~~Srebrzystoczarny Platan napisał(a):[img=1591638725_q9vt9ft.gif]
''platan'' a co twoi zapewne robią w innych tematach?
to nie propaganda pisowska?
rozpływacie się w zachwytach nad kimś kto na nie nie zasługuje ...
ty oczywiście możesz ...o ile masz ogródek i miejsce na oczko wodne...;)
a postać Trzaskowskiego jest połączona obecnie wręcz nierozerwalnie z ''budyniem''
a co bezmyślności ...tak -klepiesz bezmyślnie klawiaturkę bo na proste pytania nie potrafisz odpowiedzieć ...;)
będę popierał w KAŻDYM temacie Trzaskowskiego tak samo jak i w KAŻDYM będę pisał prawdę o tym ''prezydęcie'' :]
Dopisane 08.06.2020r. o godz. 19:49:
''Trzaskowski ma milion podpisów?
W poniedziałek politycy PO - Andrzej Halicki, Marcin Kierwiński i Jan Grabiec - poinformowali, że Rafał Trzaskowski kończy zbiórkę podpisów, a te zostaną złożone w PKW następnego dnia. Wszystko wskazuje przy tym na to, że kandydatowi w ekstremalnie krótkim czasie udało się zdobyć ponad milion głosów poparcia. ''
co myśli duda?
Houston mamy problem?
tak macie i to poważny ...:]
[img=1591638544_zgnygkl.gif]
Dopisane 08.06.2020r. o godz. 19:52:
[img=1591638544_zgnygkl.gif]
Horus napisał(a): nie musisz się starać o cierpliwość w oczekiwaniu ...
po prostu zrezygnuj bo żaden pis.i.or na żadne zadane pytanie nie odpowie ...
aha... w ''odpowiedzi '' przeczytasz że Trzaskowski to ,Trzaskowski tamto ..
a Trzaskowski? ma już ponad 400 000 głosów poparcia ...
co ciekawe nie obiecywał ''oczka+'' ...hahaha
~~Żywotnik napisał(a):~Pozłocisty Mieczyk napisał(a): Ze strony zwolenników PO, TVN 24, pada wiele oskarżeń wiele pomówień. Krąży wiele mitów na temat jaki to PiS jest niedobry, a PO jaka wspaniała. Padło też wiele obietnic ze strony PO, które nigdy nie zostały spełnione. Wyjaśnijmy więc sobie coś o prawdomówności.
Zmieniamy nazwy partii i wszystko się zgadza.
To się nazywa fałszywa świadomość.
Główne i sztandarowe obietnice na które "pieniędzy nie ma i niebędzie" zostały spełnione. Co do innych to wymaga czasu.
Tylko tyle masz do powiedzenia?
Po pierwsze proszę nie popełniać plagiatu i w dodatku w bardzo brzydki sposób nie pszekręcać tego co napisałam.
A skoro tak to po odpowiedzi na moje pytania proszę uzasadnić swoją tezę.
Nie potrafisz napisać nic od siebie?
Po drugie wciąż nie widzę odpowiedzi na zadane pytania a dotyczące OBIETNIC prezydenta Dudy ktore SKŁĄDAŁ 5 lat temu. Czytaj ze zrozumieniem.
Moje pytania nie sa oszczerstwem, ja po prostu pytam.. . Mam do tego prawo. Skoro nie potrafisz na nie odpowiedzieć to lepiej sie nie odzywaj.