Horus napisał(a): ''jaja'' sobie robisz...
nigdy nie doczekasz ...ja też ..;)
oczywiście chodzi mi o takiego kandydata bo jeśli chodzi o podateczki to doczekamy jeszcze niejednego... :]
Horus napisał(a): łgarzu...
podaj link do tego ''programu''...;)
Trzaskowski górą!!!!
:)
~Migdałowy Cytryniec napisał(a): Rafał Trzaskowski to najlepszy kandydat na Prezydenta RP.
Wysoka kultura osobista i polityczna, gruntowne, prestiżowe wykształcenie, krajowe i międzynarodowe doświadczenie parlamentarne.
Doskonała znajomość 5-ciu języków ocych, kontaktowość społeczna, spokój, opanowanie i empatia zamiast obrażania ludzi.
To jest kandydat na którego zagłosuję.
~Oranżowa Mydlnica napisał(a): Przywiezie amerykańską wersję 'Leśnego Ruchadła'?
jegomac napisał(a):Horus napisał(a): łgarzu...
Trzaskowski górą!!!!
Tiaaa.. a ty dołem i mamy leśne ruchadło z Bolesławca hehehe..
~~Szara Trzmielina napisał(a):~Oranżowa Mydlnica napisał(a): Przywiezie amerykańską wersję 'Leśnego Ruchadła'?
Przywiezie niechcianych w Niemczech Jankesów których polscy podatnicy będą musieli opłacić i utrzymać ,Czy my czasami nie przerabialiśmy tego przez 40 lat tylko z innym okupantem.Polska powinna być Krajem neutralnym podobnie jak Szwajcaria.
Horus napisał(a):jegomac napisał(a):Horus napisał(a): łgarzu...
Trzaskowski górą!!!!
Tiaaa.. a ty dołem i mamy leśne ruchadło z Bolesławca hehehe..
ta fotka z avatara to twoja po operacji plastycznej?
gratuluję ...nad wyraz udana...:)
Dopisane 24.06.2020r. o godz. 20:36:~~Szara Trzmielina napisał(a):~Oranżowa Mydlnica napisał(a): Przywiezie amerykańską wersję 'Leśnego Ruchadła'?
Przywiezie niechcianych w Niemczech Jankesów których polscy podatnicy będą musieli opłacić i utrzymać ,Czy my czasami nie przerabialiśmy tego przez 40 lat tylko z innym okupantem.Polska powinna być Krajem neutralnym podobnie jak Szwajcaria.
a wiesz o tym że ''jankee'' przebywający w Polsce są chronieni prawem które jak ćwierkają wróbelki ma się zmienić i to nie na korzyść ewentualnego polskiego obywatela?
OBIJE POALKA-POD SĄ ALE.... AMERYKAŃSKI
ZABIJE POLAKA-POD SĄD ALE ...AMERYKAŃSKI
ZGWAŁCI POLKĘ - POD SĄD ...ALE AMERYKAŃSKI
znając jednak ''dobre serce'' polskiego łaskawcy :] każdy ''yankee'' może się czuć już ''ułaskawionym''
[img=1593023781_os7mhce.jpg]