Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Jurek niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 19:52
~~Brunatnozielony Hiacynt napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rudoczerwona Czereśnia napisał(a): ale komentarza do ''śmierć lewakom'' brak...;D
tchórz!!!!!!!! wazelina!!!!!!
pisz dalej ''wojowniku '' ....a jak poczujesz się za słaby wezwij na ratunek ''wolnego strzelca''...;D

Lucuś jest pod ochroną Kaźmierza :) czwarty komentarz mi nie wszedł :) i po to była walka by znowumoderacja z Mysiej wróciła ? :)

Ty się po prostu prosisz o plaskacza , frajerstwo jak to nazwałeś Jasiek się rozszerzyło , a ty dołączyłeś do ich grona , po co mecenasy , po co jakaś pomoc , na takiego z wagi super śmiesznej szkoda czasu , miotaj się dalej po poddaszu , i pozostaw w spokoju te forum , ono jest dla ludzi z pełną kulturą i myślących , a nie frustratów / histeryków ,,,

znowu się miotasz ...;D
do kogo to piszesz?
ale jedno jest zgodne z tym co wcześniej pisałem ...frajerstwo się rozszerzyło...;D
i nie strasz mnie tu ''plaskaczami'' bo był tu taki jeden co tez straszył i dostał ''plaskacza ''... od grabarza...

ale pisz...szukaj ,węsz w poszukiwaniu tych których masz za mnie....;D

''... i pozostaw w spokoju te forum , ono jest dla ludzi z pełną kulturą i myślących ,...''
masz z tym jakiś problem?
dlaczego nie zaproponujesz tego temu od ''świńskich ryjów''?... ;D
dlaczego mnie jakichś ''nauk'' udzielasz a sam jak widzę z kulturą masz poważny problem...
''waga super śmieszna''? ...a ty co? Arnoldzik jakiś? ;D
miotam się ''po poddaszu''? ...a ty gdzie? bo widze że ktos pisze że na placu u Niemca...;D
no chyba że uznasz że i ja to napisałem...co całkiem możliwe bo do tych ''myślących'' raczej cię trudno zaliczyć...;D

więc jeszcze raz...pisz ale nie pisz mi że mam ''zastawić TE forum a jak już to pisz ''TO forum''...;D

bożesz ty bożesz...;D
ile czasu jeszcze tu musze spędzić by kogoś czegoś nauczyć...;D

A kim ty jesteś za przeproszeniem …
zwykłym głupkiem powtarzającym jak mantrę , jeden i ten sam tekst , zmień płytę , bo ta stara i zdarta , podpierasz się jak ułomny PzD ,
, na placu Budowy u Niemca to Jasienku Ty śmigałeś za pięć Euro na miotle , bo nic innego nie potrafiłeś , ciesz się że Helmut był łaskawy i na bilet powrotny dał , inaczej na stopa byś musiał liczyć …
Powtórzę ci to jeszcze raz , być molem książkowym
nie ma nic wspólnego z kreatywnością życiową
nie będę prosił cię o napisanie jakie sukcesy oprócz pisania na forum osiągnąłeś ,,,
ja nikomu nie muszę udowadniać, niczego ,
a ty jak powiedzmy D.E.B.I.L. , za każdym wpisem
w wojence z Lucjanem, wrzucasz wstawkę o mnie ,
straszyć to możesz pisałem ci wielokrotnie
wilka lasem , ciągniesz temat jak ułomny
z tymi danymi wrażliwymi .. ( niby twardziel , a miękiszon ) , zakończ tą farsę , nie ośmieszaj się , pokaż że jeszcze masz YAYCA , a nie wydmuszki .
Stałeś się nudny jak serial Klan …
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czarnofioletowa Aronia niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 21:06
~~Brunatnozielony Hiacynt napisał(a): teraz sobie strzelę jeszcze jeden odcinek serialu bo wciągający a ja kocham historię...

ale ty pisz....''wolny strzelcu'' ...daglezjo ...sosno czy jak ci tam...
jak to pisał Lucek?
''zmieniasz nicki częściej niż majtki i skarpetki''...
dowcipas z niego ...no nie ? ; D

Jedyne co mogę napisać , żal mi ciebie w jakimś stopniu , przyznam że jednego żałuję…
uważałem na początku pierwszych kontaktów pisemnych oraz rozmowie telefonicznej, za ciekawą osobowość , nie podejrzewałem ukrytych podstępów z twojej strony , jednak okazałeś się bardzo , może nawet bardzo , bardzo złym człowiekiem bez empatii, prostego zwykłego zrozumienia innego , z czystym sumieniem nazwać można ciebie egoistom plus …!!
~~Chabrowa Portulaka niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 8:56
~~Brunatnozielony Hiacynt napisał(a): tak ,tak...
''egoistOM'' to na bank...
i z plusem...;D

a mnie wręcz przeciwnie ...nie jest mi ciebie żal...
i cieszę się tez z jednego...
że nasza rozmowa była na ławeczce a nie przy ławie z kawą i ciasteczkami...bo dzisiaj byś mi najprawdopodobniej obbrabiał dupkę na forum tak jak Lucjan to kiedyś zrobił ze swoim kolegą......;D

ps. wiesz teraz dlaczego lubię być być nazywanym ''molem książkowym''...bo wolę to niż bycie ''egoistOM''...;D

a teraz rozpoczynam oglądać czwarty sezon...
ale ty pisz...;D

Po pierwsze to nie oni tylko ty zainicjowałeś tę nawalankę i szkoda że nikomu się nie chce napisać jaki z ciebie mędrek jak wysoko według ciebie nosi się tyłek.
~~Janusz niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 9:07
~~Chabrowa Portulaka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnozielony Hiacynt napisał(a): tak ,tak...
i z plusem...;D

że nasza rozmowa była na ławeczce a nie przy ławie z kawą i ciasteczkami...bo dzisiaj byś mi najprawdopodobniej obbrabiał dupkę na forum tak jak Lucjan to kiedyś zrobił ze swoim kolegą......;D

ps. wiesz teraz dlaczego lubię być być nazywanym ''molem książkowym''...bo wolę to niż bycie ''egoistOM''...;D

ale ty pisz...;D

Po pierwsze to nie oni tylko ty zainicjowałeś tę nawalankę i szkoda że nikomu się nie chce napisać jaki z ciebie mędrek jak wysoko według ciebie nosi się tyłek.

Nie oglądaj się na ,,nikomu'' tylko sam napisz. jaki ze mnie mędrek .
~~Różowoczerwony Agrest niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 9:40
~~Chabrowa Portulaka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnozielony Hiacynt napisał(a): tak ,tak...
i z plusem...;D

ale ty pisz...;D

co ty nie powiesz...
nie zacząłem wyzwiska od kanalii i gnid a ostatnio od ''świńskich ryjów''
kroczek po kroczku to chamisko szło w swojej ''kreatywności'' więc na co liczył?
że stulę po sobie uszy tak długo jak tu robiłem z pewnym szmaciarzem?
więc aby utrzeć jakiś -cytując ''klasyka''- ''świński ryj'' poszedłem za dawną radą skorna ...
no i popatrz jak się od jakiegoś czasu tu zmieniło ...
tak tu ''rumakował'' a wyszedł na ochwaconą szkapę...;D

nikomu? szkoda? ...a kto komuś broni?
popatrz jak piszą ''wolni strzelcy'' i inne ''somsiady'' ;D
a pisz ...przecież i tak to robisz tylko teraz po cichutku na mięciutkich kolankach...

napisz coś może o tym jak chce ''wysoko nosić tyłek'' Lucjan i ....Juruś...;D
napisz coś o tym jak to chwali się ''kreatywnościOM'' ; D

ALE TY O TYM NIE NAPISZESZ...;D
~~Różowoczerwony Agrest niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 9:42
i jeszcze jedno...
Lucuś coś tam lamentował chyba dwa dni wstecz by pisać ''na temat''...
dlaczego na temat nie piszesz tylko szukasz zaczepek?
co zrobisz jak Lucjan cię opier...li?
ale spokojnie...
on tego też nie zrobi bo to tchórz by lawirant...;D
14240
M21W2
6 grudnia 2024r. o 10:21
~~Brunatnozielony Hiacynt napisał(a): że nasza rozmowa była na ławeczce a nie przy ławie z kawą i ciasteczkami...bo dzisiaj byś mi najprawdopodobniej obbrabiał dupkę na forum tak jak Lucjan to kiedyś zrobił ze swoim kolegą......;D

"Lucjan " pisał o "wytwórni " serów w domu swojego kolegi z niedochowaniem warunków higieny .
" Lucjan " pisał o produkcji bimbru przez swojego kolegę , nazywał kolegę bimbrownikiem .
" Lucjan " jak ostatnie chamidło zachowywał się w domu swojego kolegi , nawet tam nie potrafił zachować się jak na zaproszonego gościa przystało .
"Lucjan " nie wystawiał faktur za prace budowlane i głupio się tłumaczył że jego kolega serowar też nie wystawia faktur , nielegalnie sprzedaje sery .
" Lucjanie " skończ z klepaniem ozorem i wracaniem do tematów które dawno zostały zamknięte , ja z Przemkiem wyjaśniliśmy sobie wszystko jak ludzie z pominięciem forum , ciebie na to nie stać , nadprodukcja jadu nie pozwala .
Lucjan z Ocic pozdrawia " Lucjana " z DM .

Dopisane 06.12.2024r. o godz. 10:18:

~~Różowoczerwony Agrest napisał(a): nie zacząłem wyzwiska od kanalii i gnid a ostatnio od ''świńskich ryjów''

Z tobą nie można inaczej , już ci wyjaśniłem , nie pchaj ryja w moje sprawy rodzinne , pisanie o pchaniu świńskiego ryja odniosło jak na razie pozytywny skutek .
Przestań w końcu jęczeć , przypominam , nie wyzywaj nie będziesz wyzywany , wbij to sobie do głowy co zalecił ci redaktor Marcin , przypomnę ci jeszcze jeden wpis redaktora Marcina " zostajesz zawieszony ze łamanie regulaminu ( wyzwiska i wulgaryzmy ) .

Dopisane 06.12.2024r. o godz. 10:21:

~~Różowoczerwony Agrest napisał(a): on tego też nie zrobi bo to tchórz by lawirant...;D

Przypominam po raz kolejny nie wyzywaj nie będziesz wyzywany . Jad wypluj i umyj zęby .
~~Miętowa Trzmielina niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 10:24
~~Różowoczerwony Agrest napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Chabrowa Portulaka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnozielony Hiacynt napisał(a): tak ,tak...
i z plusem...;D

ale ty pisz...;D

co ty nie powiesz...
nie zacząłem wyzwiska od kanalii i gnid a ostatnio od ''świńskich ryjów''
kroczek po kroczku to chamisko szło w swojej ''kreatywności'' więc na co liczył?
że stulę po sobie uszy tak długo jak tu robiłem z pewnym szmaciarzem?
więc aby utrzeć jakiś -cytując ''klasyka''- ''świński ryj'' poszedłem za dawną radą skorna ...
no i popatrz jak się od jakiegoś czasu tu zmieniło ...
tak tu ''rumakował'' a wyszedł na ochwaconą szkapę...;D

nikomu? szkoda? ...a kto komuś broni?
popatrz jak piszą ''wolni strzelcy'' i inne ''somsiady'' ;D
a pisz ...przecież i tak to robisz tylko teraz po cichutku na mięciutkich kolankach...

napisz coś może o tym jak chce ''wysoko nosić tyłek'' Lucjan i ....Juruś...;D
napisz coś o tym jak to chwali się ''kreatywnościOM'' ; D

ALE TY O TYM NIE NAPISZESZ...;D

Literówki się zdarzają , a Ty piejesz z zachwytu
, bo kto jak nie Jasio chce pływać na wierzchu …
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza