M21W2 napisał(a):ramaj napisał(a): M21W2 .
nie będę wyszukiwał w internecie i jak Falco popisywał się świeżo zdobytą wiedzą , z kim uciekł , jak uciekł itd .itp.
podobnie jak jeszcze kilku tutaj lubisz fantazjować
''świeżo zdobytą wiedzą '' to raczej ty tu się''popisujesz''
mało wiesz o ''mewie'' nic nie wiesz o ''szczerym ''
wiesz tyle ile ci pozwolono ...:]
gdybyś kiedykolwiek słyszał o publikacjach Andrzeja Paczkowskiego może bys inaczej patrzył na to co teraz wypisujesz ...
na marginesie -otworzyłem ten twój link
pytanie -czytałeś odpowiedz na ten artykuł Mateusza Pawłowskiego?
zapewne nie bo nie wspominasz o tym ...
ramaj napisał(a): A Zdrajca to zdrajca,choćby nie wiem jakie intencje mu przypisywać.
falco napisał(a):M21W2 napisał(a):Nie Mateusza a Michała Pawłowskiego , nie słyszałem aby ktokolwiek został pozwany do sądu za pisanie nieprawdy , nikt też nie wystąpił o rehabilitację jak to miało miejsce w przypadku Kuklińskiego .ramaj napisał(a): M21W2 .
nie będę wyszukiwał w internecie i jak Falco popisywał się świeżo zdobytą wiedzą , z kim uciekł , jak uciekł itd .itp.
podobnie jak jeszcze kilku tutaj lubisz fantazjować
''świeżo zdobytą wiedzą '' to raczej ty tu się''popisujesz''
mało wiesz o ''mewie'' nic nie wiesz o ''szczerym ''
wiesz tyle ile ci pozwolono ...:]
gdybyś kiedykolwiek słyszał o publikacjach Andrzeja Paczkowskiego może bys inaczej patrzył na to co teraz wypisujesz ...
na marginesie -otworzyłem ten twój link
pytanie -czytałeś odpowiedz na ten artykuł Mateusza Pawłowskiego?
zapewne nie bo nie wspominasz o tym ...
Dopisane 16.12.2018r. o godz. 19:26:~~Granatowoszara Kalia napisał(a):To jest konkretna odpowiedź wątpię czy dotrze do ludzi pokroju Falco czy Ramaj , to stwierdzenie zamyka dla mnie temat .ramaj napisał(a): A Zdrajca to zdrajca,choćby nie wiem jakie intencje mu przypisywać.
Racja!
Czy to zdradzi Hitlera czy Stalina, to zdrajca!
Powinien do końca być wierny sadystycznym ludobójcom?
falco napisał(a): ale cię poniosło ...