Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zniszczone banery Dudy
~Niebieskawa Trytoma niezalogowany
19 czerwca 2020r. o 17:01
O jejku :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
19 czerwca 2020r. o 17:38
Proszę pojechać do Chojnowa tam wszystkie banery kontrkandydatów Dudy które wiszą na jednym płocie zostały pocięte i poszarpane ale baner Dudy nie tknięty .
~Cynamonowa Czarnuszka niezalogowany
19 czerwca 2020r. o 17:46
Ja uważam, że to co przedstawia TVP w wiadomościach to jest brak demokracji i totalny brak poszanowania ludzi którzy mają inne poglady.Dawniej za czasów PRL była taka telewizja.Jest jedna Polska i każdy ma prawo do swoich poglądów, religi sa tacy którzy nie wierzą.Oddzielic kosciol od państwa.A pytanie na debacie prezydenckiej czy powinne byc przygotowanie do sw komuni na lekcji religi to jakieś nieporozumienie.Ja jestem wierzaca chodzę do kościoła ale szanuję osoby z innymi poglądami.Ludzie więcej tolerancji.
~~Szkarłatny Krokus niezalogowany
19 czerwca 2020r. o 18:05
To najbardziej kolorowy długopis jaki w życiu widziałem.
~~Zielononiebieska Dąbrówka niezalogowany
19 czerwca 2020r. o 18:07
~Brązowożółta Rezeda napisał(a): Hołownia to czyste nazwisko ukraińskie.Znaczenie to tors,góra ciała. Lemingi głosujcie na Ukrainca,który jest sponsorowany przez chabat lubawicz.

Serio??? Dla ciebie pochodzenie nazwiska ma aż tak wielkie znaczenie? O ile wiem Szymon Hołownia, urodził się i wychowywał w Polsce, chodził do polskich szkół. Jego rodzice i dziadkowie również.
Skoro jednak dla ciebie nazwisko ma tak olbrzymie znaczenie to spójrz na nazwisko panienskie żony prezydenta Dudy - Agata Kornhauser - to również nie jest polskie nazwisko.. To ci nie przeszkadza??? No tak, typowe dla zwolenników PIS-u
~~Szarozielony Wiesiołek niezalogowany
19 czerwca 2020r. o 18:08
czaskowskiego wyborcy?
~~Fioletowa Cynia niezalogowany
19 czerwca 2020r. o 18:09
~Brązowożółta Rezeda napisał(a): Czy tam mieszkają potomkowie z Ukrainy.Niszczenie,podpalanie nie jest im obce.Jestem mieszkańcem Bolesławca.Urodzony w Warszawie.Babcia uratowała się z dzielnicy Wola,widziała co robili w mundurach SS .Formacja SS Galizien.Zwerbowani Ukraińcy warto o tym pamiętać.
Czy ci wszyscy urodzeni w Warszawie to ...e? Ty człowieku nawet nie wiesz jakiej narodowości byli ci przesiedleńcy i dlaczego się tu znaleźli. W gimnazjach tego nie uczyli? W przyszłości nim zrobisz z siebie głupa to trochę wcześniej poczytaj i się dokształć w temacie. A tak na marginesie to w Tomaszowie najwięcej jest potomków przesiedleńców z byłej Jugosławii.

Zastosowana autokorekta

~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
19 czerwca 2020r. o 18:11
~~Zielononiebieska Dąbrówka napisał(a):
~Brązowożółta Rezeda napisał(a): Hołownia to czyste nazwisko ukraińskie.Znaczenie to tors,góra ciała. Lemingi głosujcie na Ukrainca,który jest sponsorowany przez chabat lubawicz.

Serio??? Dla ciebie pochodzenie nazwiska ma aż tak wielkie znaczenie? O ile wiem Szymon Hołownia, urodził się i wychowywał w Polsce, chodził do polskich szkół. Jego rodzice i dziadkowie również.
Skoro jednak dla ciebie nazwisko ma tak olbrzymie znaczenie to spójrz na nazwisko panienskie żony prezydenta Dudy - Agata Kornhauser - to również nie jest polskie nazwisko.. To ci nie przeszkadza??? No tak, typowe dla zwolenników PIS-u

Kornhauser to nie Ukraińskie a żydowskie nazwisko .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza