Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
14240
M21W2
5 grudnia 2024r. o 16:27
Ten filmik dedykuję Przemkowi , popieram to co mówi Krzysztof Bosak i tych ludzi z białoczerwonymi flagami .

&t=61s
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnopopielata Papryka niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 16:28
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~PanM napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):

Lucjanie , zejdźmy na ziemię. Ty sam nazywałeś mnie " lewakiem " . Kontestuję że nazywasz tak osoby o poglądach innych niż Ty. Ok to nie jest wilki problem , ale -- Ale niektórzy zwolennicy tej filozofii posuwają się do rakich wniosków jak ten powyżej. --/ " ŚMIERĆ LEWAKOM , WSZYSTKIM ! "./
Lucjanie , czy to mamy odbierać jako cel do którego zmierza popierne przez Ciebie środowisko ?

Przemku co chcesz osiągnąć tym wpisem , pobudzić do jeszcze większych ataków na mnie dwóch Janów .
Lewak , potoczne określenie człowieka o lewicowych poglądach takich jak twoje w sprawach światopoglądowych .
Nie spodziewałem się po tobie Przemku że tak tobie blisko do tego od czajnika , nie wiem kto i gdzie powiedział to co zaznaczyłeś dużymi literami , na twoje pytanie trudno mi znaleźć odpowiedź , to pytanie po prostu mi mowę odebrało , o jakim ty człowieku środowisku piszesz które popieram , co się z tobą dzieje , rozum ci odbiera .

Wylazło szczurzysko z nory i ludzi obraża . Co za podły charakter ma ten osobnik.

Jakie szczurzysko? Lucek to taki bezzębny pies , który ugryźć nie ugryzie , jedynie nogawkę obślini :)zadaj mu pytanie to? schowa się do nory i" spod "tyldy" zasłoni kopiój-wklej na parę stron by tych pytań nie było widać :)
14240
M21W2
5 grudnia 2024r. o 16:35
~~Jurek napisał(a): Wylazło szczurzysko z nory i ludzi obraża . Co za podły charakter ma ten osobnik.

Sprawił mi ogromy zawód , miałem nadzieję że już nigdy nie porównam jego do Jana J . i Janusza oszczercę .

Dopisane 05.12.2024r. o godz. 16:35:

~~Brunatnopopielata Papryka napisał(a): Jakie szczurzysko? Lucek to taki bezzębny pies , który ugryźć nie ugryzie , jedynie nogawkę obślini :)zadaj mu pytanie to? schowa się do nory i" spod "tyldy" zasłoni kopiój-wklej na parę stron by tych pytań nie było widać :)

Nadmiar wypitych jaboli przez ciebie przemawia , nie twoja wina że nie wiedziałeś że tak ci uszkodzą korę mózgową ,
Wyrazy współczucia .
~~PanM niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 16:42
~~PanM napisał(a): Mowa o tym wpisie
Ktoś napisał: ~~Lars napisał(a): Śmierć lewakom. Wszystkim :)

Lucjanie , nie pojmuję w jakim celu rozszerzasz wątek i dopisujesz tu zbędne domniemania i nieistniejące konotacje.
Poprosiłem abyś skomentował powyższy wpis. Bo ten wpis jasno sugeruje jaki los czeka takich jak ja gdy wy dojdziecie do władzy. Nic tam więcej nie ma. Ani kogo popieram ani komu wtóruję.
14240
M21W2
5 grudnia 2024r. o 16:51
Przemku , jesteś dumny z siebie że pobudziłeś knajackie zachowania Jana J ? . Odpowiesz ?

Dopisane 05.12.2024r. o godz. 16:49:

~~PanM napisał(a):
Ktoś napisał: ~~PanM napisał(a): Mowa o tym wpisie
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lars napisał(a): Śmierć lewakom. Wszystkim :)

Lucjanie , nie pojmuję w jakim celu rozszerzasz wątek i dopisujesz tu zbędne domniemania i nieistniejące konotacje.
Poprosiłem abyś skomentował powyższy wpis. Bo ten wpis jasno sugeruje jaki los czeka takich jak ja gdy wy dojdziecie do władzy. Nic tam więcej nie ma. Ani kogo popieram ani komu wtóruję.

Nie tłumacz się , przeczytaj i przeanalizuj twoje pytanie do mnie . Dałeś pożywkę temu którego ignoruję Janowi J .

Dopisane 05.12.2024r. o godz. 16:51:

Przemku jak zapomniałeś to co przypomnę ;
Lucjanie , czy to mamy odbierać jako cel do którego zmierza POPIERTANE PRZEZ CIEBIE ŚRODOWISKO
~~Brunatnozielony Hiacynt niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 16:52
ale tu się dzieje...
aż trudno nadążyć za tym wszystkim...;D

nie ma za wiele czasu ale by to wszystko zrozumieć i się odnieść odpowiedni trzeba by było robić to do prawie każdego wpisu...
wszędzie ''lewaki'' czy ''prawaki'' ...wszędzie ''komuchy '' i ''prawdziwi Polacy'' ;D
a pisze o tym najczęściej ten który jakoś nie ogarnia fałszu jaki mu przedstawiłem ze zlotu pod jego równie fałszywym pomniczku ...;D
według takiego jakakolwiek krytyka ''solidaruchów'' jest ''nierzetelna'' ;D a każdy kto to robi to oczywiście ''komuch '' ...
żałosny typ...;D

ale za jakąś godzinkę spróbuję...
bo teraz czyszczę kolejne rybki....
~~Brunatnozielony Hiacynt niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 16:57
M21W2 napisał(a): Przemku , jesteś dumny z siebie że pobudziłeś knajackie zachowania Jana J ? . Odpowiesz ? Dopisane 05.12.2024r. o godz. 16:49:~~PanM napisał(a): Ktoś napisał: ~~PanM napisał(a): Mowa o tym wpisie
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lars napisał(a): Śmierć lewakom. Wszystkim :)

Nie tłumacz się , przeczytaj i przeanalizuj twoje pytanie do mnie . Dałeś pożywkę temu którego ignoruję Janowi J .
Dopisane 05.12.2024r. o godz. 16:51: POPIERTANE PRZEZ CIEBIE ŚRODOWISKO

ojej.. literówka ?
POPIERTANIE? ...;D

ale komentarza do ''śmierć lewakom'' brak...;D
tchórz!!!!!!!! wazelina!!!!!!
pisz dalej ''wojowniku '' ....a jak poczujesz się za słaby wezwij na ratunek ''wolnego strzelca''...;D
14240
M21W2
5 grudnia 2024r. o 17:12
~~Brunatnozielony Hiacynt napisał(a): ale komentarza do ''śmierć lewakom'' brak...;D

Moja wina że nie przeczytałeś , moja wina i twoje obszczekiwanie przyjmuję z " pokorą ."

M21W2
46 min. temu
Na czwartym piętrze jednego z budynków w Alejach Jerozolimskich na balkonie stoją osoby z banerem "Prawdziwi patrioci nie maszerują z faszystami".

Otrzymali odpowiedź ; Śmierć wszystkim lewakom, [...] Obywatelom RP, KODowcom, Tuskowcom...".

Jedno i drugie jest skrajnością , jedni i drudzy zasługują na pogardę , tak jak ty Przemku pisząc że ja popieram to środowisko , Odszukałem to co napisałeś na portalu X .

DUŻYMI LITERAMI , może ? zrozumiesz .

JEDNI I DRUDZY ZASŁUGUJĄ NA POGARDĘ .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.