Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 sierpnia 2020r. o 18:30
M21W2 napisał(a):
~~Niebieski Wawrzynek napisał(a): Panie Lucjanie . Te wszystkie kwiaty , ta ceglana ścianka , imprezka , medale i gadżety to kto opłacił ?
Czy wy odrywający kupony od przekonań i pałający po 40 latach nadal odwetem ale nie wiadomo na kim sami to finansujecie.
Nomenklatura SB ecka , komusza już wymiera i nie ma na kim się odgrywać. A wy dalej swoje. Może by tak ciszej i skromniej nad tą trumną.
Solidarność , wstyd i hańba XX wieku.

&t=22sDopisane 26.08.2020r. o godz. 17:50:
M21W2 napisał(a):
~~Niebieski Wawrzynek napisał(a): Panie Lucjanie . Te wszystkie kwiaty , ta ceglana ścianka , imprezka , medale i gadżety to kto opłacił ?
Czy wy odrywający kupony od przekonań i pałający po 40 latach nadal odwetem ale nie wiadomo na kim sami to finansujecie.
Nomenklatura SB ecka , komusza już wymiera i nie ma na kim się odgrywać. A wy dalej swoje. Może by tak ciszej i skromniej nad tą trumną.
Solidarność , wstyd i hańba XX wieku.

&t=22s

WAWRZYNEK Twoim wpisem przypomniałeś mi jak naczelny opluwacz komunistyczny Urban wypowiadał się o Solidarności , też pytał kto ją finansuje , odpowiem Tobie , komuniści twierdzili że Solidarność to amerykańska agentura finansowana przez jej agentów .
Niech to będzie prawda dla takich jak Ty .
To co mi moderator nie puścił możesz wysłuchać na youtube wpisując Urban o Solidarności .
Minęło tyle lat a tu w Bolesławcu znalazł się podobny mędrzec .

Lucjanie ... pamiętam pierwsze NIE Urbana przeczytałem od dechy do dechy , gdybym miał swe stare archiwum do dzisiaj ... ale mi się gdzieś zagubiło . Była tam też Fantastyka i Orwell i Lem i Dalajlama ... i Jezus oczywiście , ale Głupiej Papugi tam nie było :)

Miałbym prośbę Lucjanie ... Olej Gupiom Papugem

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
26 sierpnia 2020r. o 18:56
Piotrek nie zauważyłeś że ani jednej odpowiedzi papuga od jakiegoś czasu ode mnie nie otrzymał .
Dowiedziałem się całkiem przypadkowo że Jasiu jest byłym szwagrem mojego dobrego kolegi .

Dopisane 26.08.2020r. o godz. 18:56:

Panie Wawrzynek zadaje Pan pytanie -

Pytam kto zapłacił za to co na obrazkach .

Ja zapytam , a co to Pana obchodzi nie Pańska sprawa jedno mogę zapewnić , nie wiem i nie mam zamiaru pytać organizatorów aby Panu udzielić odpowiedzi . Dobranoc
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
26 sierpnia 2020r. o 19:38
Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a): Piotrek nie zauważyłeś że ani jednej odpowiedzi papuga od jakiegoś czasu ode mnie nie otrzymał .

Pytam kto zapłacił za to co na obrazkach .

Ja zapytam , a co to Pana obchodzi nie Pańska sprawa jedno mogę zapewnić , nie wiem i nie mam zamiaru pytać organizatorów aby Panu udzielić odpowiedzi . Dobranoc

a gdzie ja ciebie oszołomie o coś pytałem?
kiedy pytałem ty w odpowiedzi wklejałeś jakieś propagandówki...

kiedyś nawet ci udowodniłem że wkleiłeś w tą niby swoją wypowiedź materiały z jakiegoś biuletynu propagandowego...:]

omijasz mnie słusznie... po co ci kolejna trauma kiedy obalam te twoje ''solidaruchowe'' bzdety...

ty ''opozycjonisto'' z ''bożej laski'' ;)

gdzie chociaż słowo o niedawno zmarłym prawdziwym opozycjoniście? nie takim jak ty- ''malowanym'' własnym piórem ...;)
gdzie chociaż jedna krótka wzmianka o jego zasługach ?

pieprzony hipokryto...

