Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wypowiedzeie konwencji stambulskiej...cynizm i hipokryzja pisu

~~Ciemnobrązowa Lepnica niezalogowany
25 lipca 2020r. o 21:33
Horus napisał(a): mizogin ...
mizoginiczny...

uważasz że za zwykła literówkę mam przepraszać a on za zoofila nie musi?

a więc ''wal się '' :]

tak myślałem , że zaczniesz pieprzyć o "literówce" , po prostu nie umiesz odmieniać, pisałeś, że się "zaorał" teraz wypadałoby przeprosić bo MIAŁ RACJĘ , Stać cię na to ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnobrązowa Lepnica niezalogowany
25 lipca 2020r. o 21:36
znalazł się obrońca kobiet co sam zdradzał swoją żonę na lewo i prawo, jest tam coś w konwencji co robić z takimi baranami jak ty ? aaaa ... ty przeprosiłeś :D
~Jaskrawozielona Czarnuszka niezalogowany
25 lipca 2020r. o 21:45
Nie wiem o co chodzi, co w tej konwencji jest złego?
13926
qwax_
25 lipca 2020r. o 21:48
~~Zzieleniały Czosnek napisał(a): Myślę że tłumaczenie Tobie nic nie wnosi masz swoją opcje pislamu i tego się trzymasz .
Założenie że jestem "Horusem" lub jego rodziną jest mylne -zbieżność poglądów nie stanowi o przynależności lub bycia osoba o danych poglądach .
Twoje wypowiedzi przypominają ideologie czerwoną-komunistów ,stosowaną przez PIS .
Nie zamierzam dyskutować z ideologią czerwoną i pisowską utopią -bo to jest dno.

Dwie sprawy:
1. Nienawidzę PISu i uważam, ze mamy obecnie najgorsze rządy od kilkudziesięciu lat
2. Ideologia czerwona (czyt. lewacka) to właśnie takie różnego typu Konwencje Stambulskie, które pod szczytnymi hasłami przemycają również różne ciekawsze rzeczy, jak gender czy LGBT
Od przeciwdziałania przemocy nie jest Konwencja tylko Kodeks Karny.
I podawanie pojedynczych przykładów, gdzie Państwo przez długie lata nie potrafiło rozwiązać przemocy w rodzinie (to sposób Horusa na pokazanie "skali" problemu) nic tu nie wnosi.
Takie przypadki należy nagłaśniać i piętnować, ale ŻADNA konwencja tego nie zlikwiduje.

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Zzieleniały Czosnek niezalogowany
25 lipca 2020r. o 21:52
Według PIS; baba ma rodzić dzieci i siedzieć w domu -chłop ma ją lać i przynosić jakąś kase resztę kasy otrzyma od państwa . no i wszystko gra .Każdy ma swoje. MASAKRA droga prosto do rynsztoka.
25 lipca 2020r. o 21:53
a oprócz tego bełkotu, co tam jest złego?
~~Rudozłoty Starzec niezalogowany
25 lipca 2020r. o 21:55
~Jaskrawozielona Czarnuszka napisał(a): Nie wiem o co chodzi, co w tej konwencji jest złego?

Po prostu przeczytaj! I wtedy dowiesz się, że wszystko co złe wynika z tego, że kobieta jest kobietą, a mężczyzna mężczyzną. I przemoc zlikwidujemy tylko w jeden sposób - nie ma prawa być żadnych płci, a tylko płynny gender. I od małego trzeba tego uczyć dzieci. Niech się masturbują od przedszkola, niech próbują raz dziewczyna, raz chłopaczek, niech żyją w poliamorii (do tej pory nazywało się to seks grupowy), itd.
I jak już wszyscy będą się parzyli ze wszystkimi każdego dnia to będzie powszechna szczęśliwość i nie będzie przemocy.
O tym jest ta konwencja. Tekst w internecie, po polsku, dostępny bez trudu.
25 lipca 2020r. o 21:59
Znowu pis_dzielce chcą coś przykryć, może 'znaczki pocztowe Sasina', inflację - najwyższa w UE?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.