~~Seledynowy Kuflik napisał(a): ja oszczercą?...;D
oj chyba pomyliłeś adresy ...;D
tak Lucjan -twój duda...ten który nosił na strajki zegarek za ponad trzy tysiące a ty podniecasz się zegarkiem Nowaka...
tyle że Nowak kupił go za swoje a twój duda ze składek frajerskich...;D
~~Seledynowy Kuflik napisał(a): ja oszczercą?...;D
tak Lucjan -twój duda...ten który nosił na strajki zegarek za ponad trzy tysiące a ty podniecasz się zegarkiem Nowaka...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Seledynowy Kuflik napisał(a): wiesz...matołusza o kryptonimie operacyjnym ''Student'' :D
koledzy ze STASI mu go nadali ...;D
Tym razem łgarzu przerosłeś sam siebie .
"Podwójne oblicze jezuity, czyli historia t.w. "Student"
Jezuita Andrzej Koprowski przystał na regularne i tajne kontakty z SB na początku 1969 r., a po pół roku, 24 czerwca, przyjął święcenia kapłańskie; jak zatem fakt jego tajnych kontaktów z SB ma się do godziwości tych święceń? - pisze prof. Stanisław Obirek."
https://www.onet.pl/styl-zycia/kobietaxl/podwojne-oblicze-jezuity-czyli-historia-tw-student/dben6nm,30bc1058?utm_source=detal&utm_medium=synergy&utm_campaign=allonet_detal_popularne
~~Seledynowy Kuflik napisał(a): ach ta twoja legendarna już chyba ''nienawiść'' ;D
ja wiem komu służą twoje ''związki zawodowe''...rządowi...
nawet niedawno dali temu przykład jak łamią sami solidarność związkową ugadując się z tymi którym tak naprawdę służą za plecami strajkujących ...
a kto wybiera przewodniczącego ?...sami swoi....;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Seledynowy Kuflik napisał(a): ja oszczercą?...;D
Ktoś napisał: ~~Seledynowy Kuflik napisał(a): ja oszczercą?...;D
Znowu łżesz , co mnie obchodzi zegarek Nowaka , Ty się tym zajmujesz , mnie bardziej interesują jego miliony znalezione w skrytkach w domu , jego udział w grupie przestępczej ,
a nie interesują cię miliony matołusza? ...;D ...tak skutecznie wyprał swoją kasę że teraz jest ''golas'' za to żona ...hahaha...
Nowak i grupa przestępcza?...a kogo z tej ''grupy '' jeszcze zamknęli?
oświeć mnie...;D
~~Seledynowy Kuflik napisał(a): kiedyś Szekspir powiedział mniej więcej to- jeśli w książce czytasz tylko tylko to, co zostało napisane, to całe twoje czytanie na nic...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Seledynowy Kuflik napisał(a): ach ta twoja legendarna już chyba ''nienawiść'' ;D
ja wiem komu służą twoje ''związki zawodowe''...rządowi...
nawet niedawno dali temu przykład jak łamią sami solidarność związkową ugadując się z tymi którym tak naprawdę służą za plecami strajkujących ...
a kto wybiera przewodniczącego ?...sami swoi....;D
Prześpij się coraz bardziej bredzisz , słowa bez dowodów to tylko słowa a nie fakty Januszu Urbanie .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Seledynowy Kuflik napisał(a): kiedyś Szekspir powiedział mniej więcej to- jeśli w książce czytasz tylko tylko to, co zostało napisane, to całe twoje czytanie na nic...
Prawda jest tylko w książkach Piątka które Ty czytasz , hipokryzja do potęgi entej .
~~Seledynowy Kuflik napisał(a): Nowak i grupa przestępcza?...a kogo z tej ''grupy '' jeszcze zamknęli?
oświeć mnie...;D