Zastosowana autokorekta
~~Terakotowa Szachownica napisał(a): Tłumy ludzi przyszło oglądać gównianego kandydata na prezydenta i oczywiście jego zwolennik telewizji bolesławieckiej pan Kazimierz Marczewski, który nie kryje się z uwielbieniem dla niego lub Biedronia.
~Ciemnopomarańczowy Zawilec napisał(a): A jak był Gowin to garstka była ale krzykliwa
~~Różowy Len napisał(a):~~Terakotowa Szachownica napisał(a): Tłumy ludzi przyszło oglądać gównianego kandydata na prezydenta i oczywiście jego zwolennik telewizji bolesławieckiej pan Kazimierz Marczewski, który nie kryje się z uwielbieniem dla niego lub Biedronia.
Dobrze że mamy duży rynek bo by sobie po głowach chodzili, tylu ich tam przyszło. Śmiech na sali.
Gdyby zjawił się ktoś od "niszowego" Bosaka to byłoby kilka razy więcej ludzi.
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a): Ja gwarantuję 6 głosów na Trzaskowskiego w mojej rodzinie ,niestety 1 głos będzie na Dudę bo PiS przekupił moją siostrę dając jej przed wyborami 920 zł trzynastej emerytury ,oby myszy zjadły jej te pieniądze .
ladaco napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a): Ja gwarantuję 6 głosów na Trzaskowskiego w mojej rodzinie ,niestety 1 głos będzie na Dudę bo PiS przekupił moją siostrę dając jej przed wyborami 920 zł trzynastej emerytury ,oby myszy zjadły jej te pieniądze .
szanuję Twoją siostrę.., przytomna dziewczyna..