Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Ametystowy Motylek niezalogowany
19 listopada 2024r. o 18:57
kim był w ''s'' niejaki Jankowski? ...to klecha utożsamiany od początku z tym ruchem...
jak to się stało że powiedział on kiedyś że gwiazda Davida jest wpisana w symbole sierpa i młota i samej swastyki?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bolecnauta niezalogowany
19 listopada 2024r. o 19:01
~~Ciemnobłękitny Groszek napisał(a): M21W2 napisał(a)

.

I co Lucek? parę dni temu zadałem Ci pytanie i? zakryłeś je swymi Kocham Bolec.Info etami z (_!_) wzięte, dzisiaj Ci odpisałem i? dalej to samo, przykrywasz niewygodne prawdy tymi Kocham Bolec.Info etami :)
Zastosowana autokorekta
Bo to tchórz . Bez wiedzy na dodatek. Jego jedyna umiejętność to kopiuj -wklej.
No i chamskie wyzwiska wyniesione chyba z rynsztoka. .;]]
14240
M21W2
19 listopada 2024r. o 19:02
Enerdowski radykalizm

Gdy w nocy z 12 na 13 grudnia 1981 r. na ulicach polskich miast pojawiły się czołgi, Honecker mógł odetchnąć z ulgą. Z perspektywy władz wschodnioniemieckich uderzenie w „Solidarność” było jednak spóźnione i nie dość radykalne. Konsul generalny NRD w Szczecinie Herbert Schlage miał wręcz stwierdzić,

„że ten związek […] powinien być dawno rozwiązany, i mówił, że jakby to od niego zależało, to on rozstrzelałby to od razu pod ścianą” .

Ze wschodu zagrożenie dla Solidarności ze Sowietów , od zachodu NRD-owscy komuniści " rozstrzeliwaliby pod ścianą "

Ja mam wielkie szczęście , do mnie " strzelają jadem " bohaterscy wojownicy od klawiatury , tu komuna wiecznie żywa dzięki jej wyznawcom , forumowym " januszom ".
~~dawny znajomy niezalogowany
19 listopada 2024r. o 19:04
Rób zrzuty Lucjan . Rób zrzuty i jutro mykaj do prokuratora. Niech chłopina ma co czytać. HAHAHAHAHAHAHA
~~Znam was dobrze niezalogowany
19 listopada 2024r. o 19:05

~~Bolecnauta niezalogowany
1 godz. 0 min. temu
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Zastanówmy się kto jest większą łajzą. Ten który o niej czyli swojej rodzinie tutaj pisał dosyć szczegółowo czy ten który tylko to przypomina.
Kto jest większą łajzą? Ten który na dzieciaki członków rodziny publicznie wylewa swoje frustracje czy ten który przypominając to chce pokazać jakim gów/n/em jest ten który opisuje dzieciaka.
Pisząc o innych że są czarnymi owcami chyba jaką sam jest.

O tobie mogę napisać jedno , KANALIO nie zajmuj się plotami i oszczekiwaniem .
Zbieraj więcej plotek , w tym jesteś mistrzem DEBILU .

.

Jesteś frajer panie Lucek. Sam jesteś źródłem plot i sam je rozsiewasz. Nic nie muszę zbierać bo wystarczy czytać co wypiiujesz . Kwadratowy frajer z ciebie basta.

Nie narzekaj „Gario-Bolecnauta”/ lub Przemek
Niemoc pojednania jest nieodwracalna , i możesz tu
wylewać JAD , ani Lucjan , jak zarówno inne osoby
nie ponoszą winy tej sytuacji , gdybyś wyczuł jak
niebezpieczny ( chory ) jest twój koleżka .. jak wylewnie wykorzystuje wszystko co mu opowiedziałeś , o naszej rodzinie …
KARMA ..! Jest dla tego z poddasza słowem nieznanym …
Lecz powróci do najwybitniejszego HISTERYKA..
14240
M21W2
19 listopada 2024r. o 19:08
~~Bolecnauta napisał(a): Bo to tchórz . Bez wiedzy na dodatek. Jego jedyna umiejętność to kopiuj -wklej.
No i chamskie wyzwiska wyniesione chyba z rynsztoka. .;]]

Już niedługo nie będziesz dla mnie anonimem " Bolecnauto "
Menelu , jak byś się nie zajmował plotami i pisaniu o nich publicznie nie dostałbyś tego na co zasługujesz , dostałeś " karmę " za którą tęsknisz . Dobrej nocy życzę , więcej karmy nie będzie .
~~Ametystowy Motylek niezalogowany
19 listopada 2024r. o 19:13
CO TY TU PAJACU PIERDZIELISZ...;D
nikt mi niczego nie opowiadał bo w dupie mam opowieści o kimś takim jak ty...
wystarczyło mi to co przeczytałem ze zdjęć
a później dziwisz się że ktoś określa cię ''gów..n...em''?

teraz sam niczym nieprzymuszony piszesz o swojej rodzinie pisząc o nich z imienia...
to wystarczy pajacu by wiedzieć o kogo chodzi...
a teraz po co mnie tu zaczepiasz?

ta ''karma'' o której wspominasz do ciebie wróci tak jak dopadła twojego chamskiego jak ty koleżkę... ;D
14240
M21W2
19 listopada 2024r. o 19:14
~~dawny znajomy napisał(a): Rób zrzuty Lucjan . Rób zrzuty i jutro mykaj do prokuratora. Niech chłopina ma co czytać. HAHAHAHAHAHAHA

Z tego co wiem niedługo mam być u prokuratora i w sądzie , jest tu kapuś z kapownikiem , robię zrzuty przygotowując się do obrony przez atak , pozwem odpowiem na pozew , szczególnie zrzuty wisów " dawnego znajomego " i " Bolecnauty "
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza