~~Kolor wiosenny napisał(a): ~~Ołowianoszary Przypołudnik napisał(a): co za ograniczony typ...;D
to niby obywatele chcieli pogonienia PZPR? ..tylko tego chcieli stawiając to jako cel nadrzędny?
trzeba być po prostu idio.t.ą by przypisywać mnie tęsknotę za tamtą partią ...partia do której nigdy nawet dnia nie należałem a którą kochało wielu późniejszych ''solidaruchów''....;D
liczba ADEKWATNA? ;D
do czego skoro teraz zawsze bazujecie na jakichś kolejnych oszołomach ulegających bezwolnie waszej partyjnej propagandzie a których ''kupujecie'' jak tanią dziwkę z pobocza drogi...
liczba skromna bo ludzie się na tym ''związku'' poznali i tak jak kiedyś lgnęli do niego to kiedy dostrzegli że ich ''wydymano'' równie szybko spieprzyli widząc skalę oszustw i krętactw...
i właśnie dlatego pozostały w tym ''związku'' właśnie ''popłuczyny''...;D
to wy często doprowadzaliście do upadku wielu firm i zakładów a ludzie tracili pracę kiedy wasi towarzysze uwłaszczali się często na majątku narodowym ...
przykłady tego do odnalezienia w internecie ale ty nie masz w sobie ani tyle wiedzy ani odwagi by o tym pisać...;D
''...a gdzie się podziały komunistyczne popłuczyny za którymi tak tęsknisz ''
min. w waszym związku ...;D
Zero konkretów jak to bywa u Jasia ..
przedstaw yntelygencie ile właśnie teraz
Firm ucieka z Polski a obywatele na bruk , i co to spowodowało , pewnie Solidarność i PiS
otrzeźwiej Jasiu po tym bezalkoholowym
Cfaniaczku gnom posiadający tylko wizję
upokarzającą i nienawiścią napakowany
może jedynie przekonać ciebie .
Napisz sukcesy obecnie rządzących
pomiń komisje które kosztują podatnika
, głęboko w doooopke możesz sobie wsadzić
te miliony kredytu z Brukseli , na zakupie złota Glapiński więcej zarobił dla kraju ….
ciekawe że nie odnosisz się do samego tematu i tego co tu wcześniej pisałem tylko -jak to było?...odwracasz kota ogonem...;D
ja piszę o czasach kiedy twoja ''s'' zaczęła rozkradać nasz kraj ,jak oszukiwała społeczeństwo i jak właśnie ona rozpoczęła ówczesny powolny upadek gospodarki ..
dlaczego więc nie odnosisz się do tego konkretnie...
przypomnij może jak to właśnie ''s'' wniosła pomysł i dzięki niej wprowadzono kartki żywnościowe...
co zostało do dzisiaj z tych ''postulatów'' waszych ''solidaruchów''?
teraz lamentujesz bo zwijają się zakłady i traci pracę 300-u czy 400-u pracowników...
napisz oszołomie może o tym kiedy za ''s'' upadały zakłady i na bruku znajdowało się tysiące osób...
tyle razy pytałem o prawdziwe a nie o wydumane sukcesy piSS i jakoś wtedy o żadnym takim przekładającym się bezpośrednio na życie Polaków nikt nic nie pisał...
i przestań tu pieprzyć o tych zakupach papca-glapcia ...daj link i sam sobie o tym poczytam...;D
aproposik piwka O.O ...sprawdziłem i jako że stoi ostatnie idę do Biedry uzupełnić zapasik...