M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Seledynowy Kuflik napisał(a): a może Meksyk to tez Ameryka? ;D
Uściślę - Kanada to kraj leżący w Ameryce Północnej .Meksyk to też kraj leżący w Ameryce Północnej .
~~Seledynowy Kuflik napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Seledynowy Kuflik napisał(a): a może Meksyk to tez Ameryka? ;D
Uściślę - Kanada to kraj leżący w Ameryce Północnej .Meksyk to też kraj leżący w Ameryce Północnej .
no właśnie ...bądź precyzyjniejszy a nie będziesz musiał uściślać....;D
~~Seledynowy Kuflik napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Seledynowy Kuflik napisał(a): a może Meksyk to tez Ameryka? ;D
no właśnie ...bądź precyzyjniejszy a nie będziesz musiał uściślać....;D
Myślałem że mam do czynienia z bystrzakiem za jakiego się uważasz , moja pomyłka .
Dopisane 25.09.2023r. o godz. 19:45:~~Seledynowy Kuflik napisał(a): Lucjan czytam teraz o Cenckiewiczu ...a wiesz że potwierdza to moje zdanie o nim że to oszust? ;D
Jak ocenisz Cenckiewicza po tym wywiadzie , kłamie czy mówi prawdę .
~~Seledynowy Kuflik napisał(a): j przypomnij sobie jak to twój duda bronił tego pedofila...
~~Seledynowy Kuflik napisał(a): daj spokój Lucjan...daj spokój...
sprawdź ile czasu mu to zajęło...sprawdź sobie jego pierwsze wypowiedzi na temat tego pedofila...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Seledynowy Kuflik napisał(a): j przypomnij sobie jak to twój duda bronił tego pedofila...
Za każdym razem kiedy napiszesz kto jest mój dostaniesz odpowiedź na jaką zasługujesz , teraz potraktuję to jako wypowiedź pozbawioną logiki , jak wiele innych pisanych przez Ciebie .
Przypomnę tylko , Duda jest przewodniczącym Solidarności ludzi zatrudnionych , ludzi pracy , ja jestem emerytem .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Seledynowy Kuflik napisał(a): j przypomnij sobie jak to twój duda bronił tego pedofila...
Za każdym razem kiedy napiszesz kto jest mój dostaniesz odpowiedź na jaką zasługujesz , teraz potraktuję to jako wypowiedź pozbawioną logiki , jak wiele innych pisanych przez Ciebie .
Przypomnę tylko , Duda jest przewodniczącym Solidarności ludzi zatrudnionych , ludzi pracy , ja jestem emerytem .
Dopisane 25.09.2023r. o godz. 20:14:Ktoś napisał: ~~Seledynowy Kuflik napisał(a): daj spokój Lucjan...daj spokój...
sprawdź ile czasu mu to zajęło...sprawdź sobie jego pierwsze wypowiedzi na temat tego pedofila...
Im więcej czasu poświęcił na dogłębne zbadanie tym bardziej jest wiarygodny , nie " strzela " ślepakami jak Ty .
za każdym razem jak innym ,nieznanym ci ludziom będziesz przypinał ''łatkę komucha'' będę ci pisał ''twoje związki'' i ''twój duda'' ;D
widzisz jaki jesteś ograniczony myślowo?
teraz to tłumaczysz na swój pokrętny sposób że potrzebował czasu na sprawdzanie zarzutów pedofilii ...czegoś co było od początku znane tylko tuszowane ...
trzeba tu przyznać że pierwszy zaczął to ukrywać Wałęsa...
~~Seledynowy Kuflik napisał(a): Cenckiewicz współpracował z gościem oskarżonym o szpiegostwo
~~Jaka Duda napisał(a): Więc która Duda jest od emerytów ? Bo to coś nowego związki dla emerytów.