~~Anonimowy Czosnek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Szafirek napisał(a): Ktoś uznał ciebie za fachowca , bardzo kompetentnego , przy okazji robiąc ci pozytywną reklamę , a ty … ??
albo nie zrozumiałeś , albo ubzdurałeś sobie jakiś podstęp ,,
Nie każdy ma charakter bezdusznego Jasia…!
Miękniesz czy ktoś ci się włamał na konto ,łzy widzę ?
~~Ciemnoniebieski Szafirek napisał(a): Ktoś uznał ciebie za fachowca , bardzo kompetentnego , przy okazji robiąc ci pozytywną reklamę , a ty … ??
~~Anonimowy Czosnek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Szafirek napisał(a): Ktoś uznał ciebie za fachowca , bardzo kompetentnego , przy okazji robiąc ci pozytywną reklamę , a ty … ??
Miękniesz czy ktoś ci się włamał na konto ,łzy widzę ?
~~Ciemnoniebieski Szafirek napisał(a): A już byłem pewien że zaskoczysz , od samego początku , po usunięciu twych danych przez moderatora naprowadzałem na trop doświadczonego
Janusza w tropieniu winnych ….
Więc nie strasz Jasiu , lecz bierz się za pisanie pozwu , a ja adekwatnie ustosunkuję się do wezwania , jeżeli takowe otrzymam ..
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): nie tłumacz się Lucuś ...nie tłumacz...
ty w swoim braku oceny wagi słów chcesz się brać za jakieś analizy? ...i jeszcze raz przypominam ci że ty nie masz bladego pojęcia o tym czym jest ta twoja wydumana ''adekwatność''...;D
masz przykład z dzisiejszego nawet poranka gdzie nie zaczepiony ,nie obrażony niczym uciekłeś w swoje zwykłe ,wpisane w twoją ''naturę chamstwo...ty bez tego nie potrafisz żyć...
moje ''wyzwiska''?...a cytuj je i porównamy z twoimi...;D
przyjdzie czas i miejsce ?...a oczywiście..
upominałem cię i nawet kiedy sam do mnie zadzwoniłeś w rozmowie próbowałem ci to tłumaczyć...
nie dotarło więc kierując się powiedzeniem -zasiałeś wiatr więc zbierzesz burzę...
wiesz o tym stąd teraz te twoje nerwowe podrygi...
~~Ciemnoniebieski Szafirek napisał(a): A już byłem pewien że zaskoczysz , od samego początku , po usunięciu twych danych przez moderatora naprowadzałem na trop doświadczonego
Więc nie strasz Jasiu , lecz bierz się za pisanie pozwu , a ja adekwatnie ustosunkuję się do wezwania , jeżeli takowe otrzymam ..
~~Lucjan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Szafirek napisał(a): A już byłem pewien że zaskoczysz , od samego początku , po usunięciu twych danych przez moderatora naprowadzałem na trop doświadczonego
Dlaczego ma pisać pozew na ciebie skoro jest pewien że to ja podałem jego dane osobowe, zgłosił to już na policję . Czekajmy spokojnie na dalszy ciąg wydarzeń.
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Szafirek napisał(a): A już byłem pewien że zaskoczysz , od samego początku , po usunięciu twych danych przez moderatora naprowadzałem na trop doświadczonego
Dlaczego ma pisać pozew na ciebie skoro jest pewien że to ja podałem jego dane osobowe, zgłosił to już na policję . Czekajmy spokojnie na dalszy ciąg wydarzeń.
Zaprzeczasz że to nie ty publikowałeś te dane? Tak czy nie?
Sprawa zgłoszona na policję . A tak na marginesie kim jesteś panie ciekawski, adwokatem Janusza.