Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ja się nie znam
~~Zarumieniona Cynia niezalogowany
22 lipca 2020r. o 14:33
Z gustem jest jak z d**ą - każdy ma swoją.

Liczy się gest. A w temacie artykułu - "ja się nie znam, ale się wypowiem", żeby spzileczkę wbić bo takim poważnym redaktorem jestem i taki antyreligijny :D

Zawsze mnie zastanawiało jak bardzo trzeba być zgorzkniałym lub jak wielkie ego mieć, żeby wszędzie dorabiać jakieś teorię i wszystkiego się czepiać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Śliwkowa Piwonia niezalogowany
22 lipca 2020r. o 15:41
Kiedy po raz pierwszy zobaczyłam wizerunek, to myślałam, że Bolesławianie dziękują aniołom, że czuwają na nami Bolesławianami. Ale tu chodzi o zawody medyków, którzy tak jak każdy Bolesławianin wykonują swoją pracę. Każdy sprawowany zawód jest chwałą w samym sobie. Każdy człowiek jest potrzebny drugiemu człowiekowi. Ja dziękuję wszystkim ludziom, z którymi przyszło mi współpracować.
~~Piwna Alstremeria niezalogowany
22 lipca 2020r. o 18:30
Za co dziękować? Za to, że zamknęli się w szpitalu z kilkoma chorymi a ludzi naprawdę chorych odsyłali do innych miast. Żenada!
~Kirowa Werbena niezalogowany
22 lipca 2020r. o 19:58
Podziękujmy policji że łapią bandytów, strażakom że gaszą ogień, elektrowni że dostarcza Prąd i górnikom dzięki którym mamy węgiel.
Dziękujemy służbie pozadkowej... Ludzie... o co tu biega?!
A dlaczego nie podziękować pracownikom Marketów oraz Hipermarketow za narażanie się na zdrowie oraz życie, nosząc cały dzień jedną zaleconą przez bóg wie kogo maseczkę...
Zastanawiam się ile patriotów by poszło do wojska (tak dzisiaj patriotycznych, Polska ponad życie itp) gdyby wybuchła wojna????
PS. Pracować w jakimkolwiek powołanym zawodzie i odchodzić że stanowiska kiedy faktycznie potrzebni jesteśmy to... zresztą nie kończę... Sami to zróbcie we własnym sumieniu.
Ps2 dla mnie służba zdrowia po to jest i została do tego powołana i każdy kto się decyduje na pracę w niej musi być świadomy ODPOWIEDZIALNOŚCI to samo dotyczy się służb mundurowych...
~~Celestynowa Jeżówka niezalogowany
22 lipca 2020r. o 20:01
Według mnie sam gest jest całkiem wartościowy, ale wykonanie niestety kuleje. Anatomia pozostawia sporo do życzenia i całokształt przez to, jak i przez mało estetyczne czarne kontury nie prezentuje się najlepiej. Mimo to doceniam sam pomysł
22411
#JestemZmęczony nieaktywny
22 lipca 2020r. o 20:17
W gruncie rzeczy sama zmiana kolorystyki mogłaby odrobinę odratować całokształt[img=1595441842_y1vervo.png]
22 lipca 2020r. o 20:31
A
22 lipca 2020r. o 20:34
Wampiry?! Seans o nich?!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza