Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto nowym prezydentem RP?
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
13 lipca 2020r. o 21:09
~~Kawowy Rącznik napisał(a):
~~Karmelowy Maczek napisał(a): Polacy dokonali wyboru
Najlepszego wyboru. Polacy opowiedzieli się za tradycyjnymi wartościami, za tym, co pielęgnowali i o co walczyli Nasi Ojcowie i Dziadkowie. A nie za "nowoczesną" Europą, pod tęczową flagą. Za chwilę pewnie zaczną się znowu marsze, protesty i prowokacje środowiska LGBT. Tylko, komu to potrzebne? Pozdrawiam Wszystkich Za i Przeciw, bo i tak żyjemy w jednej Polsce i tworzymy Jeden Naród.

Chyba cię po....ało ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lawendowoniebieski Kleome niezalogowany
13 lipca 2020r. o 21:13
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):
~~Lawendowoniebieski Kleome napisał(a): Kurna. Jak mnie po wczorajszym szampanie boli gardło. A co do wygranej i sondaży to na przyszłość patrzcie jak się zachowują bukmacherzy. To jest prawdziwy sondaż. Ja jestem podwójnie zadowolony. Raz ,że wygrał Duda a dwa że stawiając na Jego wygraną w czwartek w ciągu trzech dni zarobiłem 1/3 tego co postawiłem . Przyznam się , że gram na giełdzie od wielu lat. Tam trzeba się nagłówkować, analizować. A tu? Prosty wybór . Pomiędzy kimś co sobą coś reprezentuje a fircykiem czaskowskim , bawidamkiem i celebrytą. BRAWO PANIE PREZYDENCIE DUDA.

I w co zainwestujesz tą wygraną 1/3 czyli zarobiłeś całe pięć złotych bo obstawileś ostatnią dychę, bo nie kupiłeś chleba dzieciom na kolację .
Gdybym obstawił całą dychę to bym zarobił 3 zł TUMANIE.
~Oliwkowa Poziomka niezalogowany
13 lipca 2020r. o 21:19
Prezydent Polski Andrzej Duda składa dziękuję na Jasnej Górze.
~~Indygowy Kasztanowiec niezalogowany
13 lipca 2020r. o 22:01
Do trampka też pojedzie podziękować?,bo ty wszystko wiesz...
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 lipca 2020r. o 23:27
Panna lubi cytować mądrzejszych od Panny :)

Żaden sukces ... porażka ...

Dobrej Nocy Bracia Lachy i Wam Piękne Słowianki :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Woskowożółty Pustynnik niezalogowany
14 lipca 2020r. o 5:07
~Oliwkowa Poziomka napisał(a): Prezydent Polski Andrzej Duda składa dziękuję na Jasnej Górze.

Ot cały PIS ,jednego sensownego zdania nie potrafi sklecić prymitywny prymityw .
21743
#Bajtel nieaktywny
14 lipca 2020r. o 8:37
[img=1594708666_4tggd9i.jpg]
235
ladaco
14 lipca 2020r. o 8:44
co by tam nie gadać, jest tak..
[img=1594709076_c3w29kq.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza