~~Czerwonopomarańczowy Zawilec napisał(a): wystarczy ..teraz kawa i tenis bo zaraz obstawiony Stefanos a później Fils i to na co najbardziej czekam...
Wawrinka ze Sheltonem...
skusił mnie Wawrinka stawką ...3.25 n jego wygraną więc ...tak obstawiłem...;D
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonopomarańczowy Zawilec napisał(a): wystarczy ..teraz kawa i tenis bo zaraz obstawiony Stefanos a później Fils i to na co najbardziej czekam...
Wawrinka ze Sheltonem...
skusił mnie Wawrinka stawką ...3.25 n jego wygraną więc ...tak obstawiłem...;D
Co ty Janusz robisz z tą wygraną kasą, w co inwestujesz?
~~Artemia pąsowa napisał(a): Jedni chleją i zapijają się na śmierć a on sobie pali. I żyje.
Czy komuś dupę obrabia? Tylko trzech dupków tak twierdzi. No może czterech ale oni nie są wiarygodni. Nigdy nie byli ale że to klika więc się popierają.
~~Artemia pąsowa napisał(a): Jedni chleją i zapijają się na śmierć a on sobie pali. I żyje.
Czy komuś dupę obrabia? Tylko trzech dupków tak twierdzi. No może czterech ale oni nie są wiarygodni. Nigdy nie byli ale że to klika więc się popierają.