~~Ołowianoszary Przypołudnik napisał(a): o proszę...wylazł z ''konspiry'' a przecież wiadomo że jest tu , czyta i pisał tu wcześniej jako ''tylda''...;D
wiem dobrze o tym od dawna co zresztą napisałem ci to wprost chyba przedwczoraj...;D
a to że piszę z ''tyldy'' to tylko ''zasługa'' redakcji której ty już kilkukrotnie zarzucałeś cenzurę ...
Co za gamoń , sam piszesz z pod tyldy , piszą z pod tyldy w zdecydowanej większości forumowicze , jaka zasługa
redakcji , kolejne twoje łgarstwo wyssane z brudnego palucha . To że jest CENZURA w redakcji piszę od dawna
i będę pisał , np . dziś napisałem niezalogowany o zakupach złota przez Glapińskiego nie poszło OCENZUROWALI .
Prawie nic nie CENZURUJĄ jak piszę zalogowany , piszę prawie bo nie puścili kilka filmików .
Zaloguj się oszuście .
Dopisane 20.04.2024r. o godz. 15:49:
~~Ołowianoszary Przypołudnik napisał(a): czy po tym jak wkleję ci tu artykuł o tej ''solidaruchowej aferze stulecia'' odniesiesz się do niej czy jak zwykle uciekniesz w propagandę lub po prostu do nory...;D
Odpiszę jak podasz źródło tych " rewelacji "
Dopisane 20.04.2024r. o godz. 15:51:
~~Ołowianoszary Przypołudnik napisał(a): za tobą farbowany lisie trudno nadążyć bo zmieniasz ''avatary'' -hahahahaha- częściej niż skarpetki...;D
Widzę że pamiętasz co do ciebie pisałem , cieszy mnie to .
Dopisane 20.04.2024r. o godz. 15:54:
~~Ołowianoszary Przypołudnik napisał(a): właśnie czytam o podejrzanych konszachtach ojca szalonego Antka ''drona''
Też czytałem , ma ciekawą biografię , zgodził się na współpracę z SB , po kilku dniach popełnił samobójstwo .
Ty wybierasz tylko to co tobie pasuje aby zaspokoić swoją żądzę pisania półprawd , prostackich kłamstw .
Dopisane 20.04.2024r. o godz. 15:56:
~~Ołowianoszary Przypołudnik napisał(a): ~~Uczep wielolistny niezalogowany
29 min. temu
Lucuś Już zwiał . hihihihi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ołowianoszary Przypołudnik niezalogowany
22 min. temu
tchórz....tchórz...tchórz....;D
rajty przyfalowały....
Tylko na tyle was stać , rozumiem .
Dopisane 20.04.2024r. o godz. 15:59:
I. Świątek 1
J. Rybakina 1
Wracam do relacji , trolle do ataku , wodzu Januszu prowadź .