Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Pomarańczowożółta Aksamitka niezalogowany
2 godz. 34 min. temu
nie rżnij głupa pajacu...
wiesz że admin uniemożliwił wrzucania tu ''linków zewnętrznych''...;D
nie ogarniasz zwykłego pozbycia się kropek i spacji?
i ty piszesz że ''ty wiesz'' a tylko chcesz sprawdzić czy ja coś wiem?
ty ''wuja '' wiesz...

masz tu inną podpowiedź a odnośników sam sobie szukaj ...wątpię w to że potrafisz...;D

'' Wydarzenia
Kraj
Polityka
Zjednoczenie Niemiec budziło niepokój
Prof. Antoni Dudek, politolog, historyk, Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego''

nie czaruj że zaśniesz z uśmiechem...nie czaruj...
raczej ze złości dopadnie cię szczękościsk ..;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Gdyby żył niezalogowany
2 godz. 33 min. temu
~~Rys napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Aksamitka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~PODAJ STAWKĘ napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a):
Ty tam z poddasza.Wyrażaj się z szacunkiem o starszym koledze. Typ to ty jesteś bo z ukrycia plujesz . To że czasem masz racje nie upoważnia cie do takich odzywek. Urodziłeś się Januszem i Janem nie wykorkujesz.
Janusz zostanie Januszem choć go osypać gwiazdami . Gdzie trzeba używać rozumu wyraża się emocjami . Emocje ma niezbyt zdrowe nikt nie wie dlaczego Wskazuje to na chorobę układu wprost nerwowego. Taka mizerna postura szturchnięta już zębem czasu . Skrętami się inhaluje i robi sporo hałasu. Hałasu tyle co w miarce bo miota się tam gdzie może . Jak goowno po betoniarce choć nic mu już nie pomoże.
nieJan

Obstawiam że to wpis Jurka z malinowym nosem !

A ja obstawiam że wierszyki pisze panem od bymb

być może to dobry trop...
ja po tym kłamliwym ,oszczerczym grubasie mogę się wszystkiego spodziewać...;D

Węszysz , węszysz może coś wywęszysz …
a może to Jurek ( Pajac) z malinowym nosem..?

Gdyby żył Pzd napisał by " dostaniesz w ryj parówo ". Szkoda że nie ma go z nami.
~~Jukka olbrzymia niezalogowany
2 godz. 28 min. temu
Może by i tak napisał bo wielokrotnie to pisał. I za to później stanął przed sądem i kajał się tutaj nie tylko przed Janem ale przed całym forum .
A Jan wytarł nim korytarz w sądzie jak mokrą szmatą. Hihihi
~~Pomarańczowożółta Aksamitka niezalogowany
2 godz. 24 min. temu
dobra ...czas na podusię ...

Z UŚMIECHEM NA USTACH...;D
~~Morska Aralia niezalogowany
2 godz. 20 min. temu
~~Pomarańczowożółta Aksamitka napisał(a): nie rżnij głupa pajacu...
wiesz że admin uniemożliwił wrzucania tu ''linków zewnętrznych''...;D
nie ogarniasz zwykłego pozbycia się kropek i spacji?
i ty piszesz że ''ty wiesz'' a tylko chcesz sprawdzić czy ja coś wiem?
ty ''wuja '' wiesz...

masz tu inną podpowiedź a odnośników sam sobie szukaj ...wątpię w to że potrafisz...;D

'' Wydarzenia
Kraj
Polityka
Zjednoczenie Niemiec budziło niepokój
Prof. Antoni Dudek, politolog, historyk, Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego''

nie czaruj że zaśniesz z uśmiechem...nie czaruj...
raczej ze złości dopadnie cię szczękościsk ..;D

Czegoś tu nie rozumiem , zostało zadane pytanie bezpośrednio , słynnemu historykowi , okazuje się że historyk odsyła , do profesorów/ politologów …
a może tylko tak „pajacuje” z tą posiadaną wiedzą…
~~Jukka olbrzymia niezalogowany
2 godz. 12 min. temu
Udajesz głupiego czy już nim jesteś?
Pajacu myślisz że każdy jest takim tępakiem jak ty i prostej frazy w wyszukiwarkę nie potrafi wpisać? Chcesz tu niby kpić ale kpisz z samego siebie. Pajacu. ;D
~~Goździk polny niezalogowany
2 godz. 8 min. temu
~~Morska Aralia

Czegoś tu nie rozumiem , zostało zadane pytanie bezpośrednio , słynnemu historykowi , okazuje się że historyk odsyła , do profesorów/ politologów …
a może tylko tak „pajacuje” z tą posiadaną wiedzą…
[/c napisał(a):
JA TEŻ TU CZEGOŚ NIE ROZUMIEM. SŁYNNEMU OPOZYCJONIŚCIE ZADANO TU WIELE PYTAŃ A ON NIC TYLKO WKLEJA KOPIE CZEGOŚ NAWET NIE PODAJĄC ŹRÓDŁA .
POTRAFISZ TO WYTŁUMACZYC?
To jak jest z tą jego wiedzą?
~~Bo on słaby był i alkoholik niezalogowany
1 godz. 12 min. temu
~~Jukka olbrzymia napisał(a): Może by i tak napisał bo wielokrotnie to pisał. I za to później stanął przed sądem i kajał się tutaj nie tylko przed Janem ale przed całym forum .
A Jan wytarł nim korytarz w sądzie jak mokrą szmatą. Hihihi

Jasiek dumny że pogrążył alkoholika . Powód do satysfakcji. Napisz to sobie Jasiek na nagrobku. Będziesz sławny na cały cmentarz . Ale ty pusty jesteś chłopie. Gdyby on nie gadał publicznie ale prywatnie dał ci po pysku sąd by go uniewinnił. Bo jak byś to zapisał ? Gdybyś nie był prostackim prowokatorem nie było by po co iść do sądu. Nakręcałeś spirale i dążyłeś do tego aby teraz się tym chwalić publicznie. Większość raczej napluła by ci w ten paskudny ryj niż pochwalała taki czyn.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza