~~Brunatnozielony Hiacynt napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudoczerwona Czereśnia napisał(a): ale komentarza do ''śmierć lewakom'' brak...;D
tchórz!!!!!!!! wazelina!!!!!!
pisz dalej ''wojowniku '' ....a jak poczujesz się za słaby wezwij na ratunek ''wolnego strzelca''...;D
Lucuś jest pod ochroną Kaźmierza :) czwarty komentarz mi nie wszedł :) i po to była walka by znowumoderacja z Mysiej wróciła ? :)
Ty się po prostu prosisz o plaskacza , frajerstwo jak to nazwałeś Jasiek się rozszerzyło , a ty dołączyłeś do ich grona , po co mecenasy , po co jakaś pomoc , na takiego z wagi super śmiesznej szkoda czasu , miotaj się dalej po poddaszu , i pozostaw w spokoju te forum , ono jest dla ludzi z pełną kulturą i myślących , a nie frustratów / histeryków ,,,
znowu się miotasz ...;D
do kogo to piszesz?
ale jedno jest zgodne z tym co wcześniej pisałem ...frajerstwo się rozszerzyło...;D
i nie strasz mnie tu ''plaskaczami'' bo był tu taki jeden co tez straszył i dostał ''plaskacza ''... od grabarza...
ale pisz...szukaj ,węsz w poszukiwaniu tych których masz za mnie....;D
''... i pozostaw w spokoju te forum , ono jest dla ludzi z pełną kulturą i myślących ,...''
masz z tym jakiś problem?
dlaczego nie zaproponujesz tego temu od ''świńskich ryjów''?... ;D
dlaczego mnie jakichś ''nauk'' udzielasz a sam jak widzę z kulturą masz poważny problem...
''waga super śmieszna''? ...a ty co? Arnoldzik jakiś? ;D
miotam się ''po poddaszu''? ...a ty gdzie? bo widze że ktos pisze że na placu u Niemca...;D
no chyba że uznasz że i ja to napisałem...co całkiem możliwe bo do tych ''myślących'' raczej cię trudno zaliczyć...;D
więc jeszcze raz...pisz ale nie pisz mi że mam ''zastawić TE forum a jak już to pisz ''TO forum''...;D
bożesz ty bożesz...;D
ile czasu jeszcze tu musze spędzić by kogoś czegoś nauczyć...;D
~~Brunatnozielony Hiacynt napisał(a): teraz sobie strzelę jeszcze jeden odcinek serialu bo wciągający a ja kocham historię...
ale ty pisz....''wolny strzelcu'' ...daglezjo ...sosno czy jak ci tam...
jak to pisał Lucek?
''zmieniasz nicki częściej niż majtki i skarpetki''...
dowcipas z niego ...no nie ? ; D
~~Brunatnozielony Hiacynt napisał(a): tak ,tak...
''egoistOM'' to na bank...
i z plusem...;D
a mnie wręcz przeciwnie ...nie jest mi ciebie żal...
i cieszę się tez z jednego...
że nasza rozmowa była na ławeczce a nie przy ławie z kawą i ciasteczkami...bo dzisiaj byś mi najprawdopodobniej obbrabiał dupkę na forum tak jak Lucjan to kiedyś zrobił ze swoim kolegą......;D
ps. wiesz teraz dlaczego lubię być być nazywanym ''molem książkowym''...bo wolę to niż bycie ''egoistOM''...;D
a teraz rozpoczynam oglądać czwarty sezon...
ale ty pisz...;D
~~Chabrowa Portulaka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnozielony Hiacynt napisał(a): tak ,tak...
i z plusem...;D
że nasza rozmowa była na ławeczce a nie przy ławie z kawą i ciasteczkami...bo dzisiaj byś mi najprawdopodobniej obbrabiał dupkę na forum tak jak Lucjan to kiedyś zrobił ze swoim kolegą......;D
ps. wiesz teraz dlaczego lubię być być nazywanym ''molem książkowym''...bo wolę to niż bycie ''egoistOM''...;D
ale ty pisz...;D
Po pierwsze to nie oni tylko ty zainicjowałeś tę nawalankę i szkoda że nikomu się nie chce napisać jaki z ciebie mędrek jak wysoko według ciebie nosi się tyłek.
~~Chabrowa Portulaka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnozielony Hiacynt napisał(a): tak ,tak...
i z plusem...;D
ale ty pisz...;D
Po pierwsze to nie oni tylko ty zainicjowałeś tę nawalankę i szkoda że nikomu się nie chce napisać jaki z ciebie mędrek jak wysoko według ciebie nosi się tyłek.
~~Brunatnozielony Hiacynt napisał(a): że nasza rozmowa była na ławeczce a nie przy ławie z kawą i ciasteczkami...bo dzisiaj byś mi najprawdopodobniej obbrabiał dupkę na forum tak jak Lucjan to kiedyś zrobił ze swoim kolegą......;D
~~Różowoczerwony Agrest napisał(a): nie zacząłem wyzwiska od kanalii i gnid a ostatnio od ''świńskich ryjów''
~~Różowoczerwony Agrest napisał(a): on tego też nie zrobi bo to tchórz by lawirant...;D
~~Różowoczerwony Agrest napisał(a):Ktoś napisał: ~~Chabrowa Portulaka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnozielony Hiacynt napisał(a): tak ,tak...
i z plusem...;D
ale ty pisz...;D
co ty nie powiesz...
nie zacząłem wyzwiska od kanalii i gnid a ostatnio od ''świńskich ryjów''
kroczek po kroczku to chamisko szło w swojej ''kreatywności'' więc na co liczył?
że stulę po sobie uszy tak długo jak tu robiłem z pewnym szmaciarzem?
więc aby utrzeć jakiś -cytując ''klasyka''- ''świński ryj'' poszedłem za dawną radą skorna ...
no i popatrz jak się od jakiegoś czasu tu zmieniło ...
tak tu ''rumakował'' a wyszedł na ochwaconą szkapę...;D
nikomu? szkoda? ...a kto komuś broni?
popatrz jak piszą ''wolni strzelcy'' i inne ''somsiady'' ;D
a pisz ...przecież i tak to robisz tylko teraz po cichutku na mięciutkich kolankach...
napisz coś może o tym jak chce ''wysoko nosić tyłek'' Lucjan i ....Juruś...;D
napisz coś o tym jak to chwali się ''kreatywnościOM'' ; D
ALE TY O TYM NIE NAPISZESZ...;D
Literówki się zdarzają , a Ty piejesz z zachwytu
, bo kto jak nie Jasio chce pływać na wierzchu …