skorn napisał(a): Protestujący to jacyś koledzy Bernarda. Dobrze to widać z innej kamery... ; )
~~Złotobrązowa Ostróżka napisał(a): Tyle wyzwisk ze strony zwolenników Trzaskowskiego pod adresem Prezydenta RP dawno nie słyszałam... Przykre to bo ci co mienią się tolerancją i zwalczaniem hejtu zachowują się dużo gorzej niż przeciwnicy Trzaskowskiego.
~~Zielonobiały Pomidor napisał(a): I to jest najważniejsza informacja ze spotkania z Prezydentem.
Policja otoczyła protestujących. Dno.
~~Karmelowopłowy Mieczyk napisał(a):~~Złotobrązowa Ostróżka napisał(a): Tyle wyzwisk ze strony zwolenników Trzaskowskiego pod adresem Prezydenta RP dawno nie słyszałam... Przykre to bo ci co mienią się tolerancją i zwalczaniem hejtu zachowują się dużo gorzej niż przeciwnicy Trzaskowskiego.
No nie wiem...
Zwolennicy DUDY, KACZYŃSKIEGO i PiS chcą już podpalać Polakom domy za plakat innego kandydata niż DUDA na płocie.
Wczoraj nawet jeden wyznawca PiS chciał otwierać Obóz Koncentracyjny Majdanek żeby strzelać i palić innych Polaków w piecach krematoryjnych...
To tylko wyczyny wyznawców PiS z ostatnich kilkudziesięciu godzin...
https://wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Polityka/Reportaz-Onetu-w-gminie-Godziszow.-LGBT-Leb-uciac.-Majdanek-otworzyc
To dopiero "tolerancja" zwolenników DUDY...