M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kakaowy Wiciokrzew napisał(a): no widzisz?...wystarczyło być w areszcie ....wystarczyła grzywna i dzisiaj jesteś lokalnym opozycjonistą...
a inni siedzieli po internach miesiącami ..inni siedzieli w pierdlach latami...
farciarz z ciebie niczym z mkkwacza...;D
Zaczynasz w swoim stylu nie znam przyczyn dlaczego próbujesz przy każdej okazji mnie zdyskredytować , po każdej twojej wypowiedzi pokazujesz kim jesteś , oszczercą to za mało , na dziś wystarczy ,
Dobranoc OSZCZERCO .
jeszcze raz ci Lucjan powtarzam...tu nie chodzi o ciebie tylko o twój ''związek'' ...związek który po ''porozumieniach '' przestał nim być a zrobił się partią...
ty jesteś tylko pewnym ogniwem który to łączy więc to wykorzystuję ...
padło na ciebie bo nie ma tu nikogo innego z dawnej ''s'' kto z takim maniakalnym wręcz uporem rozpływał się w zachwytach nad dawną ''s'' nie pisząc nic ,kompletnie nic o jej błędach i oszustwach...
za tym wszystkim stoją konkretni ludzie ale ty nawet potrafisz ich bronić więc traktuję ci jako zwykłego ''aparatczyka''
to samo dotyczy tego jak dzisiaj bronisz piSSdzielców...to samo dotyczy twojego uporu kiedy bronisz matoł-usza...
to wszystko sprawia że ja nie muszę cię ''dyskredytować'' ....sam to robisz...
kiedy dojrzejesz do tego by wydusić z siebie kilka słów konkretnej krytyki zarówno jednego lub drugiego bądź pewien że zacznę cię inaczej traktować...
w tej chwili jesteś dla mnie tylko ''tubą propagandową'' jaką był kiedyś Kalinin czy Kirow a dzisiaj Bochenek...;D
wiem co odpiszesz...a więc NIE ;D wysilaj się tylko pomyśl...