Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
14240
M21W2
20 kwietnia 2024r. o 15:59
~~Ołowianoszary Przypołudnik napisał(a): o proszę...wylazł z ''konspiry'' a przecież wiadomo że jest tu , czyta i pisał tu wcześniej jako ''tylda''...;D
wiem dobrze o tym od dawna co zresztą napisałem ci to wprost chyba przedwczoraj...;D
a to że piszę z ''tyldy'' to tylko ''zasługa'' redakcji której ty już kilkukrotnie zarzucałeś cenzurę ...

Co za gamoń , sam piszesz z pod tyldy , piszą z pod tyldy w zdecydowanej większości forumowicze , jaka zasługa
redakcji , kolejne twoje łgarstwo wyssane z brudnego palucha . To że jest CENZURA w redakcji piszę od dawna
i będę pisał , np . dziś napisałem niezalogowany o zakupach złota przez Glapińskiego nie poszło OCENZUROWALI .
Prawie nic nie CENZURUJĄ jak piszę zalogowany , piszę prawie bo nie puścili kilka filmików .
Zaloguj się oszuście .

Dopisane 20.04.2024r. o godz. 15:49:

~~Ołowianoszary Przypołudnik napisał(a): czy po tym jak wkleję ci tu artykuł o tej ''solidaruchowej aferze stulecia'' odniesiesz się do niej czy jak zwykle uciekniesz w propagandę lub po prostu do nory...;D

Odpiszę jak podasz źródło tych " rewelacji "

Dopisane 20.04.2024r. o godz. 15:51:

~~Ołowianoszary Przypołudnik napisał(a): za tobą farbowany lisie trudno nadążyć bo zmieniasz ''avatary'' -hahahahaha- częściej niż skarpetki...;D

Widzę że pamiętasz co do ciebie pisałem , cieszy mnie to .

Dopisane 20.04.2024r. o godz. 15:54:

~~Ołowianoszary Przypołudnik napisał(a): właśnie czytam o podejrzanych konszachtach ojca szalonego Antka ''drona''

Też czytałem , ma ciekawą biografię , zgodził się na współpracę z SB , po kilku dniach popełnił samobójstwo .
Ty wybierasz tylko to co tobie pasuje aby zaspokoić swoją żądzę pisania półprawd , prostackich kłamstw .

Dopisane 20.04.2024r. o godz. 15:56:

~~Ołowianoszary Przypołudnik napisał(a): ~~Uczep wielolistny niezalogowany
29 min. temu
Lucuś Już zwiał . hihihihi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ołowianoszary Przypołudnik niezalogowany
22 min. temu
tchórz....tchórz...tchórz....;D
rajty przyfalowały....

Tylko na tyle was stać , rozumiem .

Dopisane 20.04.2024r. o godz. 15:59:

I. Świątek 1
J. Rybakina 1

Wracam do relacji , trolle do ataku , wodzu Januszu prowadź .

20 kwietnia 2024r. o 16:08
dlaczego tak uporczywie uciekasz od odpowiedzi dlaczego łgałeś o ''aferze czajnikowo-sufitowej'' ;D
wstyd?...to po co było łżeć
też oglądam bo dzisiaj też obstawiłem przeciwniczkę Igi...
a pewnie że wkleję tu ten artykuł...
a oczywiście że stary Macierewicz popełnił samobójstwo tyle że wcześniej wydał książkę bo esbecja mu na to pozwoliła...;D
dlaczego ty jednak nie piszesz że ta sama esbecja chroniła go całymi latami? ;D
no ale o tym po meczyku...
20 kwietnia 2024r. o 17:33
no i pięknie...
myślę że Rybka wygra finał...należy się jej ...no i to Porshe które tak marzy się Sabie...;D
20 kwietnia 2024r. o 17:45
~~Ołowianoszary Przypołudnik napisał(a): no i pięknie...
myślę że Rybka wygra finał...należy się jej ...no i to Porshe które tak marzy się Sabie...;D

jeśli wygra otrzyma 500 rankingowych punktów, 123,4 tys. euro oraz samochód marki Porsche Taycan 4S Sport Turismo.

we finale Vondrousova czy Kostiuk ?
myślę że tu nie będzie niespodzianki...i Rybka powalczy z Czeszką...i tak właśnie obstawię chociaż nie znam jeszcze stawek...
~~pałowany niezalogowany
20 kwietnia 2024r. o 17:45
Obecna S co to jest? stare Solidaruchy to w ..... się przywracają. Szefem Solidarności jest chłoptaś, który w stanie wojennym biegał z kałachem co to za S, to przybudówka PiS. Zresztą co się dziwić, jak w TK zasiada prokurator stanu wojennego, który wtedy oskarżał działaczy tej prawdziłeś Solidarności.
14240
M21W2
20 kwietnia 2024r. o 17:48
~~Ołowianoszary Przypołudnik napisał(a): dlaczego tak uporczywie uciekasz od odpowiedzi dlaczego łgałeś o ''aferze czajnikowo-sufitowej'' ;D
wstyd?...to po co było łżeć

Napisz konkretnie gdzie kłamałem o twojej aferze czajnikowej , w tym przypadku też potwierdzasz że jesteś oszustem .
20 kwietnia 2024r. o 17:58
no jak to gdzie?...ale ty jesteś mało pamiętliwy....;D
chyba to było w temacie jaki założyłeś o swoim ''fałszywym koledze'' ...sprawdź....;D
dałeś się zmanipulować jak chłoptaś a później tylko w to brnąłeś bez odrobiny refleksji...
a kiedy ona przyszła sam tu przyznałeś że łgałeś w żywe oczy...;D

niestety ale na szczęście dla ciebie nie ma tu już możliwości wklejania screenów to pokazał bym ci to wszystko jak na dłoni...;D
14240
M21W2
20 kwietnia 2024r. o 18:22
~~Ołowianoszary Przypołudnik napisał(a): no jak to gdzie?...ale ty jesteś mało pamiętliwy....;D

Jesteś młodszy ode mnie o 7 lat i już masz zaczątki sklerozy .
PanM wywołał sprawę czajnikowo sufitową atakując ciebie podał nawet twoje imię i nazwisko oraz adres zamieszkania ,
jest to nie do udowodnienia bo temat o Ukrainie został zdjęty z portalu .
PanM miał jakiś zły okres w swoim życiu zaczął też kłamać na mój temat , aby jego uciszyć napisałem mniej więcej
to ; - nie wiem nic na temat czajnika wiem że PanM kłamie co do spapranej pracy przy sufitach i ścianach
remontowanych pokoi .
Mówił mi że to Śp .Piotr spaprał robotę a ty to poprawiałeś , ogarnij się człowieku i skończ z bredniami .

Jest prosty sposób aby wrócić do tematu założonego prze ze mnie o PanuM , sprawdź a przekonasz się
że kłamiesz , tam nic nie znajdziesz o twojej i PanaM tzw. " aferze czajnikowej " w którym tylko raz się wypowiedziałem
napisałem to co powyżej .
Twoja nienawiść do mnie zaślepia ciebie i odbiera zdolność logicznego myślenia o ile taką posiadasz .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza