Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Obniżka nie motywuje do lepszej pracy!
~Szkarłatna Fuksja niezalogowany
9 grudnia 2018r. o 15:24
7 tys. Netto? Szału nie ma Czy chodzi o to by Burmistrz poszukal sobie pracy dodatkowej? Jeśli tak to ok. O ile w takim razie radni sobie obniżyli diety też o 10 %?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Granatowa Nasturcja niezalogowany
9 grudnia 2018r. o 15:38
Panie Kazimierzu jak nie będzie chciał pracować to jeszcze obniżyć ja jak chce zarobić tyle co mam to muszę dobrze tyrac jak nie to mi zapłacą mniej i co lyso panu, a jak myślisz że kierowca dostawczego zarabia więcej od kierowcy tira albo prezydent miasta dużego zarabia mniej od jakieś pipiduwy co rządzi
~~Złotożółty Narcyz niezalogowany
9 grudnia 2018r. o 15:41
~Granatowa Nasturcja napisał(a): Panie Kazimierzu jak nie będzie chciał pracować to jeszcze obniżyć ja jak chce zarobić tyle co mam to muszę dobrze tyrac jak nie to mi zapłacą mniej i co lyso panu, a jak myślisz że kierowca dostawczego zarabia więcej od kierowcy tira albo prezydent miasta dużego zarabia mniej od jakieś pipiduwy co rządzi

Burmistrzowi NIE MOŻNA obniżyć pensji poniżej pewnego poziomu, ma zagwaramntowane widełki, tak jak ty - pensję minimalną. Pojąłeś?
~Burobrązowy Śniedek niezalogowany
9 grudnia 2018r. o 15:47
Sobie diety podnieśli aby mieć na opłaty sądowe
~Mlecznoróżowa Golteria niezalogowany
9 grudnia 2018r. o 15:52
Tekst z tzw...... rr sie poskarzył do kazika a ten glupoty pisze. Po pierwsze to jak mozna zostawic pensje komus kto ma w dupie wszystkich i nie liczy sie z nikim z gminy zrobil wlasny folwark i ustawia w nim swoich poplecznikow. Po 2 to wygral te wybory przewaga okolo40 głosów a nie procent, wiec polowa spoleczenstwa mu nie ufa i ma go dos6c .

Zmoderowano 09.12.2018 godz.16:00 - powód: słownictwo (moderator)
~Granatowa Nasturcja niezalogowany
9 grudnia 2018r. o 16:02
Nowogrodziec ma niecałe 15000 tysięcy mieszkańców to napisz jaką powinien mieć minimalną płacę z dodatkami jeżeli dali mu mniej to urząd pracy mu wyrowna
~Burobrązowy Śniedek niezalogowany
9 grudnia 2018r. o 16:11
Ja stoję za radnymi, będą się wstydzić, pokazali swoje ja, oni to bezmyślnie wykonali na polecenie Sj. Sama mówiła, że ludzi się nienawidzi lub kocha. A ten od fikolkow błazeńsko to odczytał.
~Jasnoturkusowy Zaślaz niezalogowany
9 grudnia 2018r. o 16:21
Jak Pan nie wie Panie Kaziu to radni też obniżyli swoje diety i nie tylko swoje więc po co te kłamstwa. Trzeba było zbadać sprawę do końca I potem pisać!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.