Zastosowana autokorekta
ladaco napisał(a): grupa bezwzględnych indywiduów wmieszała się w tłum ludzi, sympatyków Pana Andrzeja Dudy wyposażona w gwizdki z wielkim zapałem dmuchała w nie wprost do ucha często starszych ludzi.., nie mają sumienia bestie.., nie reagują na prośbę przeniesienia się w sektor gdzie stoją ich koleżanki i koledzy .., twierdzą, że mają prawo robić to co robią.., pytam się was, kodziarskie POmioty, czy chcielibyści, żebym z całych sił dmuchał w gwizdek wprost do ucha waszych rodziców, babć i dziadków.., jesteście dla mnie przestępcami i mam to wszystko udokumentowane..
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):ladaco napisał(a): grupa bezwzględnych indywiduów wmieszała się w tłum ludzi, sympatyków Pana Andrzeja Dudy wyposażona w gwizdki z wielkim zapałem dmuchała w nie wprost do ucha często starszych ludzi.., nie mają sumienia bestie.., nie reagują na prośbę przeniesienia się w sektor gdzie stoją ich koleżanki i koledzy .., twierdzą, że mają prawo robić to co robią.., pytam się was, kodziarskie POmioty, czy chcielibyści, żebym z całych sił dmuchał w gwizdek wprost do ucha waszych rodziców, babć i dziadków.., jesteście dla mnie przestępcami i mam to wszystko udokumentowane..
Ja bym ci pozwolił żebyś nawet mi do tyłka nadmuchał.Pisowski gołąbeczku pokoju .
~Hebanowy Orlik napisał(a): Zwolennicy trzaskowskiego myślą że są elitą i chcą nam tu zrobić szambo w Bolesławcu połowa z nich to ci sami co stali pod sądem i darli mordę
konstytucja