Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Jaskrawożółta Cynia niezalogowany
20 kwietnia 2024r. o 14:45
~~Ołowianoszary Przypołudnik napisał(a): my tu nie piszemy o tak zamierzchłych czasach jak czas okupacji czy wczesno powojenny...
pisałem o tym że to ''s'' wniosła ten projekt i ten został wprowadzony w życie..

Co za gnom , sam wali z konspiry a mnie każe się logować , jak napisałeś gnomie że piszesz pod
kilkoma pseudonimami i zmieniasz pismo aby się pobawić , ja też bawię się z tobą od trzech dni .
Szczerość za szczerość Jasieńku kłamczuszku , oszuście , zmykaj do nory .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
20 kwietnia 2024r. o 15:13
~~Ołowianoszary Przypołudnik napisał(a): my tu nie piszemy o tak zamierzchłych czasach jak czas okupacji czy wczesno powojenny...
pisałem o tym że to ''s'' wniosła ten projekt i ten został wprowadzony w życie..

Gnomie , daty wczesno powojenne zauważyłeś , a tego że kartki na żywność wprowadzono po protestach robotników
Radomia , Ursusa i kilku innych zakładów w 1976 roku nie zauważyłeś , to cały ty , oszust .

Dopisane 20.04.2024r. o godz. 15:00:

~~Który to taki filozof fizolof napisał(a): Lucuś z młocić czy Juruś z germanic ? Wam narodowcy sprali czaszki do kości. Nawet gdy idole odrąbią wam łapy zwalicie to na Tuska. Glapcio nie kupił zadnego złota matoły.

Poczytaj zmanipulowany przez stacje założoną przez SB i jej współpracowników .

https://www.bankier.pl/wiadomosc/NBP-kupuje-zloto-listopad-2023-8659552.html

Dopisane 20.04.2024r. o godz. 15:13:

~~Ołowianoszary Przypołudnik napisał(a): no właśnie...już dałeś odpowiedź że z takim jak ty nie warto wchodzić w jakąkolwiek dyskusję...

Mam nadzieję że dotrzymasz słowa i nie będziesz się ze mną wdawał w dyskusję , ja nie obiecuję
obnażania twoich oszustw i kłamstw .
~~Ołowianoszary Przypołudnik niezalogowany
20 kwietnia 2024r. o 15:15
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ołowianoszary Przypołudnik napisał(a): my tu nie piszemy o tak zamierzchłych czasach jak czas okupacji czy wczesno powojenny...

Gnomie , daty wczesno powojenne zauważyłeś , a tego że kartki na żywność wprowadzono po protestach robotników
Radomia , Ursusa i kilku innych zakładów w 1976 roku nie zauważyłeś , to cały ty , oszust .

o proszę...wylazł z ''konspiry'' a przecież wiadomo że jest tu , czyta i pisał tu wcześniej jako ''tylda''...;D
wiem dobrze o tym od dawna co zresztą napisałem ci to wprost chyba przedwczoraj...;D
a to że piszę z ''tyldy'' to tylko ''zasługa'' redakcji której ty już kilkukrotnie zarzucałeś cenzurę ...
gdzie tu moje wydumane przez ciebie oszustwo?...;D
pisałem o tym że to twoja ''s'' wniosła ten projekt i dzięki niej pomysł ten przeszedł...
zaprzeczysz?...''gnomie''?
być może że zaprzeczysz bo to nie będzie twoje pierwsze łgarstwo...;D

właśnie ...odpowiesz tu w końcu dlaczego łgałeś w ''aferze czajnikowej'' i o tej ''aferze sufitowej'' : D

czy po tym jak wkleję ci tu artykuł o tej ''solidaruchowej aferze stulecia'' odniesiesz się do niej czy jak zwykle uciekniesz w propagandę lub po prostu do nory...;D
20 kwietnia 2024r. o 15:23
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ołowianoszary Przypołudnik

Mam nadzieję że dotrzymasz słowa i nie będziesz się ze mną wdawał w dyskusję , ja nie obiecuję
obnażania twoich oszustw i kłamstw .

za tobą farbowany lisie trudno nadążyć bo zmieniasz ''avatary'' -hahahahaha- częściej niż skarpetki...;D
Lucuś ...jesteś za prosty w obsłudze by nie wiedzieć z kim się ma do czynienia...;D
obnażyłeś się tu śmieszny ,tandetny ''konspiratorze '' wielokrotnie a min. kiedy pisano tu o historii i tym że właśnie czytam o podejrzanych konszachtach ojca szalonego Antka ''drona''
co ty zrobiłeś ?...od razu wspomniałeś że to to książka Piątka ... a tu takiego ''wała''...wcale nie jego tylko dwóch innych autorów...
ale co ty ignorancie o tym możesz wiedzieć jak na samą myśl że możesz wziąć książkę do ręki czujesz obrzydzenie...;D
~~Uczep wielolistny niezalogowany
20 kwietnia 2024r. o 15:25
Lucuś Już zwiał . hihihihi
20 kwietnia 2024r. o 15:32
tchórz....tchórz...tchórz....;D
rajty przyfalowały....
14240
M21W2
20 kwietnia 2024r. o 15:41
~~Ołowianoszary Przypołudnik napisał(a): pisałem o tym że to twoja ''s'' wniosła ten projekt i dzięki niej pomysł ten przeszedł...
zaprzeczysz?...''gnomie''?

Pytasz gdzie twoje oszustwo , masz je powyżej , powtarzam kartki wprowadził Gierek i jego ekipa
1976 roku , Solidarność powstała w 1980 .

20 kwietnia 2024r. o 15:43
o jesteś ....;D

zaraz wrócę do tych kartek ale skoro jesteś to odpowiesz tu w końcu dlaczego łgałeś w ''aferze czajnikowej'' i o tej ''aferze sufitowej'' : D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza