~~Brązowozłoty Dyptam napisał(a): boisz się tego ''kapownika'' jak diabeł święconki bo wiesz że może cię pogrążyć..;D
no gdzie ten mój niby post gdzie wspominam coś o wózku ?
jak to było z powielaniem przez ciebie postów gdzie tak rajcowało cię to że miałem wypadek?
no co teraz chowasz gębę w kubeł?
a może nie pisałeś?
a może jak to masz w zwyczaju zarządasz daty ,godzin i tematów gdzie tak się podniecałeś...;D
więc jak widzisz śmieszny gostku nie wchodź w coś co może się okazać ''drugim końcem kijaszka''...;D
~~Brązowozłoty Dyptam napisał(a): aha...miałem cię Lucuś zapytać i zapomniałem...
kto to jest ten''plebanek'' o którego pyta siostra Bożenka? ;D
~~Brązowozłoty Dyptam napisał(a): Ogólnopolskie Porozumienie Związków. Jak ty mało znasz najnowszą historię Polski, OPZZ powołali komuniści po delegalizacji Solidarności. Prawie cały majątek Solidarności przejęli zbrodniarze wprowadzający stan wojenny wykonując rozkaz Breżniewa. System komunistyczny nie akceptował niezależnych związków i partii.
Zawodowych (OPZZ). Struktura OPZZ
w założeniu miała różnić się od struktury
ZZZ. Nowa konfederacja powstała głównie
na bazie majątku oraz członkostwa dawnego ZZZ. W 1985 r. część funduszy nielegalnej „Solidarności” została przekazana OPZZ
(Upham 1992: 380). Struktura organizacyjna OPZZ różniła się od struktury ZZZ,
co było konsekwencją postanowień umożliwiającej tworzenie „nowych” związków zawodowych ustawy z 1982 r. i wiązało się
z politycznymi decyzjami fragmentaryzacji ''
;D
przypomina to trochę szwindel PC a przejęciem Ekspresu ...
wszystko więc opiera się o jedno- o oszustwa...;D