M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): " warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów."
no i gdzie tu jakaś nieprawda?
hulał sobie jak chciał po hotelu ''związkowym'' Bałtyk...
oszust to też przestępca...
samowładca bo od ilu lat w niezgodzie ze statutem jest przewodniczącym nie mającym przecież kontrkandydatów...
sieje zamęt skłócając w imię swoich interesów partyjnych naród....społeczeństwo...
gdzie jest coś nieprawdziwego?
a jak to widzisz to napisz jak ty to widzisz...;D
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): " warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów."
samowładca bo od ilu lat w niezgodzie ze statutem jest przewodniczącym nie mającym przecież kontrkandydatów...
sieje zamęt skłócając w imię swoich interesów partyjnych naród....społeczeństwo...
napisz gdzie coś skłamałem?
bo nadal miękiszonie nic o tym nie piszesz...;D
Rura zmiękła , przypomnę ci co napisałeś - " i dzisiaj takich jak ty, jak Filipek ,jak wasz Piotruniu Duduniu nazwę zawsze warchołem..." -- TAKICH JAK TY , FILIPEK , JAK WASZ PIOTRUNIU DUDUNIU NAZWĘ ZAWSZE WARCHOŁEM .
ty pajacu nie musisz mi nic przypominać...
napisz tu gdzie to mi ''rura zmiękła''...;D w którym miejscu?
....boisz się ?...poniekąd słusznie bo ja na 100% jestem pewien że właśnie ty udostępniałeś tu moje dane...
zrób sobie ''zrzut'' do dwudziestej ''teczki''...;D[/c
Ponownie udowadniasz że jesteś miękiszonem , obiecałeś spotkanie na policji i co , pełne gacie .
ja ci nie obiecywałem manipulancie spotkania tylko ty sam je proponowałeś...każdego dnia ,w kążdej godzinie a nawet w nocy...;D
ja by spełnić twoją prośbę podjechałem tam i tam mi powiedziano że materiały i sprawę przekazano prokuraturze...
wiesz że akta mają już nadaną sygnaturę? ...chcesz jej numer? ;D
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): " warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów."
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): " warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów."
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): wiesz że akta mają już nadaną sygnaturę? ...chcesz jej numer? ;D
~~Niestety prawda napisał(a): Niestety należy tu przyznać rację Janowi .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): wiesz że akta mają już nadaną sygnaturę? ...chcesz jej numer? ;D
Chcę zobaczyć tą sygnaturę .
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): ALE TY TO UZNASZ ZA KŁAMSTWA BO PRZECIEŻ NNAPISAŁ TO ''NIERZETELNY DZIENNIKARZ KAZIMIERZ...
prawda? :D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niestety prawda napisał(a): Niestety należy tu przyznać rację Janowi .
Jest prawda i " prawda " Jasia , ty przyznaj rację komu chcesz mnie nic do tego , pisana " prawda" bez dowodów nie jest dla mnie prawdą tylko pustosłowiem .