Ja napisałem żeby schował się w cieniu truskawek co rzekomo go ubawiło ,to nich się schowa w cieniu mgły .
~~Jaskraworóżowy Groszek niezalogowany
26 sierpnia 2020r. o 22:30
Jak to ktoś określił dobrała się Pi...z..d..owa..ta Forsycja z łapciem ,
Jeden pokrzywdzony dachy kleić musi , a drugi Janusz T. Betoniara ,
Płytki , i oczywiście uwierzyli w to co piszą ,
Jeżeli większość obecnego forum określiła was setki razy iż jesteście życiowymi nieudacznikami , to uwierzcie jesteście !!!!
A Lucjanowi to możecie najwyżej przelotem przez Ocice chwasty na plantacji truskawek powyrywać ( jeżeli choć w minimalnym stopniu to potraficie )
Horus -Falco wiem że tobie i twemu nadwornemu Klakierowi Forsycjuni ,
Nie smakuje nadany Lucjanowi Krzyż Kawalerski Orderu Odrodzenia Polski
Podpisany przez naszego wspaniałego Prezydenta Andrzeja Dudę ,
Faktom nie zaprzeczysz będąc biednym sfrustrowanym staruchem ,
Pozostaje ci tylko zanucić
Znowu w życiu mi nie wyszło .
Kmiocie

~~Żółtoszara Gynostemma niezalogowany
27 sierpnia 2020r. o 4:53
~~Jaskraworóżowy Groszek napisał(a): Jak to ktoś określił dobrała się Pi...z..d..owa..ta Forsycja z łapciem ,
Jeżeli większość obecnego forum określiła was setki razy iż jesteście życiowymi nieudacznikami , to uwierzcie jesteście !!!!
A Lucjanowi to możecie najwyżej przelotem przez Ocice chwasty na plantacji truskawek powyrywać ( jeżeli choć w minimalnym stopniu to potraficie )
Kmiocie

Podczas czytania pomyślałem KORNISZON ,ale po ,,Podpisany przez naszego wspaniałego Prezydenta Andrzeja Dudę '' widzę ze to jakiś wiejski szczyl ,który późną nocą wchodzi na miastowy portal .
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
27 sierpnia 2020r. o 8:05
~~Jaskraworóżowy Groszek napisał(a): Jak to ktoś określił dobrała się Pi...z..d..owa..ta Forsycja z łapciem ,

Kmiocie

Poje- busie ty i twój kompan solidarnościowy ,jesteście cieniutkie Bolki ,jeden skakał do Henia po wino w czasie stanu wojennego a ty możesz mi naskoczyć dzisiaj oszołomie .Co do dachów to mylisz mnie z bratem twojego kolesia .
~~Ochrowy Jarząb niezalogowany
27 sierpnia 2020r. o 10:19
Oświećcie mnie,może nie doczytałem ?To Złotkowski dostał Krzyż Kawalerski ?
14240
M21W2
27 sierpnia 2020r. o 10:54
Forsycjo ile lat miałeś w czasie stanu wojennego , co z tamtych czasów pamiętasz zapewne nic .
Jaruzelski wprowadzając stan wojenny przygotowany przez wielkich specjalistów jego przyjaciół z Moskiewskiej bezpieki zadbał o to aby służby ochrony zakładu wzmocnione przez pracowników UB nie pozwoliły na to aby mysz nawet pod płotem nie mogła wejść na teren zakładu .
Ktoś nazwał Ciebie klakierem opluwacza forumowego , tak jesteś nim powtarzając jego idiotyczne wpisy .
Tobie bardzo nie podoba się obecna władza ja tak miałem w czasach PRL zamiast anonimowo klepać w klawiaturę jak zdecydowana większość " bojowników " ujawnij się i z tym największym bojownikiem klawiaturowym pomóżcie Trzaskowskiemu w tworzeniu nowej Solidarności , bardzo mnie ten projekt interesuje , a jeszcze bardziej czy porwie do walki tak jak w 1980 roku ponad 10 mln. ludzi pracy .
Podejrzewam że tacy jak Ty i Tobie podobni pozostaniecie anonimowymi użytkownikami klawiatury korzystającymi z tego co inni dla was wywalczyli .
Waszym podziękowaniem za wolną demokratyczną Polskę jest opluwanie tych co w miarę swoich możliwości do tego się przyczynili . Nadal jestem gotowy na spotkanie z Tobą , niestety nie mogę przesłać dwóch nagich mieczy aby Ci dodać odwagi .
Jeszcze jedno są tacy co twierdzą że Ty to san escobar miałbyś okazję to zdementować a ja bym potwierdził .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.