Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Strajk nauczycieli w Bolesławcu
~~Srebrny Śnieżnik niezalogowany
23 marca 2019r. o 21:10
Dać podwyżkę ale zakazać prywatnych korepetycji - poziom nauczania gwałtownie wzrośnie !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Srebrny Śnieżnik niezalogowany
23 marca 2019r. o 21:20
Jak mawiał Bronisław Maria Komorowski " zmień parce i weź kredyt" :-)
~~Żółta Rozplenica niezalogowany
23 marca 2019r. o 21:48
~~Srebrny Śnieżnik napisał(a): Jak mawiał Bronisław Maria Komorowski " zmień parce i weź kredyt" :-)

Spieprzaj, dziadu! Jak mawiał Lech Aleksander Kaczyński!:)
~~Niebieskoszara Metasekwoja niezalogowany
23 marca 2019r. o 23:06
Nauczyciel = zachłanny, kłamliwy bezwględnik?
~~Ciemnobłękitny Perukowiec niezalogowany
24 marca 2019r. o 2:28
~~Niebieskoszara Metasekwoja napisał(a): Nauczyciel = zachłanny, kłamliwy bezwględnik?

Bez przesadyzmu , jest bardzo wiele uczciwych dobrych nauczycieli z powołaniem, ale oni zazwyczaj trzymają się z daleka od ZNP.
~~Limonkowa Kolczurka niezalogowany
24 marca 2019r. o 6:27
~~Srebrny Śnieżnik napisał(a): I tak większość materiału muszę jeszcze raz tłumaczyć dziecku w domu. Nauczyciel ma wolny weekend a ja z dzieckiem siedzę i wypełniam karty pracy przez sobotę i niedzielę.

Moje dzieci same się uczą, oceny znośne i wcale nie muszę z nimi przesiadywać godzinami po szkole. Może po prostu nie które dzieci są zdolniejsze i szybciej chłoną wiedzę a inne mniej. Poza tym jeśli w klasie jest np. trzydzieścioro dzieci to jakim cudem nauczyciel ma dotrzeć do wszystkich w 45 min? Skupienie dzieci też jest różne.
24 marca 2019r. o 6:47
~~Grafitowy Dzwonek napisał(a): ,,Codziennie czytam stanowiska nauczycieli jacy to oni biedni, jak ciężko pracują, jaka niewdzięczna praca. Mam już tego dosyć. Wszędzie półprawdy i naciąganie, aby tylko zabrzmiało dramatycznie,,

Cóż, jeśli tak bardzo boli Cię to że nauczyciel chce godnych zarobków i godnego traktowania, to po prostu wyłącz TV i zgaś komputer. Ciekawi mnie czy w ogóle masz dzieci a jeśli tak to czy są tak samo leniwe jak TY? Ciekawi mnie też czy przed skopiowaniem i wklejeniem tego listu, w ogóle go przeczytałaś/łeś?
24 marca 2019r. o 6:55
~~Płomienisty Wielosił napisał(a): ja jestem nauczycielem na reke zarabiam 3200 netto do tego z korepetycji mam ok 500-1000 zł na lewo i nie narzekam,

nie wiem jakim lewusem trzeba byc aby gnic w szkole obijac sie i nic wiecej nie robic

szczegolnie ze w roku mamy ponad 3,5 miesiaca wolnegoooo

wezcie sie do roboty pseudo nauczyciele lewusy

Z Ciebie taki nauczyciel jak z koziej doopy trąbka. Zdanie zaczyna się od dużej litery i nigdy słowem,, JA", używa się interpunkcji . Współczuje Twoim uczniom jeśli faktycznie nauczasz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy