Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Nowe standardy niezalogowany
18 listopada 2024r. o 8:18
~~Goździk polny napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Morska Aralia

Czegoś tu nie rozumiem , zostało zadane pytanie bezpośrednio , słynnemu historykowi , okazuje się że historyk odsyła , do profesorów/ politologów …
a może tylko tak „pajacuje” z tą posiadaną wiedzą…
[/c napisał(a):
JA TEŻ TU CZEGOŚ NIE ROZUMIEM. SŁYNNEMU OPOZYCJONIŚCIE ZADANO TU WIELE PYTAŃ A ON NIC TYLKO WKLEJA KOPIE CZEGOŚ NAWET NIE PODAJĄC ŹRÓDŁA .
POTRAFISZ TO WYTŁUMACZYC?
To jak jest z tą jego wiedzą?

Nadal ciemności Egipskie..
Chyba że to są nowe standardy ,
Zadajesz pytanie Kowalskiemu , a Wiśniewski ma odpowiedzieć.. , to nie są aluzje / ani atak na osobę
Albo mam wiedzę i odpowiadam, albo nie wyskakuje przed szereg jako posiadacz wiedzy o historycznych
wydarzeniach , zachowując się po zadanym pytaniu
bardziej jako „histeryk”, …..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fortuna niezalogowany
18 listopada 2024r. o 8:29
Jak ty się zachowujesz? Masz wiedzę to ją się popisz. Nie rób podstawowych błędów w pisowni jak typowy nieuk. To też nie jest aluzja ani atak na osobę. Więc po co z tym wyskakujesz przed szereg?
Wyskakujesz bo jesteś marnym prowokatorem a wczoraj było widać kto tu jest histerykiem kiedy zadano pytanie o wpisy na fb.
~~Jasio niezalogowany
18 listopada 2024r. o 8:38
Fragment książki Bożeny Aksamit i Piotra Głuchowskiego "Uzurpator. Podwójne życie prałata Jankowskiego", wyd. Agora

Rodzice Wojtka zginęli w wypadku, gdy miał siedem lat. Od tego czasu kanonik wspomaga finansowo dziadków sieroty. Wojtek kilkanaście razy w miesiącu służy do mszy, wozi proboszcza mercedesem, dużo czasu spędza w jego prywatnych apartamentach, gdzie ogląda filmy na wideoodtwarzaczu (jednym z pierwszych w Gdańsku). I sypia z kapłanem w jednym łóżku.
W 1982 roku, przed Wojtkiem, bywał na plebanii szesnastoletni Michał Wojciechowicz.

Jaki kapelan taka Solidarność.
~~Pomarańczowożółta Aksamitka niezalogowany
18 listopada 2024r. o 8:55
Bielan- Pani się stara mnie sprowokować, ale zapewniam, że to się pani nie uda”

Filiks- Nie, nie staram. Ale naprawdę, co Pan w jakimś gabinecie psychoterapeutycznym jest, że pan jakieś psychoanalizy będzie robił? Ja pana informuję, że to nie jest prowokacja, tylko pytanie. Pan przy odpowiedzi na te pytania kłamie, manipuluje i jest bezczelny”

to nie jest aluzja /ani atak na osobę...;D
~~Jasio niezalogowany
18 listopada 2024r. o 9:04
~~Jasio napisał(a): Fragment książki Bożeny Aksamit i Piotra Głuchowskiego "Uzurpator. Podwójne życie prałata Jankowskiego", wyd. Agora

Rodzice Wojtka zginęli w wypadku, gdy miał siedem lat. Od tego czasu kanonik wspomaga finansowo dziadków sieroty. Wojtek kilkanaście razy w miesiącu służy do mszy, wozi proboszcza mercedesem, dużo czasu spędza w jego prywatnych apartamentach, gdzie ogląda filmy na wideoodtwarzaczu (jednym z pierwszych w Gdańsku). I sypia z kapłanem w jednym łóżku.
W 1982 roku, przed Wojtkiem, bywał na plebanii szesnastoletni Michał Wojciechowicz.

Jaki kapelan taka Solidarność.

Można też napisać, „ jakie wydawnictwo , taka książka..
18 listopada 2024r. o 9:08
można też napisać jaki ''episkopat'' tacy biskupi...;D
~~Irys z PRL niezalogowany
18 listopada 2024r. o 9:26
~~Pomarańczowożółta Aksamitka napisał(a): można też napisać jaki ''episkopat'' tacy biskupi...;D

Insynuacje były, są , i będą twoją mocną stroną,
Zero konkretów, brak podstawowej wiedzy własnej ,
wyrwane z kontekstu treści, są często twoim źródłem,
z dodatkiem przyprawy zwanej plotkarstwo ,
największy intelektualny konkurent ( nie do pokonania) , w przypływie niemocy nazywany prostacko „obleśny grubas”, więc zacznij szukać książek o sobie , i chorobie która Cię toczy ….

18 listopada 2024r. o 9:32
~~Irys z PRL napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Aksamitka napisał(a): można też napisać jaki ''episkopat'' tacy biskupi...;D

Insynuacje były, są , i będą twoją mocną stroną,
Zero konkretów, brak podstawowej wiedzy własnej ,
wyrwane z kontekstu treści, są często twoim źródłem,
z dodatkiem przyprawy zwanej plotkarstwo ,
największy intelektualny konkurent ( nie do pokonania) , w przypływie niemocy nazywany prostacko „obleśny grubas”, więc zacznij szukać książek o sobie , i chorobie która Cię toczy ….

jakie znowu insynuacje?
poczytaj jak ''episkopat'' szybko się odciął od tego co robił ten zboczeniec...;D
przecież jasno pisali że to nie ich sprawa a problem metropolity gdańskiego...;D

jaką ''wiedzę własna '' mogę mieć o tym zboczeńcu?
wiedzę o nim mają ci którzy z nim sypiali lub gosposie które też o tym się wypowiadały...

plotkarstwo?...gdzie i jakie?

''intelektualny konkurent?...mój ? nie rób sobie ''jaj''...
raczej twój ...
lubisz kłamliwych ,oszczerczych obleśnych ,wiecznie zaślinionych grubasów?...twoja sprawa...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza