~~Jasio napisał(a): Ale się kunigamia zagotował. ;]
Gdzie fakty z tego co opisujesz? Zresztą to stek bzdur bez pokrycia. Na pytanie za co Jurek został potraktowany ,,kopem'' jednak nie podała odpowiedź. A z tym wchodzeniem w buciorach w czyjeś życie to bym nie przesadzał. Bo gdzie są tego przykłady?
Kunigamia napisz coś o tym .
~~Szarobłękitny Mak napisał(a): nadal dajesz się ponosić swoim chorym fantazjom.... nigdy nie byłem w redakcji by coś o tobie mówić czy jak to starasz się przedstawić - żalić na ciebie...
nie miało miejsca że mnie obrażałeś twierdzisz?...a to ciekawe...
ale to chwilowo pominę ...;D
nie fantazjuj chłopie...;D
nigdy tu nie uważałem się za nietykalnego i nigdy nie uważałem się za kogoś ''ważnego''...;D
efekt?
dwa razy zbanowany ...dlaczego?
bo dla mnie ''białe jest białe'' i jak widzę co tu się wyprawia pisze o tym otwartym tekstem bez ''słodzenia''...;D
~~Szarobłękitny Mak napisał(a): nadal dajesz się ponosić swoim chorym fantazjom.... nigdy nie byłem w redakcji by coś o tobie mówić czy jak to starasz się przedstawić - żalić na ciebie...
nie miało miejsca że mnie obrażałeś twierdzisz?...a to ciekawe...
ale to chwilowo pominę ...;D
nie fantazjuj chłopie...;D
nigdy tu nie uważałem się za nietykalnego i nigdy nie uważałem się za kogoś ''ważnego''...;D
efekt?
dwa razy zbanowany ...dlaczego?
bo dla mnie ''białe jest białe'' i jak widzę co tu się wyprawia pisze o tym otwartym tekstem bez ''słodzenia''...;D
~~Nadżółkły Niecierpek napisał(a):Ktoś napisał:
zakańczając ten nikczemny etap , obrażania , poniżania , wyłuskiwania błędów , nazywając innych nieukami , wznieś się ponad siebie przepraszając Przemka za niezasłużone obrażanie ..
zacznij być po ludzku człowiekiem , bo Siostra Bożenka już wyliczyła ile żyjemy , więc długo nam nie zostało …….
czy dasz rady ……?????
sorki memorki ale teraz to ''pojechałeś''...;D
ja mam przepraszać tego kłamcę ? ...temu któremu przyklaskiwał Lucjan i w którego imieniu otwarcie tu kłamał do czego zresztą sam się przyznał? ;D
ja mam przepraszać tego kłamcę którego Lucjan podobnie jak mnie nazwał ''mendą '' tylko za to że obaj nie zgadzamy się z Luckowymi popierdółkami o ''s''?
CZY KIEDYKOLWIEK LUCJAN ZA TO PRZEPROSIŁ?
ale to ja mam przepraszać? NEVER!!!!!!!
~~Szarobłękitny Mak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Nadżółkły Niecierpek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał:
zakańczając ten nikczemny etap , obrażania , poniżania , wyłuskiwania błędów , nazywając innych nieukami , wznieś się ponad siebie przepraszając Przemka za niezasłużone obrażanie ..
zacznij być po ludzku człowiekiem , bo Siostra Bożenka już wyliczyła ile żyjemy , więc długo nam nie zostało …….
czy dasz rady ……?????
sorki memorki ale teraz to ''pojechałeś''...;D
ja mam przepraszać tego kłamcę ? ...temu któremu przyklaskiwał Lucjan i w którego imieniu otwarcie tu kłamał do czego zresztą sam się przyznał? ;D
ja mam przepraszać tego kłamcę którego Lucjan podobnie jak mnie nazwał ''mendą '' tylko za to że obaj nie zgadzamy się z Luckowymi popierdółkami o ''s''?
CZY KIEDYKOLWIEK LUCJAN ZA TO PRZEPROSIŁ?
ale to ja mam przepraszać? NEVER!!!!!!!
Nie mogę bardzo zająć stanowiska w tej sprawie ….
tylko musiało być coś na rzeczy …..
Jeżeli podstępne zaproszenie , z chęcią pozostania anonimowym ……
Hmmmm….