Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ja się nie znam
~~Ciemnofioletowy Sundaville niezalogowany
23 lipca 2020r. o 5:27
Kicz. Jak ktoś nie potrafi malować, to niech się nie pcha do takiej roboty. Moja córka maluje piękniej. Anioł ? Ratuszowi, opamiętajcie się i szybko to przemalujcie ! Wolę tam kilka ceramicznych wazonów, a zbliża się święto ceramiki...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Czerwonozłota Trzmielina niezalogowany
23 lipca 2020r. o 7:18
Czyżby pomysł dyr. Filipowicza? Słabe.Kicz.
~~Mlecznoróżowy Mieczyk niezalogowany
23 lipca 2020r. o 17:24
Projekt , wykonianie,- niedopuszczalnie niski poziom. Oszpecono budynek. Jak na artystow to poziom zatrwazajaco niski. Intencje moze i dobre ale ...wyszlo slabo , slabiutko
~~Topazowy Pięciornik niezalogowany
23 lipca 2020r. o 22:55
Lekarze ... a gdzie pielęgniarki, salowe, panie gotujące posiłki, gdzie pracownicy marketów, stacji benzynowych....? l lekarz żeby siebie nie narażać umówi Cie na teleporadę za 150-200zł za 10-15min pogawędkę. Kasjerka za to że Cię obsłuży dostanie marne 17-20zł za godzinę. Każda praca jest ciężka, nie ma lekkich.
Każdy wybierając swój zawód wiedział z czym będzie musiał się zmierzyć.
Szanujmy wszystkich i siebie samych, nie róbmy pokazówek, bo to nie ma żadnego sensu.
~Rudawa Ślazówka niezalogowany
24 lipca 2020r. o 9:01
Panie Bernardzie Ja się nie znam..... Ale Pana styl dziennikarski mi się nie podana. A ponieważ,ja się nie znam to zapytałam fachowca.....jemu też się nie podoba. Nie może Pan się powołać na rozrzutnosc i wysokie koszty (doskonale Pan wie jaki był koszt wykonania) to krytykuje Pan aspekt artystyczny. Jestem pracownikiem medycznym z trzydziestoletnim dorobkiem. Czy Pan uważa ,że ma prawo do tego aby mówić mi czego mi potrzeba. W moim imieniu pisze Pan ze premia byłaby lepsza...... Myli Pan pojęcia...... nie odczytał Pan intencji.......chęć ,,dokopania,, okazała sie silniejsza...
29
Bernard
24 lipca 2020r. o 9:45
~Rudawa Ślazówka napisał(a): Panie Bernardzie Ja się nie znam..... Ale Pana styl dziennikarski mi się nie podana. A ponieważ,ja się nie znam to zapytałam fachowca.....jemu też się nie podoba. Nie może Pan się powołać na rozrzutnosc i wysokie koszty (doskonale Pan wie jaki był koszt wykonania) to krytykuje Pan aspekt artystyczny. Jestem pracownikiem medycznym z trzydziestoletnim dorobkiem. Czy Pan uważa ,że ma prawo do tego aby mówić mi czego mi potrzeba. W moim imieniu pisze Pan ze premia byłaby lepsza...... Myli Pan pojęcia...... nie odczytał Pan intencji.......chęć ,,dokopania,, okazała sie silniejsza...

Styl to duże słowo, za duże.
Nie wiem jakie były koszty wykonania.
Absolutnie nie mam prawa mówić panu/pani czego panu/pani potrzeba.
Ale rozmawiałem z ludźmi, którzy woleliby inne formy okazania wdzięczności.
Intencję odczytałem bo jest czytelna do bólu oczu.
Nikomu nie dokopałem, wyraziłem swoją opinię, podobnie jak pan/pani. Różnica polega na tym, że ja pod swoją umiem się podpisać: )

bobrzanie.pl
~Rdzawobrunatna Rogownica niezalogowany
24 lipca 2020r. o 9:56
Masakra to malował napewno ktoś z bliskiej rodziny rządzących przecież kur to jakaś abstrakcja co autor miał na myśli a co zrobił to dwie inne historie
~Rezedowa Nasturcja niezalogowany
24 lipca 2020r. o 10:23
Panie Bernardzie. Wykonuje Pan swoją pracę więc nie jest Pan anonimowy. Ja w swojej pracy również chętnie się przedstawiam. Ja się za anonimowoscią nie chowam..... ja z tego przywileju korzystam. Dla innych forumowiczów nie był Pan tak surowy..... przypadek? Panie Bernardzie....... skoro nie zna Pan okoliczności finasowych pracy ......skąd określenie WOLONTARIAT? Pozdrawiam......
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy