M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: ~~Ołowianoszary Przypołudnik napisał(a): my tu nie piszemy o tak zamierzchłych czasach jak czas okupacji czy wczesno powojenny...
pisałem o tym że to ''s'' wniosła ten projekt i ten został wprowadzony w życie..
Gnomie , daty wczesno powojenne zauważyłeś , a tego że kartki na żywność wprowadzono po protestach robotników
Radomia , Ursusa i kilku innych zakładów w 1976 roku nie zauważyłeś , to cały ty , oszust .
o proszę...wylazł z ''konspiry'' a przecież wiadomo że jest tu , czyta i pisał tu wcześniej jako ''tylda''...;D
wiem dobrze o tym od dawna co zresztą napisałem ci to wprost chyba przedwczoraj...;D
a to że piszę z ''tyldy'' to tylko ''zasługa'' redakcji której ty już kilkukrotnie zarzucałeś cenzurę ...
gdzie tu moje wydumane przez ciebie oszustwo?...;D
pisałem o tym że to twoja ''s'' wniosła ten projekt i dzięki niej pomysł ten przeszedł...
zaprzeczysz?...''gnomie''?
być może że zaprzeczysz bo to nie będzie twoje pierwsze łgarstwo...;D
właśnie ...odpowiesz tu w końcu dlaczego łgałeś w ''aferze czajnikowej'' i o tej ''aferze sufitowej'' : D
czy po tym jak wkleję ci tu artykuł o tej ''solidaruchowej aferze stulecia'' odniesiesz się do niej czy jak zwykle uciekniesz w propagandę lub po prostu do nory...;D