~~Rys napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Aksamitka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~PODAJ STAWKĘ napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a):
Ty tam z poddasza.Wyrażaj się z szacunkiem o starszym koledze. Typ to ty jesteś bo z ukrycia plujesz . To że czasem masz racje nie upoważnia cie do takich odzywek. Urodziłeś się Januszem i Janem nie wykorkujesz.
Janusz zostanie Januszem choć go osypać gwiazdami . Gdzie trzeba używać rozumu wyraża się emocjami . Emocje ma niezbyt zdrowe nikt nie wie dlaczego Wskazuje to na chorobę układu wprost nerwowego. Taka mizerna postura szturchnięta już zębem czasu . Skrętami się inhaluje i robi sporo hałasu. Hałasu tyle co w miarce bo miota się tam gdzie może . Jak goowno po betoniarce choć nic mu już nie pomoże.
nieJan
Obstawiam że to wpis Jurka z malinowym nosem !
A ja obstawiam że wierszyki pisze panem od bymb
być może to dobry trop...
ja po tym kłamliwym ,oszczerczym grubasie mogę się wszystkiego spodziewać...;D
Węszysz , węszysz może coś wywęszysz …
a może to Jurek ( Pajac) z malinowym nosem..?
Gdyby żył Pzd napisał by " dostaniesz w ryj parówo ". Szkoda że nie ma go z nami.
~~Pomarańczowożółta Aksamitka napisał(a): nie rżnij głupa pajacu...
wiesz że admin uniemożliwił wrzucania tu ''linków zewnętrznych''...;D
nie ogarniasz zwykłego pozbycia się kropek i spacji?
i ty piszesz że ''ty wiesz'' a tylko chcesz sprawdzić czy ja coś wiem?
ty ''wuja '' wiesz...
masz tu inną podpowiedź a odnośników sam sobie szukaj ...wątpię w to że potrafisz...;D
'' Wydarzenia
Kraj
Polityka
Zjednoczenie Niemiec budziło niepokój
Prof. Antoni Dudek, politolog, historyk, Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego''
nie czaruj że zaśniesz z uśmiechem...nie czaruj...
raczej ze złości dopadnie cię szczękościsk ..;D
~~Morska Aralia
Czegoś tu nie rozumiem , zostało zadane pytanie bezpośrednio , słynnemu historykowi , okazuje się że historyk odsyła , do profesorów/ politologów …
a może tylko tak „pajacuje” z tą posiadaną wiedzą…
[/c napisał(a):
JA TEŻ TU CZEGOŚ NIE ROZUMIEM. SŁYNNEMU OPOZYCJONIŚCIE ZADANO TU WIELE PYTAŃ A ON NIC TYLKO WKLEJA KOPIE CZEGOŚ NAWET NIE PODAJĄC ŹRÓDŁA .
POTRAFISZ TO WYTŁUMACZYC?
To jak jest z tą jego wiedzą?
~~Jukka olbrzymia napisał(a): Może by i tak napisał bo wielokrotnie to pisał. I za to później stanął przed sądem i kajał się tutaj nie tylko przed Janem ale przed całym forum .
A Jan wytarł nim korytarz w sądzie jak mokrą szmatą. Hihihi