~~Srebrny Śnieżnik napisał(a): Jak mawiał Bronisław Maria Komorowski " zmień parce i weź kredyt" :-)
~~Niebieskoszara Metasekwoja napisał(a): Nauczyciel = zachłanny, kłamliwy bezwględnik?
~~Srebrny Śnieżnik napisał(a): I tak większość materiału muszę jeszcze raz tłumaczyć dziecku w domu. Nauczyciel ma wolny weekend a ja z dzieckiem siedzę i wypełniam karty pracy przez sobotę i niedzielę.
~~Grafitowy Dzwonek napisał(a): ,,Codziennie czytam stanowiska nauczycieli jacy to oni biedni, jak ciężko pracują, jaka niewdzięczna praca. Mam już tego dosyć. Wszędzie półprawdy i naciąganie, aby tylko zabrzmiało dramatycznie,,
~~Płomienisty Wielosił napisał(a): ja jestem nauczycielem na reke zarabiam 3200 netto do tego z korepetycji mam ok 500-1000 zł na lewo i nie narzekam,Z Ciebie taki nauczyciel jak z koziej doopy trąbka. Zdanie zaczyna się od dużej litery i nigdy słowem,, JA", używa się interpunkcji . Współczuje Twoim uczniom jeśli faktycznie nauczasz.
nie wiem jakim lewusem trzeba byc aby gnic w szkole obijac sie i nic wiecej nie robic
szczegolnie ze w roku mamy ponad 3,5 miesiaca wolnegoooo
wezcie sie do roboty pseudo nauczyciele lewusy