia i ją szanuję.....

.................. To jest konkretna odpowiedź wątpię czy dotrze do ludzi pokroju Falco czy Ramaj ............ .

Troche mało konsekwentnie :raz szanujesz odmienne opinie a zaraz temu zaprzeczasz.Ja rozumiem Twoją optykę, z twoim życiorysem masz prawo mieć swój pogląd - pozwól więc innym mieć swój.Inaczej dyskusja zamienia się w pyskówę .
A na marginesie dzisiaj w TVN byli Bujak i Janas.Słuchałeś ?Ciekawie zrecenzowali "dobrą zmianę"- im też bys zalecił aby do nich dotarło ?

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2161
#fobiak nieaktywny
16 grudnia 2018r. o 22:59
M21W2 napisał(a):
ramaj napisał(a): M21W2 .
Odpowiedziałeś krótko i na temat jest to twoja opinia i ją szanuję , ja natomiast wiem że Kukliński został oczyszczony z zarzutów przez sąd który stwierdził że Kukliński działał w stanie wyższej konieczności nie będę wyszukiwał w internecie i jak Falco popisywał się świeżo zdobytą wiedzą , z kim uciekł , jak uciekł itd .itp.

jaki sad? kuklinski jest postacia historyczna i zaden sad nie jest w stanie go zrehabilitowac za zdrade. jezeli sad moze oczyscic kuklinskiego to rownie dobrze moze to zrobic z augustem poniatowskim. po drugie sad poddal sie szantazowi clintona. polska nie ma sadu.
ales ty buc ja pier....e
211
skorn
16 grudnia 2018r. o 23:14
Kogo zdradził Kukliński?

<i>
2161
#fobiak nieaktywny
16 grudnia 2018r. o 23:23
wojsko bo jemu przysiegal
211
skorn
16 grudnia 2018r. o 23:38
Wojsko strzelające od Polaków? Dobrze, że się chłop opamiętał. A że przy okazji przygarnął trochę zielonych? I tak zapłacił większą ceną niż zdrajca jaruzel. Że też CIA nie mogło zająć się moniką... Szkoda.

Piotr Wysocki, ten od powstania listopadowego, to też zdrajca, bo wystąpił przciwko zwierzchnikowi polskiego wojska księciu Konstantemu? : )

<i>
2161
#fobiak nieaktywny
16 grudnia 2018r. o 23:48
to nie ma zadnego znaczenia, jesli przysiegniesz ladacznicy, ze ja nie zdradzisz to musisz przysiegi dotrzymac i nie ma na to zadnego usprawiedliwienia. kuklinski mogl tego nie robic, nikt go nie zmuszal, sam sie pchal do wojska.
211
skorn
16 grudnia 2018r. o 23:58
Daj pan spokój. Jakby wojsko,zwłaszcza w tamtym czasie, to była jakaś świętość. WP to było zbrojne ramię PZPR i nic poza tym.

<i>
2161
#fobiak nieaktywny
17 grudnia 2018r. o 0:04
skorn napisał(a): Daj pan spokój. Jakby wojsko,zwłaszcza w tamtym czasie, to była jakaś świętość. WP to było zbrojne ramię PZPR i nic poza tym.

to jest niewazne, przysiega jest przysiega, przysiegniesz talbanom to przysiegi nie mozesz zlamac, jak ja zlamiesz bedziesz zdrajca
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza