~~Irys z PRL napisał(a):
jakie znowu insynuacje?
poczytaj jak ''episkopat'' szybko się odciął od tego co robił ten zboczeniec...;D
przecież jasno pisali że to nie ich sprawa a problem metropolity gdańskiego...;D
jaką ''wiedzę własna '' mogę mieć o tym zboczeńcu?
wiedzę o nim mają ci którzy z nim sypiali lub gosposie które też o tym się wypowiadały...
Więc napisz co chciałeś osiągnąć tym wpisem …???
okazało się że jest innej orientacji , i ciągniesz ten temat w nieskończoność , może odpowiesz coś na temat byłego prezydenta Słupska …???
Jak to ująć…????
Wrażliwe dane ….???
Zlinczuj go jeszcze po śmierci , jak PzD….!!
nie sądzisz że takie pytania powinieneś zadawać Lucusiowi>
to jego kapelan ,jego ''związku'' i jego zapytaj jak to widzi...
ale on ci nie odpowie...;D
ja ci mogę odpowiedzieć tak...
wpisem tym chciałem pokazać jak zdegenerowanym typem był ten ''solidaruchowy'' kapelan a to że kryli się z jego krytyką ''związkowcy'' pokazuje to że sami byli zdegenerowani...;D
jaki masz problem z Biedroniem?....gościu nigdy nie ukrywał swoich preferencji seksualnych ...
a sam teraz robisz z siebie pajaca bo stawianie Biedronia obok PEDOFILA Jankowskiego jest prostackim nadużyciem...
Biedroń nigdy nie usłyszał nawet jednego zarzutu o molestowanie nieletnich a Jankowski sporo...
PROSTYCH SPRAW JAK WIDZĘ NIE OGARNIASZ...
linczowanie po śmierci pzd?
on był już trupem za życia...;D
nawet nie wiesz jaką frajdę miałem na korytarzu sądowym kiedy zobaczył mnie tam i leciał do mnie wyciągniętą łapą a ja go minąłem bez słowa...;D
to było milsze od tego kiedy mijaliśmy się w jednej z Biedronek i rzucił ''cześć'' a ja mu ''spadaj '' ... ;D
później nawet o tym tu wspomniał że powiedziałem mu ''spierd...j'' co nie było prawdą ale ''frędzel '' i tu musiał łżeć..