DP napisał(a):~~Granatowoszara Kalia napisał(a): No i co?
prosiłam o ustosunkowanie się do myśli przewodnie tej homilii
falco napisał(a):
piszesz o głupim Biedroniu?...a co powiesz o pewnym wpisie -przez miłosierdzie nie napiszę czyje ale on wie...hahaha- a pisał o Husie palącym w Genewie heretyków ?
~~Granatowoszara Kalia napisał(a):DP napisał(a):~~Granatowoszara Kalia napisał(a): No i co?
prosiłam o ustosunkowanie się do myśli przewodnie tej homilii
Jakiej znowu homilii?
Co to ma do tematu?
Była o kolędzie?
~~Malinowoczerwony Dąb napisał(a): Dzisiaj dwóch żebraków z puszką nakłaniało mnie na chodniku abym dał im pieniądze. Podobno żebractwo w Polsce jest karalne ?? Czy policja zajmie się tym problemem teraz oraz w przyszłości ?? Nie życzę sobie aby ktoś stawiał mnie w takiej sytuacji w miejscu publicznym !!
~~Ołowiana Werbena napisał(a):~~Malinowoczerwony Dąb napisał(a): Dzisiaj dwóch żebraków z puszką nakłaniało mnie na chodniku abym dał im pieniądze. Podobno żebractwo w Polsce jest karalne ?? Czy policja zajmie się tym problemem teraz oraz w przyszłości ?? Nie życzę sobie aby ktoś stawiał mnie w takiej sytuacji w miejscu publicznym !!
i pomyśleć że trafiło na Ciebie w taką psią pogodę. to trzeba mieć mega pecha.
~~Granatowoszara Kalia napisał(a):falco napisał(a):
piszesz o głupim Biedroniu?...a co powiesz o pewnym wpisie -przez miłosierdzie nie napiszę czyje ale on wie...hahaha- a pisał o Husie palącym w Genewie heretyków ?
???
Cokolwiek bierzesz, powinieneś przestać!
Choć to się wydawało nieprawdopodobne, to pogorszyło ci się!
Mógłbyś choć raz sformułować jakąś myśl?
Jakąś tezę?