Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Policja otoczyła protestujących
~~Barwinkowa Serduszka niezalogowany
3 lipca 2020r. o 20:25
jeju mam nadziej ze w tym tłumie jakis kowalik sie nie potłukł
zawsze trzeba uwazac bo nigdy nie wiadomo z ktorej strony ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnopopielaty Szarłat niezalogowany
3 lipca 2020r. o 20:31
Ciekawe, ze redaktorzy nie zauważyli imponującej demonstracji na bolesławieckim rynku, a jedynie garstkę frustratów z gwizdkiem w zębach i wyzwiskami na ustach ;(
~Bordowa Laurowiśnia niezalogowany
3 lipca 2020r. o 20:37
Na bolecinfo tylko wyznawcy Trzaskowskiego. Pielęgnują ich jak coś pięknego, niespotykanego, unikalnego. Kpiny
~~Jasnopopielaty Szarłat niezalogowany
3 lipca 2020r. o 20:39
~Białobrązowa Diaskia napisał(a): Weszłam na ten portal aby zobaczyć zdjęcia ze wspaniałej wizyty, byłam pod sceną i widziałam co się dzieję. Na szczęście zaslonili tzrskowskich kierowanych przez jakiegoś posła z po.Nie jestem z Bolesławca, ale dawno tak stroniczego portalu nie widziałam. Był cały rynek ludzi, była wspaniała atmosfera, mimo wrzasków i gwizdów- były skutecznie zagłuszane.

To poseł Borys kierował bojówka z gwizdkami w w zębach i wulgarnymi wyzwiskami na ustach
~Sepiowa Surfinia niezalogowany
3 lipca 2020r. o 20:40
12 lipca będziemy w D..upie, albo wpadniemy w PO -TRZASK. Nie wyciągamy żadnych wniosków. Miłego weekendu życzę.
~Stalowoniebieski Pustynnik niezalogowany
3 lipca 2020r. o 20:43
Cały elektoriat pisu to agresywne staruchy, dziecioroby i lenie śmierdzące bez grosza kultury i szacunku. NIE wiemy jaką wy sobie przyszłość Polski wyobrazacie jak te pasożyty nie beda pracowac i kto wtedy zapracuje na nasze emerytury, no kto? Święte słowa:)
~Zielona Cieszynianka niezalogowany
3 lipca 2020r. o 20:44
Gdzie jest relacja na żywo z pobytu Prezydenta w naszym mieście.
235
ladaco
3 lipca 2020r. o 20:45
grupa bezwzględnych indywiduów wmieszała się w tłum ludzi, sympatyków Pana Andrzeja Dudy wyposażona w gwizdki z wielkim zapałem dmuchała w nie wprost do ucha często starszych ludzi.., nie mają sumienia bestie.., nie reagują na prośbę przeniesienia się w sektor gdzie stoją ich koleżanki i koledzy .., twierdzą, że mają prawo robić to co robią.., pytam się was, kodziarskie POmioty, czy chcielibyści, żebym z całych sił dmuchał w gwizdek wprost do ucha waszych rodziców, babć i dziadków.., jesteście dla mnie przestępcami i mam to wszystko udokumentowane..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza