M21W2 napisał(a):~~Niebieski Wawrzynek napisał(a): Panie Lucjanie . Te wszystkie kwiaty , ta ceglana ścianka , imprezka , medale i gadżety to kto opłacił ?
Czy wy odrywający kupony od przekonań i pałający po 40 latach nadal odwetem ale nie wiadomo na kim sami to finansujecie.
Nomenklatura SB ecka , komusza już wymiera i nie ma na kim się odgrywać. A wy dalej swoje. Może by tak ciszej i skromniej nad tą trumną.
Solidarność , wstyd i hańba XX wieku.
&t=22sDopisane 26.08.2020r. o godz. 17:50:M21W2 napisał(a):~~Niebieski Wawrzynek napisał(a): Panie Lucjanie . Te wszystkie kwiaty , ta ceglana ścianka , imprezka , medale i gadżety to kto opłacił ?
Czy wy odrywający kupony od przekonań i pałający po 40 latach nadal odwetem ale nie wiadomo na kim sami to finansujecie.
Nomenklatura SB ecka , komusza już wymiera i nie ma na kim się odgrywać. A wy dalej swoje. Może by tak ciszej i skromniej nad tą trumną.
Solidarność , wstyd i hańba XX wieku.
&t=22s
WAWRZYNEK Twoim wpisem przypomniałeś mi jak naczelny opluwacz komunistyczny Urban wypowiadał się o Solidarności , też pytał kto ją finansuje , odpowiem Tobie , komuniści twierdzili że Solidarność to amerykańska agentura finansowana przez jej agentów .
Niech to będzie prawda dla takich jak Ty .
To co mi moderator nie puścił możesz wysłuchać na youtube wpisując Urban o Solidarności .
Minęło tyle lat a tu w Bolesławcu znalazł się podobny mędrzec .
Horus napisał(a):M21W2 napisał(a): Piotrek nie zauważyłeś że ani jednej odpowiedzi papuga od jakiegoś czasu ode mnie nie otrzymał .
Pytam kto zapłacił za to co na obrazkach .
Ja zapytam , a co to Pana obchodzi nie Pańska sprawa jedno mogę zapewnić , nie wiem i nie mam zamiaru pytać organizatorów aby Panu udzielić odpowiedzi . Dobranoc
a gdzie ja ciebie oszołomie o coś pytałem?
kiedy pytałem ty w odpowiedzi wklejałeś jakieś propagandówki...
kiedyś nawet ci udowodniłem że wkleiłeś w tą niby swoją wypowiedź materiały z jakiegoś biuletynu propagandowego...:]
omijasz mnie słusznie... po co ci kolejna trauma kiedy obalam te twoje ''solidaruchowe'' bzdety...
ty ''opozycjonisto'' z ''bożej laski'' ;)
gdzie chociaż słowo o niedawno zmarłym prawdziwym opozycjoniście? nie takim jak ty- ''malowanym'' własnym piórem ...;)
gdzie chociaż jedna krótka wzmianka o jego zasługach ?
pieprzony hipokryto...
~~Jaskraworóżowy Groszek napisał(a): Jak to ktoś określił dobrała się Pi...z..d..owa..ta Forsycja z łapciem ,
Jeden pokrzywdzony dachy kleić musi , a drugi Janusz T. Betoniara ,
Płytki , i oczywiście uwierzyli w to co piszą ,
Jeżeli większość obecnego forum określiła was setki razy iż jesteście życiowymi nieudacznikami , to uwierzcie jesteście !!!!
A Lucjanowi to możecie najwyżej przelotem przez Ocice chwasty na plantacji truskawek powyrywać ( jeżeli choć w minimalnym stopniu to potraficie )
Horus -Falco wiem że tobie i twemu nadwornemu Klakierowi Forsycjuni ,
Nie smakuje nadany Lucjanowi Krzyż Kawalerski Orderu Odrodzenia Polski
Podpisany przez naszego wspaniałego Prezydenta Andrzeja Dudę ,
Faktom nie zaprzeczysz będąc biednym sfrustrowanym staruchem ,
Pozostaje ci tylko zanucić
Znowu w życiu mi nie wyszło .
Kmiocie
~~Jaskraworóżowy Groszek napisał(a): Jak to ktoś określił dobrała się Pi...z..d..owa..ta Forsycja z łapciem ,
Jeden pokrzywdzony dachy kleić musi , a drugi Janusz T. Betoniara ,
Płytki , i oczywiście uwierzyli w to co piszą ,
Jeżeli większość obecnego forum określiła was setki razy iż jesteście życiowymi nieudacznikami , to uwierzcie jesteście !!!!
A Lucjanowi to możecie najwyżej przelotem przez Ocice chwasty na plantacji truskawek powyrywać ( jeżeli choć w minimalnym stopniu to potraficie )
Horus -Falco wiem że tobie i twemu nadwornemu Klakierowi Forsycjuni ,
Nie smakuje nadany Lucjanowi Krzyż Kawalerski Orderu Odrodzenia Polski
Podpisany przez naszego wspaniałego Prezydenta Andrzeja Dudę ,
Faktom nie zaprzeczysz będąc biednym sfrustrowanym staruchem ,
Pozostaje ci tylko zanucić
Znowu w życiu mi nie wyszło .
Kmiocie