M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Czyli to fejk? Czyli kłamią? A więc proponuję poszukać tego na innych stronach a przekona się pan że taki sondaż był.Jakby pan był bardziej przenikliwy i poszperał głębiej sam by się pan przekonał jak CBOS potrafi manipulować nawet własnymi sondażami. Na jednej stronie piszą jedno w innej karcie coś całkiem przeciwnego lub zmanipulowanego. Podać przykład?
Przyznam że nie interesuję się żadnymi sondażami , sondaże to ogłupianie naiwnych , zależy kto i dla kogo przeprowadza , kto za niego płaci .
Nie potrzebuję przykładu jest ich pełno odnośnie wszystkich sondażowni .
~~Największe rozczarowanie Polaków napisał(a): W okresie po komunie największym rozczarowaniem był związek zawodowy Solidarność i to co się z niego zrodziło . Wraz z nim na równi PiS.
~~Panie a to napisał(a): Panie związkowcu a jak to jest z tym handlem wizami? Prawda czy fejk ?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Największe rozczarowanie Polaków napisał(a): W okresie po komunie największym rozczarowaniem był związek zawodowy Solidarność i to co się z niego zrodziło . Wraz z nim na równi PiS.
Masz prawo do takiej opinii dwaj pierwsi przewodniczący po roku 1989 Wałęsa i Krzaklewski mocno się do tego przysłużyli .
~~Seledynowy Kuflik napisał(a): za każdym razem jak innym ,nieznanym ci ludziom będziesz przypinał ''łatkę komucha'' będę ci pisał ''twoje związki'' i ''twój duda'' ;D
widzisz jaki jesteś ograniczony myślowo?
teraz to tłumaczysz na swój pokrętny sposób że potrzebował czasu na sprawdzanie zarzutów pedofilii ...czegoś co było od początku znane tylko tuszowane ...
trzeba tu przyznać że pierwszy zaczął to ukrywać Wałęsa...
~~Seledynowy Kuflik napisał(a): bo ja uważam że tacy sami ''koryciarze'' jak poprzednicy a nawet gorsi...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Seledynowy Kuflik napisał(a): za każdym razem jak innym ,nieznanym ci ludziom będziesz przypinał ''łatkę komucha'' będę ci pisał ''twoje związki'' i ''twój duda'' ;D
widzisz jaki jesteś ograniczony myślowo?
teraz to tłumaczysz na swój pokrętny sposób że potrzebował czasu na sprawdzanie zarzutów pedofilii ...czegoś co było od początku znane tylko tuszowane ...
trzeba tu przyznać że pierwszy zaczął to ukrywać Wałęsa...
A pisz sobie co chcesz , jesteś oszczercą i nic do Ciebie nie dotrze , mój Duda , Twój Urban i niech tak zostanie .
Nareszcie odrobina prawdy o Wałęsie ( po dużej prawdzie w filmiku który wkleiłeś ) , robisz postępy , oby tak dalej .
~~Seledynowy Kuflik napisał(a): wiesz...matołusza o kryptonimie operacyjnym ''Student'' :D
koledzy ze STASI mu go nadali ...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Seledynowy Kuflik ~~Seledynowy Kuflik napisał(a): bo ja uważam że tacy sami ''koryciarze'' jak poprzednicy a nawet gorsi...
Jesteś zbyt zżarty nienawiścią że nie pojmujesz komu służą ZZ i kto ma prawo do wyboru przewodniczącego .
ach ta twoja legendarna już chyba ''nienawiść'' ;D
ja wiem komu służą twoje ''związki zawodowe''...rządowi...
nawet niedawno dali temu przykład jak łamią sami solidarność związkową ugadując się z tymi którym tak naprawdę służą za plecami strajkujących ...
a kto wybiera przewodniczącego ?...sami swoi....;D