Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto nowym prezydentem RP?
~~Kawowy Rącznik niezalogowany
13 lipca 2020r. o 20:24
~~Sinawy Rozpław napisał(a): "Więc wygrała dziś obłuda
i jej przedstawiciel Duda.
Bardzo mocny w obiecankach.
Przed Kaczyńskim na kolankach.
Chociaż sprytnie tłumił tremę,
głosił jedną wielką ściemę.

Chyba nam się nie upiecze –
grozi Polsce Średniowiecze."

Niestety nie ma nowego prezydenta , wygrał stary DługoPIS.
poeta z ciebie taki, jak z czaskowskiego prezydent. Dzięki Bogu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sina Kolkwicja niezalogowany
13 lipca 2020r. o 20:25
A Duda powinien być co najwyżej pracownikiem fabryki długopisów dla pisdzielców.
13 lipca 2020r. o 20:38
~~Sina Kolkwicja napisał(a): A Duda powinien być co najwyżej pracownikiem fabryki długopisów dla pisdzielców.
Niespełnione dziecięce marzenia, nadal cię prześladują???Dorośnij wreszcie.
~~Karmelowy Maczek niezalogowany
13 lipca 2020r. o 20:40
Polacy wybrali Andrzeja Dudę na Prezydenta RP
a pan Trzaskowski wraca do stolicy - przed nim jeszcze trzy lata w stołecznym ratuszu. To będzie bardzo ciekawe doświadczenie
~~Karmelowy Maczek niezalogowany
13 lipca 2020r. o 20:50
To byłoby jednak zbyt piękne. Jan Grabiec już straszy:
- "Będziemy wszyscy namawiać Rafała Trzaskowskiego, by nie wracał do ratusza na cały etat, ale poświęcił też trochę części swojego życia na arenę ogólnopolską. To bardzo ważne."
13 lipca 2020r. o 21:04
~~Karmelowy Maczek napisał(a): Polacy dokonali wyboru
Najlepszego wyboru. Polacy opowiedzieli się za tradycyjnymi wartościami, za tym, co pielęgnowali i o co walczyli Nasi Ojcowie i Dziadkowie. A nie za "nowoczesną" Europą, pod tęczową flagą. Za chwilę pewnie zaczną się znowu marsze, protesty i prowokacje środowiska LGBT. Tylko, komu to potrzebne? Pozdrawiam Wszystkich Za i Przeciw, bo i tak żyjemy w jednej Polsce i tworzymy Jeden Naród.
~~Lawendowoniebieski Kleome niezalogowany
13 lipca 2020r. o 21:06
Co prawda wygrał mój faworyt i bardzo się z tego cieszę, ale trzeba przeznać Panu Trzaskowskiemu, że również osiągnął duży sukces. Wyciągnąć wynik z 4% do prawie 50 to jest jakieś osiągnięcie. Oczywiście nakładem potężnych środków finansowych nie wiadomego pochodzenia i z poparciem większości mediów w Polsce, ale wynik nie zły. Inna sprawa, że przy nagonce i haśle ; wszyscy tylko nie Duda; to sprawę miał ułatwioną.
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
13 lipca 2020r. o 21:06
~~Lawendowoniebieski Kleome napisał(a): Kurna. Jak mnie po wczorajszym szampanie boli gardło. A co do wygranej i sondaży to na przyszłość patrzcie jak się zachowują bukmacherzy. To jest prawdziwy sondaż. Ja jestem podwójnie zadowolony. Raz ,że wygrał Duda a dwa że stawiając na Jego wygraną w czwartek w ciągu trzech dni zarobiłem 1/3 tego co postawiłem . Przyznam się , że gram na giełdzie od wielu lat. Tam trzeba się nagłówkować, analizować. A tu? Prosty wybór . Pomiędzy kimś co sobą coś reprezentuje a fircykiem czaskowskim , bawidamkiem i celebrytą. BRAWO PANIE PREZYDENCIE DUDA.

I w co zainwestujesz tą wygraną 1/3 czyli zarobiłeś całe pięć złotych bo obstawileś ostatnią dychę, bo nie kupiłeś chleba dzieciom na kolację .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.