Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
6 października 2024r. o 20:21
~~Anonimowy Czosnek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Szafirek napisał(a): Ktoś uznał ciebie za fachowca , bardzo kompetentnego , przy okazji robiąc ci pozytywną reklamę , a ty … ??
albo nie zrozumiałeś , albo ubzdurałeś sobie jakiś podstęp ,,
Nie każdy ma charakter bezdusznego Jasia…!

Miękniesz czy ktoś ci się włamał na konto ,łzy widzę ?

~~Ciemnoniebieski Szafirek napisał(a): Ktoś uznał ciebie za fachowca , bardzo kompetentnego , przy okazji robiąc ci pozytywną reklamę , a ty … ??

i po co te idio.tyczne próby tłumaczenia? ...więzy braterskie się uruchomiły? ...;D
gościu ...prawo jest prawem a nieznajomość prawa rodzi nieuchronnie ponoszenie określonych konsekwencji...
a że teraz uciekasz w tak głupie próby usprawiedliwiania czegoś pokazuje tylko twój brak wiedzy ...
możecie tu jęczeć ,lamentować a pewnych spraw już nie odwrócicie...
mieliście obaj czas na wspólne rozmowy, przemyślenia i refleksje ...nie potrafiliście odpowiednio mądrze wykorzystać na to czasu a to już jest nie mój problem...

szkoda łez ''szafirek'' -gdy lasy płoną...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskraworóżowy Nawłoć niezalogowany
6 października 2024r. o 20:35
~~Anonimowy Czosnek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Szafirek napisał(a): Ktoś uznał ciebie za fachowca , bardzo kompetentnego , przy okazji robiąc ci pozytywną reklamę , a ty … ??

Miękniesz czy ktoś ci się włamał na konto ,łzy widzę ?

Powyższe wpisy nie są moje, jak widzisz łzy wystarczy chusteczka, wytrzyj i po kłopocie.
~~Ciemnoniebieski Szafirek niezalogowany
6 października 2024r. o 20:39
A już byłem pewien że zaskoczysz , od samego początku , po usunięciu twych danych przez moderatora naprowadzałem na trop doświadczonego
Janusza w tropieniu winnych ….
Więc nie strasz Jasiu , lecz bierz się za pisanie pozwu , a ja adekwatnie ustosunkuję się do wezwania , jeżeli takowe otrzymam ..
~~Lucjan niezalogowany
6 października 2024r. o 20:49
~~Ciemnoniebieski Szafirek napisał(a): A już byłem pewien że zaskoczysz , od samego początku , po usunięciu twych danych przez moderatora naprowadzałem na trop doświadczonego
Więc nie strasz Jasiu , lecz bierz się za pisanie pozwu , a ja adekwatnie ustosunkuję się do wezwania , jeżeli takowe otrzymam ..

Dlaczego ma pisać pozew na ciebie skoro jest pewien że to ja podałem jego dane osobowe, zgłosił to już na policję . Czekajmy spokojnie na dalszy ciąg wydarzeń.
6 października 2024r. o 20:57
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): nie tłumacz się Lucuś ...nie tłumacz...
ty w swoim braku oceny wagi słów chcesz się brać za jakieś analizy? ...i jeszcze raz przypominam ci że ty nie masz bladego pojęcia o tym czym jest ta twoja wydumana ''adekwatność''...;D
masz przykład z dzisiejszego nawet poranka gdzie nie zaczepiony ,nie obrażony niczym uciekłeś w swoje zwykłe ,wpisane w twoją ''naturę chamstwo...ty bez tego nie potrafisz żyć...

moje ''wyzwiska''?...a cytuj je i porównamy z twoimi...;D
przyjdzie czas i miejsce ?...a oczywiście..
upominałem cię i nawet kiedy sam do mnie zadzwoniłeś w rozmowie próbowałem ci to tłumaczyć...
nie dotarło więc kierując się powiedzeniem -zasiałeś wiatr więc zbierzesz burzę...
wiesz o tym stąd teraz te twoje nerwowe podrygi...

Przeczytaj co napisał o mnie jakiś Bolecnauta " podejrzewam że ty " otrzymał adekwatną odpowiedź, przestań jęczeć jak to nie ty pisałeś. Jesteś żałosny ze swoimi stękaniami.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
6 października 2024r. o 20:58
~~Ciemnoniebieski Szafirek napisał(a): A już byłem pewien że zaskoczysz , od samego początku , po usunięciu twych danych przez moderatora naprowadzałem na trop doświadczonego

widzisz jak tu się ośmieszasz?
początkowo próbujesz nieudolnie szukać usprawiedliwień poprzez idioty.czne próby tłumaczenia a nawet rżniesz głupa że to tylko czyjaś(?) dobra wiara była powodem zamieszczenia moich danych a teraz piszesz że moderator usunął ten wpis...
dlaczego więc to zrobił? ...ogarniasz to co piszesz?
MODERATORZY WIEDZĄ CZYM JEST OBOWIĄZUJĄCE PRAWO A TY JAK WIDAĆ NIE MASZ O TYM BLADEGO POJĘCIA...
ja tu nigdy nikogo niczym nie straszyłem...ja zawsze ostrzegałem...
raz ,drugi ,trzeci...ale jeśli ktoś jest tępakiem i pewnych spraw nie przyjmuje do wiadomości i brnie w coś coraz bardziej może się spodziewać ADEKWATNEJ ;D reakcji...
~~ niezalogowany
6 października 2024r. o 21:00
~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Szafirek napisał(a): A już byłem pewien że zaskoczysz , od samego początku , po usunięciu twych danych przez moderatora naprowadzałem na trop doświadczonego

Dlaczego ma pisać pozew na ciebie skoro jest pewien że to ja podałem jego dane osobowe, zgłosił to już na policję . Czekajmy spokojnie na dalszy ciąg wydarzeń.

Zaprzeczasz że to nie ty publikowałeś te dane? Tak czy nie?
6 października 2024r. o 21:06
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Szafirek napisał(a): A już byłem pewien że zaskoczysz , od samego początku , po usunięciu twych danych przez moderatora naprowadzałem na trop doświadczonego

Zaprzeczasz że to nie ty publikowałeś te dane? Tak czy nie?

Sprawa zgłoszona na policję . A tak na marginesie kim jesteś panie ciekawski, adwokatem Janusza.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza