Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory prezydenckie 2020

22258
#Horus nieaktywny
24 czerwca 2020r. o 15:40
łgarzu...
podaj link do tego ''programu''...;)

Trzaskowski górą!!!!

:)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Żółtawozielona Gynostemma niezalogowany
24 czerwca 2020r. o 15:44
Gersdorf , Dutkiewicz i Wróbel chcą dyskutować w Niemczech o praworządności w Polsce . To już przechodzi ludzkie pojęcie . Czy jacyś politycy ze Szwabii , dyskutowali przeciw Merkel , u nas , w Polsce ? .To już nie chodzi o patriotyzm , a zwykłą obywatelską godność .Na nie szczać , to mało.
22258
#Horus nieaktywny
24 czerwca 2020r. o 16:04
a z kim mają rozmawiać?
z kukiełką przyłębską?

napisz z kim?
~~Kakaowa Frezja niezalogowany
24 czerwca 2020r. o 16:17
~~Żółtawozielona Gynostemma napisał(a): Gersdorf , Dutkiewicz i Wróbel chcą dyskutować w Niemczech o praworządności w Polsce . To już przechodzi ludzkie pojęcie . Czy jacyś politycy ze Szwabii , dyskutowali przeciw Merkel , u nas , w Polsce ? .To już nie chodzi o patriotyzm , a zwykłą obywatelską godność .Na nie szczać , to mało.

Skąd wiesz że będą dyskutować przeciw kaczej sotni ? Na ciebie ...ć to mało .

Zastosowana autokorekta

~~Płowoszara Sosna niezalogowany
24 czerwca 2020r. o 16:30
~Brudnożółta Kolczurka napisał(a): Rafalek do końca roku ma w Berlinie przedstawić program wyborczy .1.paliwo po 7 zł . 2.Likwidacja programów + i innych dodatków dla wszystkich !. 3.Zapłać ESBEKOM emerytury z odsetkami !!. Oto cały program PO i jego zamiennika !!!.

Duda każdemu Polakowi pierwszego sortu da po 100 tys zł .Paliwo obniży do 2 zł za litr zwiększy program500+ do 1000+ emerytury będą wypłacane 13 + 14 + 15 + 16 + i tak aż dojdzie do 24+.A właściwie po co Polacy mają pracować ściągną jeszcze z 5 milionów Ukraińców i drugie tyle z Bangladeszu .
~~Oranżowa Mydlnica niezalogowany
24 czerwca 2020r. o 16:37
adrianek obiecał każdemu pis_da prawo do skorzystania z "Kolejnej Nocy" z "Leśnym Ruchadłem"
11445
PanM
24 czerwca 2020r. o 18:35
Czekam na kandydata z hasłem
Więcej pieniędzy dla podatnika.
Nie dla państwa i samorządów
Troska kandydatów o dobro państwa i samorządów to zapowiedź nowych podatków.[img=1593016530_tf3xif5.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22258
#Horus nieaktywny
24 czerwca 2020r. o 18:44
''jaja'' sobie robisz...
nigdy nie doczekasz ...ja też ..;)

oczywiście chodzi mi o takiego kandydata bo jeśli chodzi o podateczki to doczekamy jeszcze niejednego... :]
REKLAMA Nowe domy!