~~Fioletowoczarny Narcyz napisał(a): Bank Pekao S.A.
Dodatkową ofertę dla członków „Klubu PZU Pomoc NSZZ Solidarność” przygotował także Bank Pekao S.A. Warunkiem skorzystania z niej, jest przedstawienie legitymacji NSZZ Solidarność w placówce Banku Pekao S. A. Zakłada ona chociażby darmowe: prowadzenie rachunku płatniczego, obsługę karty debetowej, czy wypłaty z obcych bankomatów przez 24 miesiące od daty zawarcia umowy o kartę.
Szczegóły dotyczące oferty Pekao S. A.
~~M21W2 napisał(a): My uratowali przed upadkiem Polskę , razem z Rydzykiem stocznię a w Bolesławcu Wizów.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~polak mały napisał(a): Oto jak solidarność agituje aby dołączyć do niej :
oprócz działań na rzecz pracowników oferujemy:
1.bezpłatneporady prawne dla członków - pracują z nami kancelarie prawne
2.odliczenie składki członkowskiej w rozliczeniu PIT
3.zniżki na stacjach paliw
4.karty sportowe na baseny,siłownie,fitnes-również dla rodzin,bilety do kina i teatru
5.zniżki: ubezpieczenia,okulary,sklepy internetowe,ośrodki wczasowe,banki i inne
No i co pan na to panie Lucjanie
Polaku mały , to wszystko co wymieniłeś jest działaniem na rzecz pracowników .
Zniżki na stacjach paliw wprowadził Lotos , obecnie podtrzymał to Mol , tylko na tej stacji mamy obniżoną cenę paliw .
Odliczenie składki członkowskiej w rozliczaniu PIT uchwalił sejm , dotyczy to wszystkich ZZ w Polsce .
Punkt piąty jest dla mnie zaskoczeniem , nie mam żadnej zniżki : ubezpieczenia,okulary,sklepy internetowe,ośrodki wczasowe,banki i inne , podaj skąt taka u ciebie wiedza , skorzystam z wyżej wymienionych zniżek .
Najbardziej ciekawią mnie te INNE .
~~Fioletowoczarny Narcyz napisał(a): boś frajer...
ja dzisiaj na BP -a zawsze tam tankuję- lałem sobie paliwko po 6.58 a przy kasie za ''lojalnościówkę '' dostałem rabat z automatu ...bez legitymacji związkowej...;D