~~Kawowy Rącznik napisał(a):~~Karmelowy Maczek napisał(a): Polacy dokonali wyboruNajlepszego wyboru. Polacy opowiedzieli się za tradycyjnymi wartościami, za tym, co pielęgnowali i o co walczyli Nasi Ojcowie i Dziadkowie. A nie za "nowoczesną" Europą, pod tęczową flagą. Za chwilę pewnie zaczną się znowu marsze, protesty i prowokacje środowiska LGBT. Tylko, komu to potrzebne? Pozdrawiam Wszystkich Za i Przeciw, bo i tak żyjemy w jednej Polsce i tworzymy Jeden Naród.
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):Gdybym obstawił całą dychę to bym zarobił 3 zł TUMANIE.~~Lawendowoniebieski Kleome napisał(a): Kurna. Jak mnie po wczorajszym szampanie boli gardło. A co do wygranej i sondaży to na przyszłość patrzcie jak się zachowują bukmacherzy. To jest prawdziwy sondaż. Ja jestem podwójnie zadowolony. Raz ,że wygrał Duda a dwa że stawiając na Jego wygraną w czwartek w ciągu trzech dni zarobiłem 1/3 tego co postawiłem . Przyznam się , że gram na giełdzie od wielu lat. Tam trzeba się nagłówkować, analizować. A tu? Prosty wybór . Pomiędzy kimś co sobą coś reprezentuje a fircykiem czaskowskim , bawidamkiem i celebrytą. BRAWO PANIE PREZYDENCIE DUDA.
I w co zainwestujesz tą wygraną 1/3 czyli zarobiłeś całe pięć złotych bo obstawileś ostatnią dychę, bo nie kupiłeś chleba dzieciom na kolację .
~Oliwkowa Poziomka napisał(a): Prezydent Polski Andrzej Duda składa dziękuję na Jasnej Górze.