M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocistożółta Pysznogłówka napisał(a): poszła w piSSdu ta cała cenckiewiczowo-zybertowska bolszewicka komisja...;D
teraz kiedy przypomnę sobie buczenie i okrzyki w stronę tego drugiego kiedy go odwoływano od razu miałem skojarzenie z innym komuchem a mianowicie ze stasiem ''daj ciumka'' piotrowiczem...
dzisiaj ten cały zybertowicz przecież niczym się nie różni od tamtego komucha...te sama ''kłamliwa ,zdradziecka morda''
i chociaż bardzo by chciał by o czymś zapomnieć to po prostu się nie da...
co tu zresztą pisać ...kiedyś pluł na Solidarność dzisiaj by za nią sobie dał jajca ogolić...;D
Powyżej przykład do czego posuwa się oszczerca i kłamca w swojej nienawiści ludzi Solidarności .
Oszczerca nie przeprosi , oszust zostanie oszustem .
~~Złocistożółta Pysznogłówka napisał(a): sygnatura akt: IVC 676/19].
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocistożółta Pysznogłówka napisał(a): sygnatura akt: IVC 676/19].
Dzięki za link , ja mam taką samą ocenę ludzi Solidarności uczestników okrągłego stołu , dołącz do nich i złóż do sądu pozew na mnie .
Też tak twierdze .
~~Złocistożółta Pysznogłówka napisał(a):
jak widzę masz problem Lucjan ...
więc sam to zrobię..
''Powodowie domagają się opublikowania przez dr. Andrzeja Zybertowicza w prasie „Gazeta Wyborcza”, „Rzeczpospolita”, „Nasz Dziennik”, „Gazeta Polska Codziennie”, a także bezpośrednio po „Wiadomościach” w TVP oraz „Faktach” TVN oraz na Twitterze przeprosin o następującej treści:
„ANDRZEJ ZYBERTOWICZ PRZEPRASZA UCZESTNIKÓW OKRĄGŁEGO STOŁU PO STRONIE OPOZYCYJNO-SOLIDARNOŚCIOWEJ. Wyrażam głębokie ubolewanie i przepraszam Państwa za to, że podczas debaty oksfordzkiej na temat Okrągłego Stołu w dniu 5 lutego 2019 roku w Pałacu Prezydenckim, użyłem słów nikczemnych, nieprawdziwych i obraźliwych dla uczestników obrad Okrągłego Stołu po stronie opozycyjno-solidarnościowej o treści: „dzisiaj wielu obserwatorów i komentatorów Okrągłego Stołu nie uświadamia sobie jak głęboka prawda była w komentarzu Andrzeja Gwiazdy, po rozmowach Okrągłego Stołu, gdy powiedział: podczas Okrągłego Stołu władza podzieliła się władzą ze swoimi własnymi agentami. Andrzej Zybertowicz”.
Powodami w sprawie są: Jacek Ambroziak, Ryszard Bugaj, Zbigniew Bujak, Iwo Byczewski, Andrzej Celiński, Jan Dworak, Władysław Frasyniuk, Marcin Geremek [syn prof. Bronisława Geremka], Janusz Grzelak, Aleksander Hall, Elżbieta Jogałła i Magdalena Smoczyńska [córki Jerzego Turowicza], Jan Kofman, Anna Kozłowska-Kalbarczyk [córka Krzysztofa Kozłowskiego], Jacek Kurczewski, Danuta Kuroń (małżonka Jacka Kuronia), Helena Łuczywo, Jacek Moskwa, Janusz Onyszkiewicz, Grażyna Staniszewska, Joanna Staręga-Piasek, Antoni Stawikowski, Jerzy Stępień, Adam Strzembosz, Jarosław J. Szczepański, Jacek Szymanderski, Jacek Taylor, Anna Trzeciakowska [małżonka prof. Witolda Trzeciakowskiego], Andrzej Wielowieyski, Irena Wóycicka, Ludwika Wujec, Jan Jakub Wygnański. Czterech powodów zmarło w trakcie procesu: Marian Kallas, Marcin Król, Jan Lityński i Henryk Wujec.''