~~Herbaciana Nemezja napisał(a): Emem,ciekawa logika,nie popieram rozdawnictwa ale pierwszy wyciągam rękę po pieniążki.
Zastosowana autokorekta
~~Jasnozielony Rabarbar napisał(a): Motasz się w tych swoich lewackich poglądach. Tak to jest, jak komuś się prawdziwe wartości mieszają z propagandą.
~~Jasnozielony Rabarbar napisał(a): Wyżej ci wyliczyli w liczbach bezwzględnych te twoje propagandowe procenty. I to jak było za PO. Ceny paliw zawsze się wahały za PO też. Wykorzystywanie tego to czarny pijar.
Po za tym teraz są lepsze warunki gospodarcze. Tankuję zawsze do pełna, ponieważ wzrosty są groszowe, których się nie odczuwa. Jeżeli ty masz z tym problem to weź się za porządną robotę.
emem napisał(a):~~Jasnozielony Rabarbar napisał(a): Motasz się w tych swoich lewackich poglądach. Tak to jest, jak komuś się prawdziwe wartości mieszają z propagandą.
Nic mi się nie miesza. Takie numery anonimów na mnie nie działają :-)
Skup się na twardych danych GUSu :-)
~~Rdzawoczerwona Kolkwicja napisał(a):emem napisał(a):~~Jasnozielony Rabarbar napisał(a): Motasz się w tych swoich lewackich poglądach. Tak to jest, jak komuś się prawdziwe wartości mieszają z propagandą.
Nic mi się nie miesza. Takie numery anonimów na mnie nie działają :-)
Skup się na twardych danych GUSu :-)
Inflacja faktycznie rośnie, ale
Ceny towarów i usług konsumpcyjnych w kwietniu 2019 r. w stosunku do poprzedniego miesiąca wzrosły o 1,1 proc., a w porównaniu z analogicznym
miesiącem ubiegłego roku wzrosły o 2,2 proc. - wynika z komunikatu Głównego Urzędu Statystycznego.
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Uslugi-zywnosc-i-paliwa-napedzaja-inflacje-7668824.html