~~Miętowa Trzmielina napisał(a):Ktoś napisał:
A po drugie bądź kozakiem i pisz teksty na niemieckiej klawiaturze , choćby tak jak ja ….;)
do tego trzeba być ''kozakiem''????;D
wybierasz opcje ustawień,czas i język ...wybierasz niemiecki i po ''kozakowaniu''
co innego czytać''algorytmy''...to trochę trudniejsze...HAHAHAHAHA
ale to nich ci wytłumaczy ekspert od tego Lucjan...;D
~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Miętowa Trzmielina napisał(a): ale fantazjujesz chłopie...coś ci jednak napiszę bo ja nie muszę tułać się przewozami...;D
do Hamstadt pojechaliśmy moim Laguną ,do Landau pojechaliśmy później moim Mondeo...
do Gruyerre pojechaliśmy moją Vectrą...
czyli jak widzisz nie potrzebowałem na bilet powrotny...;D
Daleko nie trzeba było wracać , by pojechać
do Hamstadt MOIM Laguną ,
Ja zazwyczaj jeżdżę MOJĄ Tuaregiem …;););)
Jurek ty malinowy nosie ,ale z ciebie bogacz ,ja jestem bezdomny i mam tylko majbaha którego przekażę Tadkowi R .
~~Brunatnopopielaty Żagwin napisał(a):Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Miętowa Trzmielina napisał(a): ale fantazjujesz chłopie...coś ci jednak napiszę bo ja nie muszę tułać się przewozami...;D
do Hamstadt pojechaliśmy moim Laguną ,do Landau pojechaliśmy później moim Mondeo...
do Gruyerre pojechaliśmy moją Vectrą...
czyli jak widzisz nie potrzebowałem na bilet powrotny...;D
Daleko nie trzeba było wracać , by pojechać
do Hamstadt MOIM Laguną ,
Ja zazwyczaj jeżdżę MOJĄ Tuaregiem …;););)
Jurek ty malinowy nosie ,ale z ciebie bogacz ,ja jestem bezdomny i mam tylko majbaha którego przekażę Tadkowi R .
A tak z zaciekawienia , może się przedstaw popiszemy kto tu jest malinowy , uważam że boli i uwiera pajacyka osoba Jurka …
Właśnie widzę że bardzo boli cie ten MALINOWY NOS !
~~Różowoczerwony Agrest napisał(a):
~~Brunatnozielony Hiacynt napisał...pisano tu przecież że faktura była wystawiona na ''kogoś'' i na ''kogoś '' konto przelano kasę...
kto o tym pisał? ....myślisz że trafiłeś na naiwniaka?...te posty też mam w archiwum...;D