Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Różowoczerwony Agrest niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 11:14
~~Miętowa Trzmielina napisał(a):
Ktoś napisał:

A po drugie bądź kozakiem i pisz teksty na niemieckiej klawiaturze , choćby tak jak ja ….;)

do tego trzeba być ''kozakiem''????;D
wybierasz opcje ustawień,czas i język ...wybierasz niemiecki i po ''kozakowaniu''

co innego czytać''algorytmy''...to trochę trudniejsze...HAHAHAHAHA
ale to nich ci wytłumaczy ekspert od tego Lucjan...;D

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6 grudnia 2024r. o 11:16
~~Czarnofioletowa Aronia niezalogowany
14 godz. 8 min. temu
~~Brunatnozielony Hiacynt napisał(a): teraz sobie strzelę jeszcze jeden odcinek serialu bo wciągający a ja kocham historię...

ale ty pisz....''wolny strzelcu'' ...daglezjo ...sosno czy jak ci tam...
jak to pisał Lucek?
''zmieniasz nicki częściej niż majtki i skarpetki''...
dowcipas z niego ...no nie ? ; D

Jedyne co mogę napisać , żal mi ciebie w jakimś stopniu , przyznam że jednego żałuję…
uważałem na początku pierwszych kontaktów pisemnych oraz rozmowie telefonicznej, za ciekawą osobowość , nie podejrzewałem ukrytych podstępów z twojej strony , jednak okazałeś się bardzo , może nawet bardzo , bardzo złym człowiekiem bez empatii, prostego zwykłego zrozumienia innego , z czystym sumieniem nazwać można ciebie egoistom plus

;D
~~Brunatnopopielaty Żagwin niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 11:27
~~ha ha napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Miętowa Trzmielina napisał(a): ale fantazjujesz chłopie...coś ci jednak napiszę bo ja nie muszę tułać się przewozami...;D
do Hamstadt pojechaliśmy moim Laguną ,do Landau pojechaliśmy później moim Mondeo...
do Gruyerre pojechaliśmy moją Vectrą...
czyli jak widzisz nie potrzebowałem na bilet powrotny...;D

Daleko nie trzeba było wracać , by pojechać
do Hamstadt MOIM Laguną ,
Ja zazwyczaj jeżdżę MOJĄ Tuaregiem …;););)

Jurek ty malinowy nosie ,ale z ciebie bogacz ,ja jestem bezdomny i mam tylko majbaha którego przekażę Tadkowi R .

A tak z zaciekawienia , może się przedstaw popiszemy kto tu jest malinowy , uważam że boli i uwiera pajacyka osoba Jurka …
6 grudnia 2024r. o 11:31
14240
M21W2
55 min. temu
~~Brunatnozielony Hiacynt napisał(a): że nasza rozmowa była na ławeczce a nie przy ławie z kawą i ciasteczkami...bo dzisiaj byś mi najprawdopodobniej obbrabiał dupkę na forum tak jak Lucjan to kiedyś zrobił ze swoim kolegą......;D

"Lucjan " pisał o "wytwórni " serów w domu swojego kolegi z niedochowaniem warunków higieny .
" Lucjan " pisał o produkcji bimbru przez swojego kolegę , nazywał kolegę bimbrownikiem .
" Lucjan " jak ostatnie chamidło zachowywał się w domu swojego kolegi , nawet tam nie potrafił zachować się jak na zaproszonego gościa przystało .
"Lucjan " nie wystawiał faktur za prace budowlane i głupio się tłumaczył że jego kolega serowar też nie wystawia faktur , nielegalnie sprzedaje sery .
" Lucjanie " skończ z klepaniem ozorem i wracaniem do tematów które dawno zostały zamknięte , ja z Przemkiem wyjaśniliśmy sobie wszystko jak ludzie z pominięciem forum , ciebie na to nie stać , nadprodukcja jadu nie pozwala .
Lucjan z Ocic pozdrawia " Lucjana " z DM .

- o serach pisał jako pierwszy szmaciarz który coś tam rozbabrał a ja poprawiałem i kończyłem...
- o serach -''nawet dobrych'' pisał ten sam szmaciarz...
- jeśli mnie się coś nie podoba i nie zachwycam się tym to mówię o tym wprost a nie za plecami...(czy na tym spotkaniu wspomniałeś chociaż słowem że widzisz tam moje niby chamstwo i fałszywość swojego kolegi? ...nie wspomniałeś nawet o tym że ci się to nie podoba i poświęcisz następnego dnia na to swój ''autorski '' temat'' ;D
- chyba w czymś się pogubiłeś ...pisano tu przecież że faktura była wystawiona na ''kogoś'' i na ''kogoś '' konto przelano kasę...
kto o tym pisał? ....myślisz że trafiłeś na naiwniaka?...te posty też mam w archiwum...;D
by w odpowiednim czasie zamykać ''zdradzieckie, kłamliwe mordy''...;D

na koniec...
wiem że oczekujesz zamknięcia pewnych tematów bo są ci nie ''na rąsię ''

''..skończ z klepaniem ozorem i wracaniem do tematów które dawno zostały zamknięte , ja z Przemkiem wyjaśniliśmy sobie wszystko jak ludzie z pominięciem forum ,''
z pominięciem forum?...dlaczego tego nie zrobiłeś kiedyś tylko MUSIAŁEŚ założyć o nim temat?
kolejne ''popisy '' dałeś chyba wczoraj jak pisałeś -''nie spodziewałem się tego po tobie Przemku''....i cos tam oczywiście o ...Januszu...;D

jesteś tylko nadętym bufonem przeświadczonym o własnej ''wielkości'' a w świetle tego co robiłeś wyszedłeś tylko na pajaca...
6 grudnia 2024r. o 11:38
14240
M21W2
19 godz. 41 min. temu
~~PanM napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):

Lucjanie , zejdźmy na ziemię. Ty sam nazywałeś mnie " lewakiem " . Kontestuję że nazywasz tak osoby o poglądach innych niż Ty. Ok to nie jest wilki problem , ale -- Ale niektórzy zwolennicy tej filozofii posuwają się do rakich wniosków jak ten powyżej. --/ " ŚMIERĆ LEWAKOM , WSZYSTKIM ! "./
Lucjanie , czy to mamy odbierać jako cel do którego zmierza popierne przez Ciebie środowisko ?

Przemku co chcesz osiągnąć tym wpisem , pobudzić do jeszcze większych ataków na mnie dwóch Janów .
Lewak , potoczne określenie człowieka o lewicowych poglądach takich jak twoje w sprawach światopoglądowych .
Nie spodziewałem się po tobie Przemku że tak tobie blisko do tego od czajnika , nie wiem kto i gdzie powiedział to co zaznaczyłeś dużymi literami , na twoje pytanie trudno mi znaleźć odpowiedź , to pytanie po prostu mi mowę odebrało , o jakim ty człowieku środowisku piszesz które popieram , co się z tobą dzieje , rozum ci odbiera .

dać takiemu jak Lucjan odrobinę władzy a gotów ''lewakom'' zrywać paznokcie ...
maszerując sobie w marszach zapomina że potomkowie lub ci o faszystowskich ideologiach kiedyś robili to na Szucha...

~~Antek Szeląg niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 11:42
~~Brunatnopopielaty Żagwin napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Miętowa Trzmielina napisał(a): ale fantazjujesz chłopie...coś ci jednak napiszę bo ja nie muszę tułać się przewozami...;D
do Hamstadt pojechaliśmy moim Laguną ,do Landau pojechaliśmy później moim Mondeo...
do Gruyerre pojechaliśmy moją Vectrą...
czyli jak widzisz nie potrzebowałem na bilet powrotny...;D

Daleko nie trzeba było wracać , by pojechać
do Hamstadt MOIM Laguną ,
Ja zazwyczaj jeżdżę MOJĄ Tuaregiem …;););)

Jurek ty malinowy nosie ,ale z ciebie bogacz ,ja jestem bezdomny i mam tylko majbaha którego przekażę Tadkowi R .

A tak z zaciekawienia , może się przedstaw popiszemy kto tu jest malinowy , uważam że boli i uwiera pajacyka osoba Jurka …

Właśnie widzę że bardzo boli cie ten MALINOWY NOS !
~~Brunatnopopielaty Żagwin niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 11:42
14240
M21W2
55 min. temu
~~Brunatnozielony Hiacynt napisał(a): że nasza rozmowa była na ławeczce a nie przy ławie z kawą i ciasteczkami...bo dzisiaj byś mi najprawdopodobniej obbrabiał dupkę na forum tak jak Lucjan to kiedyś zrobił ze swoim kolegą......;D

w chałupie był porządek jak w cygańskiej chacie ,
zrozumiałe że nie zaprosił pryncypał
~~PanM niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 11:45
~~Różowoczerwony Agrest napisał(a):
~~Brunatnozielony Hiacynt napisał...pisano tu przecież że faktura była wystawiona na ''kogoś'' i na ''kogoś '' konto przelano kasę...
kto o tym pisał? ....myślisz że trafiłeś na naiwniaka?...te posty też mam w archiwum...;D

********************************************************************************************************************
Pisano wiele rzeczy . Co do faktury , nigdy żadnej nie było bo inwestor nigdy o żadną nie prosił. Pieniądze za tą usługę zostały przelane na konto żony bo nie było w domu gotówki a wykonawca oczekiwał natychmiastowej zapłaty.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia
REKLAMA Media Expert zaprasza