Poirytowany napisał(a): Ja patrzę na to z innej strony. Mieliście kontrole więc będziecie mieli spokój ze strony tych instytucji i zapewne taka kontrola nie raz będzie jeszcze miała miejsce w przyszłości. Nie macie pewności, że to te same osoby, które coś tam napisały akurat dzwoniły gdzieś tam i to też jest nie w porządku. Tam jest osiedla, domki, przedszkole dlatego wiele osób mogło dzwonić bo czuja się zagrożeni. Prowadząc firmę, mamy wiele kontroli, tak to już jest ale najważniejsze aby te kontrole były pozytywne. Jak wspomniałem - odpuśćcie, dajcie im szansę bo każdy na nią zasługuje a z tego co widzę to jedna z osób przeprosiła Was i opisała dlaczego to napisała. Ktoś musi być mądrzejszy, niektórzy czasami coś napiszą a potem pomyślą i żałują. mam pomysł - odpuśćcie, jeżeli od teraz pojawią się kolejne wpisy tego rodzaju to zainterweniujecie. Trochę elastyczności ludzie ( mam na myśli wszystkie strony ), dzięki temu będzie lepiej. Nie bądźmy jak politycy.
5 razy Policja i 4 razy Straż Miejska w ciągu tygodnia to nie nękanie :-) ?? W imię wizerunku własnej firmy oraz pozostałych mieszkańców osiedla nie odpuścił bym. Jak to wygląda, że służby ciągle stacjonują na ośrodku ?? Skoro ktoś jest w stanie kilkanaście razy w ciągu tygodnia nasyłać służby na obywatela w sprawie tych samych nie potwierdzonych oskarżeń to powinien ponieść konsekwencje. Dodatkowo dziwi mnie, że służby nie wszczęły postępowania z urzędu z uwagi na koszty ponoszone przez obywateli za bezzasadne zgłaszanie interwencji !! Obciążyć donosiciela kosztami akcji służb oraz kosztami przeprowadzonych kontroli !! Następnym razem niedouczeni pseudo ekolodzy zastanowią się zanim zaczną nagonkę na człowieka !!!