Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Fioletowoczarny Narcyz niezalogowany
27 kwietnia 2024r. o 7:41
Bank Pekao S.A.

Dodatkową ofertę dla członków „Klubu PZU Pomoc NSZZ Solidarność” przygotował także Bank Pekao S.A. Warunkiem skorzystania z niej, jest przedstawienie legitymacji NSZZ Solidarność w placówce Banku Pekao S. A. Zakłada ona chociażby darmowe: prowadzenie rachunku płatniczego, obsługę karty debetowej, czy wypłaty z obcych bankomatów przez 24 miesiące od daty zawarcia umowy o kartę.
Szczegóły dotyczące oferty Pekao S. A.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Felicjan niezalogowany
27 kwietnia 2024r. o 8:40
~~Fioletowoczarny Narcyz napisał(a): Bank Pekao S.A.

Dodatkową ofertę dla członków „Klubu PZU Pomoc NSZZ Solidarność” przygotował także Bank Pekao S.A. Warunkiem skorzystania z niej, jest przedstawienie legitymacji NSZZ Solidarność w placówce Banku Pekao S. A. Zakłada ona chociażby darmowe: prowadzenie rachunku płatniczego, obsługę karty debetowej, czy wypłaty z obcych bankomatów przez 24 miesiące od daty zawarcia umowy o kartę.
Szczegóły dotyczące oferty Pekao S. A.

Podobnie zrobili na Orlenie, tańsze tankowanie dla wybrańców. Podobne, jak za Pisu było w czasach komuny, legitymacja członka PZPR.
~~Colombo niezalogowany
27 kwietnia 2024r. o 9:58
~~M21W2 napisał(a): My uratowali przed upadkiem Polskę , razem z Rydzykiem stocznię a w Bolesławcu Wizów.

Gniocie uderzony niedorozwoju
zawodowego eksperta od rozpoznania
kto podpina się jako M21W2 nie nabierzesz
na Jasiowe plewy
~~polak mały niezalogowany
27 kwietnia 2024r. o 16:35
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~polak mały napisał(a): Oto jak solidarność agituje aby dołączyć do niej :
oprócz działań na rzecz pracowników oferujemy:
1.bezpłatneporady prawne dla członków - pracują z nami kancelarie prawne
2.odliczenie składki członkowskiej w rozliczeniu PIT
3.zniżki na stacjach paliw
4.karty sportowe na baseny,siłownie,fitnes-również dla rodzin,bilety do kina i teatru
5.zniżki: ubezpieczenia,okulary,sklepy internetowe,ośrodki wczasowe,banki i inne

No i co pan na to panie Lucjanie

Polaku mały , to wszystko co wymieniłeś jest działaniem na rzecz pracowników .
Zniżki na stacjach paliw wprowadził Lotos , obecnie podtrzymał to Mol , tylko na tej stacji mamy obniżoną cenę paliw .
Odliczenie składki członkowskiej w rozliczaniu PIT uchwalił sejm , dotyczy to wszystkich ZZ w Polsce .
Punkt piąty jest dla mnie zaskoczeniem , nie mam żadnej zniżki : ubezpieczenia,okulary,sklepy internetowe,ośrodki wczasowe,banki i inne , podaj skąt taka u ciebie wiedza , skorzystam z wyżej wymienionych zniżek .
Najbardziej ciekawią mnie te INNE .

Informację pozyskałem z plakatów zachęcających do wstąpienia w szeregi solidarności wywieszonym w zakładzie ,w strefie Osła. Jak zwykle używa się tak zwanych inteligentnych niedomówień- dla ludu ma to wystarczyć radzę spytać u źródła - w zarządzie krajowym
~~Wyborca PO niezalogowany
27 kwietnia 2024r. o 16:37
Podjeżdżam na Orlen pokazuję legitymację i proszę o paliwo za 5,19, dostaje paliwo za 6,90 i co ja robię? tankuje dziekuje płace i wychodze.
~~Fioletowoczarny Narcyz niezalogowany
27 kwietnia 2024r. o 19:16
boś frajer...
ja dzisiaj na BP -a zawsze tam tankuję- lałem sobie paliwko po 6.58 a przy kasie za ''lojalnościówkę '' dostałem rabat z automatu ...bez legitymacji związkowej...;D
~~małolepszy niezalogowany
27 kwietnia 2024r. o 19:46
A ja dzisiaj na stacji, nie powiem jakiej by się kolejki nie potworzyły, zatankowałem paliwko za 5,19 zł. Tyle zapłaciłem w kasie.
~~Sam sobie niezalogowany
27 kwietnia 2024r. o 20:00
~~Fioletowoczarny Narcyz napisał(a): boś frajer...
ja dzisiaj na BP -a zawsze tam tankuję- lałem sobie paliwko po 6.58 a przy kasie za ''lojalnościówkę '' dostałem rabat z automatu ...bez legitymacji związkowej...;D

bardziej bym użył określenia ..
żeś ty ciężki frajer jesteś ..
głosowałeś na tego co obiecał PO 5 złociszy
paliwo..
hehehe..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy