~~Ceglastoróżowa Lantana napisał(a):~~Rdzawoczerwony Winobluszcz napisał(a): Duda uczestniczył sam ustawionej w debacie i ją przegrał!
A już następnego dnia tłumaczył się lekarzom ze swych słów o szczepieniach!
Ogarnij się jeśli nie było Trzaskowskiego to jak ją miał przegrać? z kim?
~Jaskrawoczerwona Trzmielina napisał(a): Duda przekonał mnie dlatego z całą rodziną głosuje na Dude.Szczepienia powinne być dobrowolne.
~~Ciemnofioletowy Sundaville napisał(a):~Bławatkowy Winnik napisał(a): PiS to może się uczyć od ratuszowego "bezpartyjnego". W TVP przynajmniej w programach występują przedstawiciele opoztcji i mają swobodę wypowiedzi.
Mają swobodę wypowiedzi, czy zaraz po rozpoczęciu niewygodnego PISowi tematu są tłamszeni i zmienia się pytanie ? Chyba nie ten kanał oglądasz. Nie pij tyle !!
~~Rdzawoczerwony Winobluszcz napisał(a):~~Ceglastoróżowa Lantana napisał(a):~~Rdzawoczerwony Winobluszcz napisał(a): Duda uczestniczył sam ustawionej w debacie i ją przegrał!
A już następnego dnia tłumaczył się lekarzom ze swych słów o szczepieniach!
Ogarnij się jeśli nie było Trzaskowskiego to jak ją miał przegrać? z kim?
z ostrym cieniem mgły który trwa 5 lat
~Jaskrawoczerwona Trzmielina napisał(a): Duda przekonał mnie dlatego z całą rodziną głosuje na Dude.Szczepienia powinne być dobrowolne.
~~Ciemnofioletowy Sundaville napisał(a):~Jaskrawoczerwona Trzmielina napisał(a): Duda przekonał mnie dlatego z całą rodziną głosuje na Dude.Szczepienia powinne być dobrowolne.
Po co ta obłuda ? Nie zagłosujesz na dudę za szczepionkę, tylko za plusy, na które złożą się rodzice z dorosłymi dziećmi, samotni, emeryci i renciści. Chory kraj prymitywnych i przekupnych prostaków.