Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Złotawordzawa Maciejka niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 14:32
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): " warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów."

no i gdzie tu jakaś nieprawda?
hulał sobie jak chciał po hotelu ''związkowym'' Bałtyk...
oszust to też przestępca...
samowładca bo od ilu lat w niezgodzie ze statutem jest przewodniczącym nie mającym przecież kontrkandydatów...
sieje zamęt skłócając w imię swoich interesów partyjnych naród....społeczeństwo...

gdzie jest coś nieprawdziwego?
a jak to widzisz to napisz jak ty to widzisz...;D
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): " warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów."

samowładca bo od ilu lat w niezgodzie ze statutem jest przewodniczącym nie mającym przecież kontrkandydatów...
sieje zamęt skłócając w imię swoich interesów partyjnych naród....społeczeństwo...

napisz gdzie coś skłamałem?
bo nadal miękiszonie nic o tym nie piszesz...;D

Rura zmiękła , przypomnę ci co napisałeś - " i dzisiaj takich jak ty, jak Filipek ,jak wasz Piotruniu Duduniu nazwę zawsze warchołem..." -- TAKICH JAK TY , FILIPEK , JAK WASZ PIOTRUNIU DUDUNIU NAZWĘ ZAWSZE WARCHOŁEM .

ty pajacu nie musisz mi nic przypominać...
napisz tu gdzie to mi ''rura zmiękła''...;D w którym miejscu?

....boisz się ?...poniekąd słusznie bo ja na 100% jestem pewien że właśnie ty udostępniałeś tu moje dane...
zrób sobie ''zrzut'' do dwudziestej ''teczki''...;D[/c

Ponownie udowadniasz że jesteś miękiszonem , obiecałeś spotkanie na policji i co , pełne gacie .

ja ci nie obiecywałem manipulancie spotkania tylko ty sam je proponowałeś...każdego dnia ,w kążdej godzinie a nawet w nocy...;D
ja by spełnić twoją prośbę podjechałem tam i tam mi powiedziano że materiały i sprawę przekazano prokuraturze...
wiesz że akta mają już nadaną sygnaturę? ...chcesz jej numer? ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niestety prawda niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 14:34
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): " warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów."

~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): " warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów."

Niestety należy tu przyznać rację Janowi .
14240
M21W2
4 grudnia 2024r. o 14:36
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): wiesz że akta mają już nadaną sygnaturę? ...chcesz jej numer? ;D

Chcę zobaczyć tą sygnaturę .
4 grudnia 2024r. o 14:39
Uderzające było także wystąpienie, odczytane przez byłego działacza "Solidarności" z Bolesławca Jana Filipka. Dzieliło ono społeczeństwo na tych z "normalnych, mających rodzinę" i na tych z LGBT. Homofobiczne przemówienie Filipka stanęło w sprzeczności z myślą zawartą na samym pomniku - "Zło dobrem zwyciężaj".

KOMENTARZ

Przedstawiciele związków zawodowych, pisząc na pomniku, żeby "Zło dobrem zwyciężać" powinni zacząć od siebie i zajmować sprawami pracowniczymi a nie uprawiać polityki. Powinni mówić prawdę o historii swojego ruchu, związku zawodowego NSZZ "Solidarność", a nie zakłamywać rzeczywistość i nie wykluczać innych, którzy mają odmienną orientację czy odmienne zdanie.

Niesolidarna "Solidarność" jest nikomu niepotrzebna.''

bolec.info.

;D

ALE TY TO UZNASZ ZA KŁAMSTWA BO PRZECIEŻ NNAPISAŁ TO ''NIERZETELNY DZIENNIKARZ KAZIMIERZ...
prawda? :D
14240
M21W2
4 grudnia 2024r. o 14:41
~~Niestety prawda napisał(a): Niestety należy tu przyznać rację Janowi .

Jest prawda i " prawda " Jasia , ty przyznaj rację komu chcesz mnie nic do tego , pisana " prawda" bez dowodów nie jest dla mnie prawdą tylko pustosłowiem .

4 grudnia 2024r. o 14:44
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): wiesz że akta mają już nadaną sygnaturę? ...chcesz jej numer? ;D

Chcę zobaczyć tą sygnaturę .

a tą twoją prośbę mogę spełnić...;D

432. -0 DS 22.....202....

w miejscu kropeczek są cyferki ale te poznasz jak zostaniesz wezwany ...;D
teraz za dużo byś wiedział a ja piszę ci tylko to co uznam za stosowne i aby zaspokoić twoja ciekawość chociaż odrobinkę...

takżeten Lucuś ...
nie myśl chłopino że ''wymiękam''...;D
14240
M21W2
4 grudnia 2024r. o 14:54
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): ALE TY TO UZNASZ ZA KŁAMSTWA BO PRZECIEŻ NNAPISAŁ TO ''NIERZETELNY DZIENNIKARZ KAZIMIERZ...
prawda? :D

Podajesz komentarz dziennikarza do wypowiedzi Filipka , ma prawo do własnej oceny wypowiedzi Janka , nie komentarz był tematem mojego sporu z panem Kazimierzem tylko tytuł artykułu , " Niesolidarna Solidarność odsłoniła pomnik " , to ten tytuł jest wodą na twój " młyn " , mielesz ten temat od lat nie wnosząc nic nowego poza paplaniną .
Solidarność to nie Janek , nie Lucjan , nie Piotr Duda to organizacja setek tysięcy a w przeszłości milionów ludzi pracy .
Jesteś to w stanie zrozumieć , jak widzę twój rozum tego nie ogarnia
4 grudnia 2024r. o 14:56
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Niestety prawda napisał(a): Niestety należy tu przyznać rację Janowi .

Jest prawda i " prawda " Jasia , ty przyznaj rację komu chcesz mnie nic do tego , pisana " prawda" bez dowodów nie jest dla mnie prawdą tylko pustosłowiem .

no to napisz wprost że to kłamstwa ...;D

a jaka jest twoja ''racja''?
tylko nie pitol mi tu że dzięki ''s'' mamy tu wolność i demokrację bo ''wuja'' prawda...;D

nawet tutaj taka ''demokracja'' że twój prawie ''urbanowy'' post nadal jest a mój z krytyką wychlastano by zapewne twoich ''uczuć'' nie naruszać...;D
a to ''chlastanie '' stoi w sprzeczności z tym jednym z waszym podpunktów o które kiedyś walczyłeś ''wojowniku'' rąsia w rąsię z Wałęsą a o czym natychmiast zapomniał jak dorwał się z koleżkami do ''koryta''

wiesz o czym piszę?...o wolności słowa i zlikwidowaniu cenZUry...
tak zdechły chyba wasze ''postulaty''...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza