Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Brunatnopopielata Papryka niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 15:06
~~PanM napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):

Lucjanie , zejdźmy na ziemię. Ty sam nazywałeś mnie " lewakiem " . Kontestuję że nazywasz tak osoby o poglądach innych niż Ty. Ok to nie jest wilki problem , ale -- Ale niektórzy zwolennicy tej filozofii posuwają się do rakich wniosków jak ten powyżej. --/ " ŚMIERĆ LEWAKOM , WSZYSTKIM ! "./
Lucjanie , czy to mamy odbierać jako cel do którego zmierza popierne przez Ciebie środowisko ?

Przemo, poczytaj sobie co Lucek pisał poniżej :) komuchy u Tuska mu przeszkadzaja, ale PISi kumuchy już mu nie przeszkadzają :) jak to u czerwonego kaprala z LWP :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rezedowa Robinia niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 15:09
~~Brunatnopopielata Papryka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~PanM napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):

Lucjanie , zejdźmy na ziemię. Ty sam nazywałeś mnie " lewakiem " . Kontestuję że nazywasz tak osoby o poglądach innych niż Ty. Ok to nie jest wilki problem , ale -- Ale niektórzy zwolennicy tej filozofii posuwają się do rakich wniosków jak ten powyżej. --/ " ŚMIERĆ LEWAKOM , WSZYSTKIM ! "./
Lucjanie , czy to mamy odbierać jako cel do którego zmierza popierne przez Ciebie środowisko ?

Przemo, poczytaj sobie co Lucek pisał poniżej :) komuchy u Tuska mu przeszkadzaja, ale PISi kumuchy już mu nie przeszkadzają :) jak to u czerwonego kaprala z LWP :)

Opinie Lucjana są mi znane. Odnoszę się tu jednak do wpisu nawołującego do eksterminacji osób nie podzielających retoryki " tzw zjednoczonej prawicy ".

~~PanM niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 15:12
Mowa o tym wpisie
~~Lars napisał(a): Śmierć lewakom. Wszystkim :)

5 grudnia 2024r. o 15:26
~~PanM napisał(a): Mowa o tym wpisie
Ktoś napisał: ~~Lars napisał(a): Śmierć lewakom. Wszystkim :)

Nie Przemo, chodzi o ten wpis 6 godzin temu, Lucusia Tego kumpla :)
"Mnie jak twierdzisz komuchy w PiS nie przeszkadzają niech tak zostanie , takich jak ty żaden argument nie przekona ."
14240
M21W2
5 grudnia 2024r. o 15:51
~~PanM napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):

Przemku co chcesz osiągnąć tym wpisem , pobudzić do jeszcze większych ataków na mnie dwóch Janów .
Lewak , potoczne określenie człowieka o lewicowych poglądach takich jak twoje w sprawach światopoglądowych .
Nie spodziewałem się po tobie Przemku że tak tobie blisko do tego od czajnika , nie wiem kto i gdzie powiedział to co zaznaczyłeś dużymi literami , na twoje pytanie trudno mi znaleźć odpowiedź , to pytanie po prostu mi mowę odebrało , o jakim ty człowieku środowisku piszesz które popieram , co się z tobą dzieje , rozum ci odbiera .

5 grudnia 2024r. o 16:00
M21W2 napisał(a):

Przemku co chcesz osiągnąć tym wpisem , pobudzić do jeszcze większych ataków na mnie dwóch Janów .
Lewak , potoczne określenie człowieka o lewicowych poglądach takich jak twoje w sprawach światopoglądowych .
Nie spodziewałem się po tobie Przemku że tak tobie blisko do tego od czajnika , nie wiem kto i gdzie powiedział to co zaznaczyłeś dużymi literami , na twoje pytanie trudno mi znaleźć odpowiedź , to pytanie po prostu mi mowę odebrało , o jakim ty człowieku środowisku piszesz które popieram , co się z tobą dzieje , rozum ci odbiera .

Lucek, leć się wypłakać w mankiet komuchom z PIS OK? :) kiedy mi odpowiesz na moje pytania? :)
14240
M21W2
5 grudnia 2024r. o 16:16
Na czwartym piętrze jednego z budynków w Alejach Jerozolimskich na balkonie stoją osoby z banerem "Prawdziwi patrioci nie maszerują z faszystami".

Otrzymali odpowiedź ; Śmierć wszystkim lewakom, [...] Obywatelom RP, KODowcom, Tuskowcom...".

Jedno i drugie jest skrajnością , jedni i drudzy zasługują na pogardę , tak jak ty Przemku pisząc że ja popieram to środowisko , Odszukałem to co napisałeś na portalu X .
~~Jurek niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 16:21
M21W2 napisał(a):

Wylazło szczurzysko z nory i ludzi obraża . Co za podły charakter ma ten osobnik.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza