~~Brunatnopopielata Papryka napisał(a):Ktoś napisał: ~~PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Lucjanie , zejdźmy na ziemię. Ty sam nazywałeś mnie " lewakiem " . Kontestuję że nazywasz tak osoby o poglądach innych niż Ty. Ok to nie jest wilki problem , ale -- Ale niektórzy zwolennicy tej filozofii posuwają się do rakich wniosków jak ten powyżej. --/ " ŚMIERĆ LEWAKOM , WSZYSTKIM ! "./
Lucjanie , czy to mamy odbierać jako cel do którego zmierza popierne przez Ciebie środowisko ?
Przemo, poczytaj sobie co Lucek pisał poniżej :) komuchy u Tuska mu przeszkadzaja, ale PISi kumuchy już mu nie przeszkadzają :) jak to u czerwonego kaprala z LWP :)
Przemo, januszowi przeszkadzają tylko solidaruchy z PiS. Solidaruchy z PO z Tuskiem na czele sa OK!!!
~~Malachitowy skalnik napisał(a): A ja mam pytanie panie Lucjan. Jak to jest że swojego głównego przeciwnika a wiadomo o kogo chodzi nazywasz ,, synkiem komucha'' a temu któremu obrabiałeś dupsko tu na forum teraz jest dla ciebie Przemkiem . Nie komuszym synkiem tylko Przemkiem.
I kto tu jest fałszywy? Na to nie odpowiesz ale co tam.
~~Malachitowy skalnik napisał(a): I kto tu jest fałszywy? Na to nie odpowiesz ale co tam.
~~Rudoczerwona Czereśnia napisał(a): ale komentarza do ''śmierć lewakom'' brak...;D
tchórz!!!!!!!! wazelina!!!!!!
pisz dalej ''wojowniku '' ....a jak poczujesz się za słaby wezwij na ratunek ''wolnego strzelca''...;D
Lucuś jest pod ochroną Kaźmierza :) czwarty komentarz mi nie wszedł :) i po to była walka by znowumoderacja z Mysiej wróciła ? :)
Ty się po prostu prosisz o plaskacza , frajerstwo jak to nazwałeś Jasiek się rozszerzyło , a ty dołączyłeś do ich grona , po co mecenasy , po co jakaś pomoc , na takiego z wagi super śmiesznej szkoda czasu , miotaj się dalej po poddaszu , i pozostaw w spokoju te forum , ono jest dla ludzi z pełną kulturą i myślących , a nie frustratów / histeryków ,,,
~~Rudoczerwona Czereśnia napisał(a): Lucuś jest pod ochroną Kaźmierza :) czwarty komentarz mi nie wszedł :
~~Ciemnofioletowy Mieczyk napisał(a):
1 godz. 16 min. temu
~~Malachitowy skalnik napisał(a): A ja mam pytanie panie Lucjan. Jak to jest że swojego
M21W2 napisał(a):
Przemku , jesteś dumny z siebie że pobudziłeś knajackie zachowania Jana J ? . Odpowiesz ?